Şimdi Ara

Casper Via V6 Mobil Cihaz Ve Mobil Alandaki Servis Deneyimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada Üzerinden Almış Olduğum ve Yaklaşık 2 aydır kullandığım Casper Via V6 Model Cep Telefonumu Bi Sebebten Servise Yolladım. Bugün itibariyle Hepsiburada Ürünü Teslim Almış. 1-2 gün içinde servise nakli gerçekleşir.

Ürünü Servise Gönderim Sebebini Servisle olan diyalogum gerçekleştikten ve ürünün akibeti belli olduktan Sonra Ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım.Şuan iyi yada kötü bişeyler paylaşıp kafaları karıştırmak istemiyorum. ''Unutmayalım ki Cihazın Kalitesi Kadar, Servisin Kalitesi de Çok Önemli'' ilk casper cihaz ve servis deneyimim bakalım nasıl sonuçlanacak..

Burdan Bu Telefonu Alacak Olan Arkadaşlara Tavsiyem Alımınızı bi Süre Erteleyin. Ben Deneyimlerimi Paylaşayım.Sizde ona göre bir yol çizin.

SAYGILAR..

Casper Via V6 Mobil Cihaz Ve Mobil Alandaki Servis Deneyimi.

Evet Arkadaşlar Telefonum Elime Geçti. Telefonu Servise Gönderme Sebebim Ön ve Arka Kameranın içine Toz almasıydı. Ve Sesimin Karşı Tarafa Az Gitmesiydi.

Casper Marka Cep Telefonu olarak ilk deneyimimdi Açıkcası süphelerim vardı beni uğraştıracaklar sıkıntı çıkaracaklar gibisinden. Fakat hiç birşey umduğum gibi gelişmedi
    aksine telefonum çok kısa bir süre içinde birebir olarak yenisiyle değiştirildi. gelen telefonum sıfır kokusu ve jelatinlerinleriyle beraber geldi. servis le alakalı olarak ekran görüntülerini ekledim. alacak arkadaşlara telefon hakkında deneyimlerimlerimi paylaşmam gerekirse.

hızlı ve stabil bir telefon. menüsü çok sadeleşmiş ı phone tarzı pencere içinde pencere tarzı. doğrusu ıphoneları bu yönde çok yavan ve kullanışsız buluyordum ama bu tarz, android işletim sistemiyle birleşince tadından yenmez olmuş.

sarjı çok iyi 2400 mh pil olmasına rağmen çok dengeli ve cimri tüketiyor. bir günü wifi devamli açık ve arada mobil internete bağlanmama ragmen konuşmalar vs çok rahat tamamlıyor. gece 12 de şarja taktığımda yüzde 40 larda 50 lilerde takıyorum.

kamera lg g3 e çok yakın bende aynı ama renk değerlerinin casper tarafından minik bi oynama yapılması gerekiyor. kaliteli ama bazı renkleri tam yansıtamıyor.
    casper in kendi kamera programı yetersiz. çok gelişrtirilmesi lazım. oyuzden snap kullanıyorum.

malzeme kalitesi güzel ama arka kapak bi süre sonra kenarkarından soyulmaya başlıyor. koruyucu kılıf şart( kendi kutusunda ekran koruyucu jelatin ve koruyucu arka kapak kılıfı hediye olarak geliyor)

şık bir telefon beyazı da çıkmış almayı düşünen arkadaşlar beyazada göz atın, bence olmuş.

ön kamera çok net 5 mpixel gündüz çekimleri çok kaliteli.

telefonun gece çekimleri yada az ışıklı ortamlarda ki çekimleri orta seviye sınırında fotograf anlaşılır ama karlanma fazla.

hafıza kartı desteği var bu güzel( benim için önemli) tercih meselesi

telde donma kasma kitlenme yok.
    ısınma mobil ağlarda sinyal gücünün yetersiz olduğu ortamlarda oluyor.onun haricince ısınma yok

sesi gür ve anlaşılır net bir sesi var diyebilirim.

Aktaracaklarım bu kadar. Servis Olayı benim Hoşuma gitti Ön Yargımı kırdılar. Burdan Servis Çalışanlarına ve Caspera Tşk ediyorum.
     Casper Via V6 Mobil Cihaz Ve Mobil Alandaki Servis Deneyimi. Casper Via V6 Mobil Cihaz Ve Mobil Alandaki Servis Deneyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekanSIzZ_IM -- 4 Ağustos 2015; 23:48:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.