Şimdi Ara

Casper via v5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkiside değil. Gmd 2 888 e daha iyi. Veya 1000 tl nin altında tek snapdragon 800 lü cihaz olan gmd elite lite. Vodafonelarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence moto g zenfone 5-6 veya Güçlü donanımıyla xperia sp bakabilirsin.ama illa ikisi arasında ise t50 alırdım
  • gmd elite
  • boş telefon mediatek 6582 var tırt yani 6592t olsa anlarımda boş yani değme<
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

boş telefon mediatek 6582 var tırt yani 6592t olsa anlarımda boş yani değme<

Snapdragon 400 dan daha iyi bi islemci neye göre tırt diyosunuz mali400mp de cabası adreno305 asıl yanında tırt

• Caper trıdent dark gen mobıle gıbı donem furyası fason cın cıhazlarına para kaptırmaıyn derım gıdıp daha dusuk gucte donanımda olsa adam akıllı bır cıhaz alın sonradan pısman olmayın..

Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı? Casper via v5 alınır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 5 alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata 6592T gmd 2 var git ondan al aynı para snapdragon mediatek karşılaştıran adamdan ne bekliyonki 801 işlemcisi 4 çekirdeğe sığdırmış mediatek 8 çekirdek yapıyor
  • Bedistan kullanıcısına yanıt
    Hangisini aldııın
  • Gmd lite alin. Max p/f urunudur.

• Kamerası nasıl, güzel mi ?
  • Tabiiyaa kullanıcısına yanıt
    Kamerasi iyidir hocam. Ozellikle selfie ceken biriyseniz 8 mplik ön kamerasi sizi fotografa doyuracak.

• Teşekkürler hocam, iyi forumlar
  • Bedistan kullanıcısına yanıt
    v5 derim.
  • bakıyorum elıteın kamerasını ovenler bas asagı cıkan selfıelerın sozunu etmemısler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oatif

v5 derim.

Kullanıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

bakıyorum elıteın kamerasını ovenler bas asagı cıkan selfıelerın sozunu etmemısler..

Öyle bi sıkıntı yok zaten hocam sadece sen gerçekte sağ taraftaysan tel solda gosteriyor oda güncelleme yapınca duzeliyor ama tabikide elite almış biri olarak şunu soyliyeyim paranızı heba etmeyin tamam adamlar gmd başarılı oldular babama ve kardesime almıştım ama elite bencede olmamış su an g2 kullanıyorum kat kat daha iyi bir kere elite alan arkadaş garantiylede çok uğraşır hizlial dan almama rağmen 5 ay uğraştım iade için telefonunun kronik arızası vardı.hizlial bana diyorki telpa iade almiyor bende dedim telefon bozuk benim muhatabım sizsiniz para iadesi istiyorum 5ay sonra alabildim v5 de hala oğluna aldım tasarımı gerçekten çok hoş o sadece fotoğraf, internet,konuşma için aldı paşa paşa kullanıyor ve memnun.

• Her kafadan ayrı bi ses , telefonun sıkıntısı falan yok , zenfone 5 falan hıkaye , via v5 kat kat olmasada zenfoneden iyi , performans bakımından iyi , kamerea bakımından iyi bu fıyata alınabılecek tek telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmuussttiixx

Her kafadan ayrı bi ses , telefonun sıkıntısı falan yok , zenfone 5 falan hıkaye , via v5 kat kat olmasada zenfoneden iyi , performans bakımından iyi , kamerea bakımından iyi bu fıyata alınabılecek tek telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.