Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orda yazanı oku beyinsis.
  • Casper'ın ürünler konusunda kendisini daha da geliştirmesini ve sektörde çok daha aktif olmasını bekliyorum. Milliyetçi bir tüketici olarak. Geçenlerde bir elektronik mağazasında görmüştüm şık duruyordu birde allah aşkına bu oyunlarda yok hızı düşük şöyle bölyşe diyen arkadaşlar evet mobil cihaz 1000 tl falan diyince beklenti yükseliyor fakat biraz gerçekçi olun mobil bir üründen bahsediyoruz playstation değil en nihayetinde. Başarılar casper.

• şu donanım haber editörleri gitsinlerde teknoseyirden ders alsınlar biraz.... herzaman taraf tutan bir site donanımhaber yaw casper ın neyini övüyosunuz her incelemede işlerine geldiği gibi davranıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    bu cevaptan nasıl böyle bir yorum çıkardıınız anlayamadım orada üç model SOC un da aynı yapıda olduğu farkın cpu gpu saat frekansların da olduğu yazmakta ayrıca farkettiyeseniz hiç birnde mp2 yazmıyor zaten bu başlıkta discoveryin sgx544 tek çekirdekli versiyonun olduğu yapılan testlerde ortaya ÇIKMIŞ ayrıca ben daha güçlü demedim zaten üste yazıyor overclocklu bir verisiyonu olduğu için daha iyi performans vermeli dedim

not : s3 s2 ilgili galiba mali400 örnek vermek istediniz ordaki fark üretim teknoılojilerinde gelmekte temel de gpu daki çekirdek sayısı ikisinde de aynı (mali400mp4) s2 deki mali400mp4 45nm, s3 deki mali 400mp4 32nm üretim teknolosine sahip tabi başka farklarda var mhz bellek veriyolu gelişliği gibi.......yani bunun casper ile discovery arasındaki performans farkı ile uzaktan yakında bir alakalası yok

Samsung Galaxy S II
    Exynos 4 Dual 45 nm
    (previously Exynos 4210) 45 nm ARMv7 1.2–1.4 GHz dual-core ARM Cortex-A9 ARM Mali-400 MP4 (quad-core) @ 266 MHz; 10.64 GFLOPS LPDDR2, DDR2 or DDR3 (6.4 GB/sec)[14] 2011 at 1.2 GHz:

Samsung Galaxy S III
    Exynos 4 Quad
    (internally Exynos 4412) 32 nm HKMG ARMv7 1.4 GHz quad-core ARM Cortex-A9 ARM Mali-400 MP4[21] (quad-core) @ 440 MHz ; 17.6 GFLOPS 32-bit dual-channel 400 MHz LPDDR, LPDDR2, DDR2 or DDR3 (6.4 GB/sec)[22] 2012
    [code][/code]

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

bu cevaptan nasıl böyle bir yorum çıkardıınız anlayamadım orada üç model SOC un da aynı yapıda olduğu farkın cpu gpu saat frekansların da olduğu yazmakta ayrıca farkettiyeseniz hiç birnde mp2 yazmıyor zaten bu başlıkta discoveryin sgx544 tek çekirdekli versiyonun olduğu yapılan testlerde ortaya ÇIKMIŞ ayrıca ben daha güçlü demedim zaten üste yazıyor overclocklu bir verisiyonu olduğu için daha iyi performans vermeli dedim

not : s3 s2 ilgili galiba mali400 örnek vermek istediniz ordaki fark üretim teknoılojilerinde gelmekte temel de gpu daki çekirdek sayısı ikisinde de aynı (mali400mp4) s2 deki mali400mp4 45nm, s3 deki mali 400mp4 32nm üretim teknolosine sahip tabi başka farklarda var mhz bellek veriyolu gelişliği gibi.......yani bunun casper ile discovery arasındaki performans farkı ile uzaktan yakında bir alakalası yok

Samsung Galaxy S II
    Exynos 4 Dual 45 nm
    (previously Exynos 4210) 45 nm ARMv7 1.2–1.4 GHz dual-core ARM Cortex-A9 ARM Mali-400 MP4 (quad-core) @ 266 MHz; 10.64 GFLOPS LPDDR2, DDR2 or DDR3 (6.4 GB/sec)[14] 2011 at 1.2 GHz:

Samsung Galaxy S III
    Exynos 4 Quad
    (internally Exynos 4412) 32 nm HKMG ARMv7 1.4 GHz quad-core ARM Cortex-A9 ARM Mali-400 MP4[21] (quad-core) @ 440 MHz ; 17.6 GFLOPS 32-bit dual-channel 400 MHz LPDDR, LPDDR2, DDR2 or DDR3 (6.4 GB/sec)[22] 2012
    [code][/code]

kim çıkardıysa yanlış çıkarmış mp2 var discovery de. eğer yok ise tazminat davası açıp para kazanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ploto

şu donanım haber editörleri gitsinlerde teknoseyirden ders alsınlar biraz.... herzaman taraf tutan bir site donanımhaber yaw casper ın neyini övüyosunuz her incelemede işlerine geldiği gibi davranıyorlar

bende bu sözün altına imza atıyorum. eğrisiyle doğrusuyla anlatıyor teknoseyir yabancı inceleme kanallarından bile çok seviyorum açıkcası hele levent abi ile murat yapınca incelemeyi şahane oluyor
  • bir lumia kullanıcısı olarak söylüyorum: casper via ,discoveryden daha iyi bence estetik olarak lumiadan da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

bir lumia kullanıcısı olarak söylüyorum: casper via ,discoveryden daha iyi bence estetik olarak lumiadan da güzel.

şekil olarak discovery den iyi duruyor ama lumia ile karşılaştırmam bile. 520 620 den iyi ama aynı fiyata 920 alınıyor yahu :)
  • gereksiz yorum yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ploto

şu donanım haber editörleri gitsinlerde teknoseyirden ders alsınlar biraz.... herzaman taraf tutan bir site donanımhaber yaw casper ın neyini övüyosunuz her incelemede işlerine geldiği gibi davranıyorlar

Bende bundan bahsettim yukarıdaki yorumumda. Kutunun içinden çıkan ekran koruma jelatininden bile 1 dakika bahsettiler. Yani şu dandik telefona 45 dakika inceleme yapmışlar. Sırf sponsorları olduğu için. Kaan Arlı'ya özellikle dikkat edin telefonun her yerini övmek için odaklanmış gibi. Oyun kasıyor, eleştireceği yerde neredeyse övecek telefonu. Bu yüzden teknoseyiri bende seviyorum. Babasının oğluda olsa objektif bir inceleme yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

bir lumia kullanıcısı olarak söylüyorum: casper via ,discoveryden daha iyi bence estetik olarak lumiadan da güzel.

şekil olarak discovery den iyi duruyor ama lumia ile karşılaştırmam bile. 520 620 den iyi ama aynı fiyata 920 alınıyor yahu :)

BENİMKİ 920 ağırlığını bir bilsen böyle konuşmazsın 920nin Ağırlık ve kalınlığı fazla...Tabi yine de aynı fiyat olduğunda lumia tercih edilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

BENİMKİ 920 ağırlığını bir bilsen böyle konuşmazsın 920nin Ağırlık ve kalınlığı fazla...Tabi yine de aynı fiyat olduğunda lumia tercih edilir

Bende 920 kullanıyorum ağırlığı iyi bence ayrıca nateryalide boyasıda bundan 10 kat kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın ama bu açık açık reklam. Hele o real racing oynarken konuşulanlar . Zaten yorum yapan misafirlerden hiç bahsetmiyorum bile onların büyük ihtimalle casperdan olduklarını herkes biliyor. Açıkçası ne olursa olsun inceleme adı altında reklam yapılması çok yalnış bence. Biz size reklam vermeyin ya da para kazanmayın demiyoruz. Ama inceleme dediğin tarafsız olur, telefonun neyi varsa neyi yoksa söylenir. İnceleme adı altında reklam yapılmaz, çok ayıp
  • tekno seyirle ilgili çok övgü dolu sözler söyleyen arkadaşlar kusura bakmayın ama çok yüzeysel yer yer yanlış bilgi veren bi yer kağıttan özellik okuma ile editör olunuyorsa bizde oluruz aşağıda optimus g telefon incelemesinde cihazda olmayan ve kendisinin de çalıştıramdığı OTG özeliği için var diyor bi de kılıf buluyor olacak şey değil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Optimus g icin inceleme videolarin otgsi var ama lg nin kendi kablosu ile okur demislerdi. Aranizda otg yi kullanan oldu mu?

Link paylaşırmısınız nerede hangi incelemedir bakalım bizde

https://www.youtube.com/watch?v=3yzsb7ftiDw&feature=youtube_gdata_player

Burada oldugunu ama lg kablosu ile oldugunu siyledi

Hocam öncelikle sözlerim size değil yanlış anlamayın sizi ve beni yanlış yönlendiren, işini doğru düzgün yapmayanlara
    Bahsi geçen inceleme de editör( bence hiçbir şey bilmiyor) 12.35- 13.10dk/Sn arasında
    “şimdi otg var ya hani usb disk filan takıyoruz orda bir sıkıntı var otg özeliği var fakat ben çalıştıramadığını galiba illa ki lg kendi kablosu almak gerekiyor. Slimport mu ne özel bir tipi var benim elimdeki iki farklı otg kablosu ile çalışmadı fakat dokümanlarda var yazıyor. İtimat etmemiz lazım” diyor.
    Önce şu bilgiyi verelim slimport görüntü aktarmak için geliştirilen bir ara birimdir MHL’nin alternatifi dir. Usb otg ile bir bağlantısı yok sitesinde yazmıyor hiçbir yerde yazmıyor böyle bir şey
    Slim port nedir ne değildir buradan bakabilirsiniz
    http://www.akillirobot.com/2013/07/24/slimport-nedir-mhlden-farklari-nelerdir/
    Resmi sitesi
    http://www.slimportconnect.com/
    Editör “dokümanlarda var yazıyor. İtimat etmemiz lazım” diyor
    Hangi dokümanda yazıyor ……..
    Ben söyleyim
    Gsm arena.com, phonearena.com, pdadb.com. ….. gibi RESMİ OLMAYAN kaynaklardan bakarak söylüyor. Lg nin resmi sitesinde otg desteği var falan demiyor. Kaldı ki FCC (Federal Communications Commission )deki İngilizce kullanım kılavuzunda otg veya usb host desteği ile ilgili bir ibare yazmıyor
    https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=783228&fcc_id=%27ZNFE975%27
    http://www.lg.com/us/cell-phones/lg-LS970-optimus-g/technical-specifications
    Yani anlayacağınız şuan için orijinal yazılım da usb otg desteği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 5 Şubat 2014; 19:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Casper o reklamlara harcayacağı paraya fiyatını indirseymiş iyi satardı.. Burda boşuna sahte üyeliklerle yırtınmayın hepten rezil oluyorsunuz.. Benim en çok üzüldüğüm şey yılların firması Casper ın iki günlük firma General mobile kadar olamaması.. Hala 1000tl den marka reklam vs ile türk milletini kazıklama derdindeler.. Bilindik marka olmanın, mahalledeki bilgisayarcıdan laptop alan adamın sayesinde bu satışları yaptınız.. Artık devir değişti.. Zaten iyi yapılan işi de görüyoruz Gm discovery elite in tanıtım konusu 37 sayfa olmuş sizinkisi 4 sayfa ancak oldu.. Bana kimse demesin bizim maliyetlerimiz yüksek diye.. Adam bulabileceğiniz en üst donanımı 1100tl ye getiriyor.. Casper çine gittiği zaman bu firmalar sıraya geçer, amacınız fahiş kar.. Nasıl olsa biliniyoruz diye iteleme yapıyorsunuz..

Böyle bazı şeylerin farkında olan bilinçli tüketiciler ile aynı toplumda yaşamaktan memnunum. Allah ömür verdikçe casper a ne çevremden birinin para vermesine izin veririm nede ürünlerini tavsiye ederim. Milleti kazıklamaktan ve kalitesiz mal satmaktan başka bir işleri yok. Şikayet var a günde 15 şikayet girilir mi arkadaş bir firma hakkında. Evet girilir söz konusu casper ise olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu Teknosa da Gördüm Samsung S4 Mini Almayı Düşünüyordum Satış Danışmanı Telefonu Gösterdi Hafifligi Cazip Geldi Kamerasında Fotograflar Çekip S4 mini İle Kıyasladık Daha Parlak Ve daha Netti menüde dolaşımı gayet hızlı ve başarılıydı çift hatlı birde aldım şimdilik her hangi bir sorun yok kulanıyorum
  • Yine başladı sahte hesaplarla reklam çalışmaları.

Biz bu telefonun fiyatını olması gereken seviyeye çekelim de gerçek insanlar tavsiye etsin denileceği yerde sahte hesaplarla sahte övgülerle insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. Tutabildiğinizi öpeceksiniz.

Hedef de General Mobile olmuş. 1000TL'ye GM Discovery'den ve burdaki kazık V4'ten önce tavsiye edilecek çok telefon var. Bu telefonun Discovery ile aynı fiyat kategorisinde olması lazım. Orada Piranha Zen gibi, Dark Evo X5 gibi, Evobt RS gibi aynı klasmanda telefonlarla kıyaslanır ancak. Onların fiyatları da belli.

Diğer Android Telefonlar forumuna bakın 1000TL bütçem var diyene hangi telefonlar tavsiye ediliyor. Nexus 4, Xperia SP...

Ve şimdi 1000TL'de GM Elite Lite olursa arada 2-3 klasman fark olur.

GM'ye itimat etmeyip Elite Lite'dan uzak duracaklar da 1000TL'ye yine bu telefonun yanından geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 6 Şubat 2014; 12:58:30 >

• Bu konu, Donanimhaber için çok büyük bir ayıptır. Hem reklam niyetinde, yanlı bir inceleme yapıp. Hem de şu 2 gün önce sırf bu konu için üye olmuş Casper çalışanlarına izin vererek gözümden düştünüz.

Donanımhaber'den tarafsız yayıncılık istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 6 Şubat 2014; 13:04:48 >
  • Herkes ne kadar da telefondan anlar olmuş vay arkadaş.Neye göre fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz?Hangi bilgiye dayanarak casperda çinden alıyo gm de çinde alıyo(eee o zaman aynı olacak fiyat :D Kandırılıyoruzzz uyanın :D)diyebiliyorsunuz?
    Fiyat olarak beğenen alır beğenmeyen almaz.Kimseye kandırılıyorsunuz diyemezsiniz.Gidin bi inceleyin önce telefonları hangisi daha pahalı duruyo elde hangisi daha kaliteli hissi veriyo ona göre konuşun.Hangisi daha iyi servis hizmeti sunuyor?Burdan atıp tutmakla olmaz casper düşmanları.Bide dh ye laf atmışlar.Siz casper ı karalamaya çalışınca size izin verilecek.İnsanlar kendi görüşüne göre iyi diyecekler yanlı olucaklar bravo marka takıntılı kralcıklara o zaman :))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Herkes ne kadar da telefondan anlar olmuş vay arkadaş.Neye göre fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz?Hangi bilgiye dayanarak casperda çinden alıyo gm de çinde alıyo(eee o zaman aynı olacak fiyat :D Kandırılıyoruzzz uyanın :D)diyebiliyorsunuz?
    Fiyat olarak beğenen alır beğenmeyen almaz.Kimseye kandırılıyorsunuz diyemezsiniz.Gidin bi inceleyin önce telefonları hangisi daha pahalı duruyo elde hangisi daha kaliteli hissi veriyo ona göre konuşun.Hangisi daha iyi servis hizmeti sunuyor?Burdan atıp tutmakla olmaz casper düşmanları.Bide dh ye laf atmışlar.Siz casper ı karalamaya çalışınca size izin verilecek.İnsanlar kendi görüşüne göre iyi diyecekler yanlı olucaklar bravo marka takıntılı kralcıklara o zaman :))))))

Lafa bak: hangisi pahalı duruyor

Kıstas bu: hangisi pahalı duruyor.

Bak evladım 1000TL'ye Nexus 4, Sony Xperia SP diyoruz. Hangisi pahalı duruyor? Hangi marka daha çok güven veriyor?

Sony ve Nexus diye yazılınca oradan General Mobile diye okunuyor herhalde

Bak bu Casper aynen Xolo X1000 diye bir Çin telefonu gibi duruyor

Çipseti de Mediatek'in düşük fiyatlı MTK6589T'si gibi duruyor

Üst taraftaki de metal görünümlü plastik diyorlar

Casper'ın sahte hesaplarıyla yaptığı sahtekarlıklar olmasa kimse bu başlığın yüzüne bakmaz. Kaybolur gider. Kimsenin Casper'ı taktığı yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.