Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yazık şu telefonu alanlara.

• Buna 999 lira verecek aklı sorgularım . Bekle bir kaç güne 1200 liradan Discovery elite ve ya Bundan çok daha ucuza Discovery 2 çıkacak . Her şeyi geçtim 600 liraya Discovery varken kim ne yapsın bu çöpü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Buna 999 lira verecek aklı sorgularım . Bekle bir kaç güne 1200 liradan Discovery elite ve ya Bundan çok daha ucuza Discovery 2 çıkacak . Her şeyi geçtim 600 liraya Discovery varken kim ne yapsın bu çöpü ?

Aynı fiyata Elite Lite çıkacak belki.
  • Gerçekten şu fiyat rezalet. Telefon daha rezalet. Editörlerin incelemesi daha rezalet. Casper'ın ürünlerini neden diğer markalar gibi eleştiremiyorsunuz, onların laptoplarını kullandığınız için mi? Sponsorunuz olduğu için mi? Oyun 10 fps'de oynanıyor deli gibi kasıyor ağzınızı açmıyorsunuz şaka gibi.

Casper tamamen insanları kazıklamaya odaklanmış bir şirket. Cahil millet hala anlamadı.
  • Eğri oturup doğru konuşalım Discovery II veya Discovery Elite varken bu telefon çöp kimse bu telefona o kadar para vermez verenlerden bu piyasayı takip etmeyen insanlar olur. Bu telefonu casper donanımhaber'in finansmanı olduğu için övenler var fakat bu telefon bir ÇÖP.

• Telefonun ne marka böyle ?
    Casper, sevimli hayalet :D ahahahah , rezalete bak ya, daha baştan gol :)
    Telefon dandik, marka dandik, servis filan hepten dandik

• Videoyu izlemeden "hee casper çöp reklam bu" diyen troller çok sandım

MTK6589 ile MTK6589T arasındaki fark hız arttırılmış olması CPU 1.2>1.5 ghz ve GPU 286>357mhz. Yani kağıt üstünde discoveryden iyi olması lazım ama videoda gözüken oyun performansı hiç de öyle değil bence cihazın yazılımsal sorunları var ve o fiyatı hiç haketmiyor. Yani çöp diyenler haksız değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 2 Şubat 2014; 7:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu telefonu sırf kapasitif tuşları olmadığı için almam. Kağıt üzerinde 4.7' yazıyor ama o buton barı yüzünden 4.7''in tamamını kullanamıyoruz. Tuşların ekranda olmasından nefret ediyorum, çok saçma birşey.

• reklamında dediği gibi turbo işlemci var!
    pc uzmanlarından telefon...

casper yetkilisi iyi oku burayı, babam görünüşü güzel diye kardeşime via a6108 almış
    sim kartı takıyorsun soba gibi yanıyor, batarya günü çıkarmıyor, kapandımı açılmak bilmiyor şarjı bittikten sonra 5-6 saat açılmamak ne demek ya!
    güncelleme desen 0

türk malı diye alın diyorsunuz ama insanı enayi yerine koyduktan sonra ne anlamı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 3 Şubat 2014; 11:38:18 >
  • real racing de cihaz nasıl kasılıyor,yazık çöp cihaz olacak elite serisi karşısında.sitede reklam veren casper olduğu içinde oynanmayan oyun için kötü duruma düşmüş sevgili dh ekibi ama olsun onlarıda anlıyoruz:)

• Ekranmi kalitesiz banami oyle geldi

• Casperın telefonlarına güncelleme gelmiyor mu?

• Mesut abi çöp dediği için incelememiştir herifler anca reklam yapmayı biliyor icrat sıfır akıllı telefonun iyisini bilgisayarın uzmanı yaparmış tüketiciyi aptal yerine koyuyorlar gm discovery elit snapdorogn 800 işlemci 16 mp kamera 8mp ön kamera full hd ekran ile 1199 tlden satışa sunulacak bunlar bu özellikteki telefonu 1000 tlden satıyor TÜKETİCİ APTAL DEĞİL BUNU BİLİN SİZ GGENERAL MOBİLE GİBİ TÜKETİCİNİN İSTEDİĞİ TELEFONU TÜKETİCİNİN İSTEDİĞİ FİYATI YAPMASSANIZ BU PİYASADA ADINIZI KAYBETTİRİRSİNİNİZ REKLAMLA İŞ OLMUYOR GENERAL MOBİL DİSCOVERY İÇİN BİR TANE BİLE TV REKLAMI YAPTIMI SOKAKTA HER 5 KİŞİDEN BİRİNE SORUN DİSCOVERY DUYMUŞTUR DEMEKKİ REKLAMLA İŞ YÜRÜMÜYO

• Ender Yıldızı donanımhaberde çalıştığını bilmesek Casperın çalışanı diyebilirdim.Oyunlarda yaşanan problemleri, kameranın arayüzünün igrençliğini, arka kapağın, pilin diye saya saya bitiremediğim olmamış kısımları normalmiş gibi anlatması bana tuhaf geldi.999TL lik fiyatı hak etmiyor.600 Tl altı bir telefon olsa o sorunlar kabul edinilip satın alınabilir.Aynı fiyata Samsung Galaxy S4 mini alabilrsiniz.GM Discovery 2 ve Elite Lite ı da bekleyebilirsiniz.Kesinlikle uzak durun bu telefondan.Casper için yapılmış REKLAM İNCELEMEdir.

• çöptü bu gidişle hep çöp kalacaklar

• BEN ALDIM MEMMUNUM CRYİS 3 YÜKLEDİM YAĞ GİBİ AKIYOR 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLETİM SİSTEMİ ANDROİD İŞLEMCİSİ VAR EKRANIDA HD ÇOK GÜZEL TELEFON AYNI BİLGİSAYAR GİBİ HERKESE ÖNERİRİM SÜPER BİŞEY CASPER ÇOK GÜZEL YAPMIŞ AMA BİR SORUN VAR JARJI BİRAZ ÇABUK BİTİOR AMA SORUN DEĞİL FAZLA KULLNMIYM

• Dükkanda sattığımız çin malı tabletler bile real racing 3 te bu kadar kasmıyor :):)
    videoda çok gereksiz açıklamalar var. 10 dakkalık özellik için 40 dakkalık çekim yapılmış. flaşı rahatlıkla açıp kapatabiliyorsunuz dediğinizde hızlıca ileri sarıp geçtim. serverlarınıza yazık olmuş :):) çok taraflı olmuş :):)

• Casper'ın telefonu bile ısınır la

• Crisis 3? o_O

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.