Şimdi Ara

casper wireless sorunu ama biraz farklı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende casper netbook var nirvana serisinden.. bana geldiğinde hiçbir sorunu yoktu ama bir format atıp öyle kullanim dedim.. formatı attım herşey gayet iyiyken birden internet kesildi.. kablosuz olarak kullanıyorum interneti ilk açtığımda girdim 10 dk sonra filan kesildi.. bilgisayarı kapatıp açıyorum düzelmiyor sadece modemi kapatıp açınca düzeliyor ama 10 dk sonra yine gidiyor (aynı modemde bir kaç bilgisayar daha ethernetle giriyor onlarda sorun yok hatta gittiği zaman telefonla deniyorum wireless de sorun yok).. gidyor ama wireless i görmeye devam ediyor sadece bağlanamıyor bağlan a tıklıyorum bağlanıyor yazıyor sonra hiçbir şey yapmadan pencere kapanıyor.. formattan önce bir problemim yoktu otomatik olarak kendisi bağlanıyordu.. formattan önce de xp yüklüydü şimdi de xp yüklü.. sistemde hiçbir fark yok ama böyle bir sorunla karşılaşıyorum sizce sorun nedir nasıl düzeltebilirim.. yardımlarınızı bekliyorum.. iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1aliali -- 2 Ekim 2010; 12:11:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.