Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casper sımdı doldurur 1 mesajlık hesaplarla onlar gelmeden Ç Ö P
    1800 mah nedır yaa 1000tl kısmı ısın espırısı heralde ...

• çöp

• elite varken bunu inceleme ile vakit kaybetmeyin onu inceleyin lütfen

• Elite varken buna yer düşmez :) bu arada arkadaşlar cevaplara nasıl yorum yapıyoruz bana yardımcı olur musunuz?

• Reklam' ın içeriği apple 'i çağrıştırıyor ki şahsen bu reklam casperden ziyade apple için akılda kalıcı bir reklam olmuş

bilgisayarını iyisini yapan akıllı telefonuda yapar bkz: apple

Casper şöyle bir şey olmalıydı ''pcde doğru düzgün bir tane ürün çıkartamadık telefonda da aynı yoldayız.''
  • Casper bu çöplerle hala nasıl ayakta kalıyor anlamış değilim.

• ''hani rekabet iyidir deriz''BU SENİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİL CASPER ÜSTÜNE ALINMA REKABET ETTİĞİN YOK BENCE SEN B-A-T-M-A-L-I-S-I-N !

• Kaporta iyi ama :D

• Yıl olmuş 2014 ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ender Yıldızı donanımhaberde çalıştığını bilmesek Casperın çalışanı diyebilirdim.Oyunlarda yaşanan problemleri, kameranın arayüzünün igrençliğini, arka kapağın, pilin diye saya saya bitiremediğim olmamış kısımları normalmiş gibi anlatması bana tuhaf geldi.999TL lik fiyatı hak etmiyor.600 Tl altı bir telefon olsa o sorunlar kabul edinilip satın alınabilir.Aynı fiyata Samsung Galaxy S4 mini alabilrsiniz.GM Discovery 2 ve Elite Lite ı da bekleyebilirsiniz.Kesinlikle uzak durun bu telefondan.Casper için yapılmış REKLAM İNCELEMEdir.

• Fiyat ne kadar arkadaşlar? Bakmadım hiç. Most Wanted'da çuvallayan alet için 500-600 en fazla diyorum. Doğru mudur?
  • Arkadaş 1800 mah bataryami olur..

• Casper bu teli 450-500 tl aralığında satmalı yoksa satmaz bu tel casper ayık ol !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperin ne olduğunu bilirim ama reklamını görünce küçükte de olsa acaba dedim gm ye özenip casper bişeyler yapabilirmi diye ama ne mümkün hata bizde casperdan ne bekliyoruz bide utanmadan 1000+ fiyat

"Bu adamlar neyin kafasını yaşıyor bende istiyorum."

• Casperın yaptıgı milleti sövüşlemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700-800 TL Civarı Bi Telefon Olsaydı Düşünülebilirdi Ama 700-800 TL yede Casper Alacagına Baska Güzel Telefonlar Alınabilir Bence

• Most wanted oyununda kasan bir telefon için 1000 lira fiyat istemek, küfür gibi. casper markasının hep yaptığı şeydir zaten tüketiciye ürünler ile küfür etmek.
    Boşuna muhendislik boşuna tasarım boşuna inceleme.

• tasarım hoş gerisi boş

• Simetri hastalığı olan biri olarak halının toplanması hiç gözümden kaçmadı. Telefon olarak da ilk çıkan Casper telefonundan neredeyse hiçbir artısı olmadığını düşünüyorum. Sahi o ilk telefon şimdi hiç ortalarda görünmüyor. Sanırım üretimi durduruldu.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    500-600 mü? 1000TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.