Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bu telefonun ederi taş çatlasa 400 tl daha fazla kimse vermez.

adamlar gelen telefonları yetiştiremiyor sen ne diyorsun?

Yetiştiremiyorlar derken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu 400-450 tl den satmadıkları sürece discovery 2 , discovery elite light yada düz elite karşısınızda hiç şansı yok

• şu fiyata cidden bunu satıyolarsa buda bir başarıdır nediyim yazık bide yerli üretici olcaklar

• senelerdir şu foruma üyeyim ama ilk defa çöp sıfatını bu ürün için kullanacağım. 200 tl den bir kuruş fazlası etmez
  • Sadece yapılan yorumları okumak için girdim başlığa. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • general mobile yapmış "adam" gibi bir telefon içinde yok yok fiyatı 1100 tl ye satıcaklar (elite den bahsediyorum) ama bu dandik telefonu 1000 tl ye satıyorlar anlamış değilim :/

• AYIN KARANLIK YÜZÜ A kullanıcısına yanıt
    alakasız olacak ama duvarda niye 25x25 fayans kaplı?
  • çöp telefon
  • Google vatanı olan Amerika da ne kadar uygun sattıklarını biliyoruz hemde kaliteden de ciddi ödün vermeden ve her yeni ürünlerinde kalite anlayışı ciddi artmakta.

Peki yerli malı diye bize yutturulan Casper ve diğerleri ucuza ne yapmış ? Ucuza yapsa bir de Nexus cihazları ayarında olsa düşük kar oranı ile sürümden de pekala kazanabilir.

Casper ve diğer Yerli CEO lar artık uyumamalı. Yoksa onlar mı bizi uyutuyorlar ?
  • bu yorumları 15 yaşındaki çocukların yaptığını biliyorum sebebine gelince tutarsız konuşmalarınız şunu artık kafanıza sokun telefon işi çok farklı bir kavramdır günümüzde,ha insan isterki mükemmel olsun hatasız sorunsuz 4x4 lük ama maalesef olmuyor imkansız gibi herkes telefonu farklı yorumlar şurdaki telefon kullanan vatandaşların eminimki çoğu en çok oyun amaçlı kullanıyor yada sosyal ağ için telefon görüşmeleri bu sürenin onda biri bile değildir ama bu bir pc yada oyun konsolu değil gelelim farklı yorumlama olayına herkes isteğine göre tercih yapmalıdır kimisi konuşma kalitesi iyi olsun ister, kimisi görüntüsü hoş olsun ister,kimisi kamerası,kimisi donanımı güçlü olsun ister ha dediğim gibi gönül isterki hepsi bir arada olsun hatasız fiyatıda ucuz olsun ama maaesef bugün en iyi dediğimiz telefonlarda bile sorun çıkıyor(örnek olarak s4 batarya şişmesi sorunu)bir örnek verdim markayı kötülemem hiç birini asla çünkü hepsinin bir kullanıcısı var ve çoğu cihazından memnun mesela g2 kullanıp memnun olmayan var tipini beğenip arkadaki tuşa gıcık olup almayan insanlara rastladım discovery demişsiniz örneğin tamam fiyatı iyi ve güzel cihaz ama bende aldım kullandım memnun olmadım nedenine gelirsek malzeme kalitesi hoşuma gitmedi ve kamerasında pembeleşme oluyordu arkadaşın biride demişki casper sevimli hayalet ismine bakarsan önerdiğiniz discovery lede dalga geçilebilir belgesel kanalı ismi adam kalkmış 1800 mah bataryamı olur diyo önerdiğiniz discoveryde 1800 mah batarya var bu işler farklı yani herkesin telefondan beklentisi farklıdır yani özel parayla tutulmuş elemanlar gibi buralara gelip bilinmiş markaları övenler var yada sırf sizin isteklerine cevap veriyor diye övdüğünüz markalar var yapmayın yorumlarınız aşağılayarak çöp diyerek yapmayın yorum yapın önerin tabiki kıyaslama yapın ama aşağılamadan çünkü o cihazı birileri kullanıyor olabilir ve sizin yorumlarınıza aldanarak pişmanlık duyabilir yada belki sizin yazdığınız bu yorumlara bakıp başka bir cihaz alabilir sonra kendi almak istediği cihazı inceler ve aslında bunu alsaymışım ya yorumlara bakıp aldandım diye bilir bu arada casper'i tebrik ediyorum sebebi ise bir Türk firması bu işleri yaparak gelişiyor bu şekilde ülkemizde gelişim gösterme yolunda minik adımlar atıyor bu arada bu adam bu kaDar uzattı herhalde bundan aldı demeyin çünkü farklı bir cihaz kullanıyorum ve benimde cihazımın kendince eksik noktaları var çok uzattım biliyorum hakkınızı helal edin ama bu tarz davranışların yanlış olduğunu özellikle insanların emeklerini kötülemek aşağılamanın yanlış olduğunu bilin istedim o yüzden uzattım bu kadar ALLAH 'IN SELAMI üzerinize olsun

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Müdüre selam... Bu telefonun maksimum fiyatı 750TL olmalı. Hatta daha aşağı... Bu telefona 1000TL istemek ayıptır.
  • Gmd varken...
  • 4 çekirdekli turbo işlemci nedir abi? kimi kandırıyorsun sen casper?

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    telefon başına 500-600 lira kar yapacaksın sonra da var türk firmasıymış mış mış. Koreliden ne farkın kaldı? Bi uyanık sizsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes için geçerli kuralı konuşmaya gerek yok sonuç olarak bütün firmalar o kadar karla satıyor sanki herkes az kar ediyor casper sömürüyor ve kullandığı donanıma bakarak yorum yapma sadece belki kasasına iyi bir malzeme kullandı araba gibi düşün aynı klasmanda iki araba var biri fazla donanımlı ama sağlam değil kaliteli değil diğeri ise tam tersi oluyor bu örnek çoğaltılabilir ha maliyetini öğrenirsiniz hepsi dahil vergisine kadar bakarsın yüzde yüz kar ediyordur yada bi yabancı firmdan daha çok prim yapıyordur sizden gelir dersin kardeşim bu firma bizi kandırıyor birde Türk firması dersin insanları bilgilendirecek bi açıklama yaparsın tabi sallamasyon değil gerçek bilgilerle yoksa karalama yapmak isteyen insan çok oluyor gelipde hiç bilgisi olmamasına rağmen ya işte bu telefonun maliyeti yüzlira diye yazanlar olmuş yani ama bi kaynağı olan gelir açıklama yaparsa bu konuda alacak arkadaşları bilgilendirir konuya değinen kişilerde teşekkür eder bu telefon için değil her telefonu her markayı kastettim

• ben veririm demedim vermeyenede saygı duyarım tabiki ben orada tam olarak anlatamamışım sanırım diyorumki insanları tabiki bilinçlendirin yol çizin deyinki bu cihazı ben olsam almam şöyle şöyle alternatifleri var şu yönleride ondan daha iyi diye belirtin diyorum ama kalkıpta aşağılayıcı çöptür bilmem nedir diye konuşmayın demek istedim sonuçta ne olursa olsun adamlar emek harcamış demek istedim forumlarda vatandaşlar bi konu açıyorda işte adımı kullanmadan paylaşmayın hakkımı helal etmem diye feryat figan ediyorlar neyse ben dahada yazmam çünkü benim orda anlatmak istediğim çok farklı ama siz o noktaya değil hala telefon üzerine kitleniyosunuz benim o yazdığım mesajda bu mesajda sizi değiştirmicek aynı şekilde hareket etmeye devam edeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzkaragoz -- 2 Şubat 2014; 22:47:08 >
  • batarya çok zayıf onun dışında bi eksiği yok gibi. ama fiyatı düşürmeden olmaz tabi neden casper dediğin zaman bi cevabı yok adamların daha iyi tasarımlar var daha iyi fiyatlar var daha güçlüleri var hiç müşteriyi yakalayan bi yanı yok

• http://www.flipkart.com/xolo-x1000/p/itmdgzhhvywsvgzf

hadı kamera falan 17000rs de 30000rs lık cıhazı burda 1200 e cıkıyor sen onun yarısı fıyatında cıhazı 1000tl den cıkartıyorsun ?GM nınde ne kadar kazandıgını ılgılı forumlarda paylastılar ... 1000 tl ye nexus var xperia sp var hala kullanılır s3 var sen dıyosun malzeme ıyı...
    ısın ozu casper gerek pc de tablette ve telefonda bız kullanıcıları somuruyor tr ayagına..

• casper için büyük kullanıcılar için mini bir adım :(
  • 1 - Telefon fiyatına göre rezalet
    2 - Tamam anladık casper sponsorunuz. Reklamını da yapacaksınız ama sırf reklam yapmak adına 40 dk. lık inceleme ile sürekli nerden bişeler söylerde daha iyi tanıtırız telefonu şeklinde davranmayın. Size gerçekten yaıştıramadım. Sponsor da olsa tavrınız,şekliniz olsun :)
    3 - Ben casper ultrabook kullanıyorum. ve de çok memnunum. bundan önce asus,dell,sony,hp ve toshiba laptoplar aldım ( ne çok almışım hakkten şimdi farkettim) her neyse, sonunda bi de casper alayım dedim.en iyi kararımdır.
    4 - yerli sermayeyi yükseltmek her zaman isterim.Pc alarak casper a destek olurum ama telefon da değil. onun yerine discovery elite alırım ona destek olurum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.