Şimdi Ara

cassiopeia ustaları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir derdim var q skilini ve w skilini tutturamıyorum buna nasıl bir çözüm bulabilirim birde bişi farkettim arkadaşlar zehir yedikten sonra e skilini seri seri atıyo böyle bir özellik varmı yoksa bendemi öyle gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: er123654

arkadaşlar benim bir derdim var q skilini ve w skilini tutturamıyorum buna nasıl bir çözüm bulabilirim birde bişi farkettim arkadaşlar zehir yedikten sonra e skilini seri seri atıyo böyle bir özellik varmı yoksa bendemi öyle gözüküyor

düşman poisonluysa 3. skillin cooldownu 0.5 sn ye düşer hızlı hızlı atarsın. ayrıca Q skillini adamın üstüne değil nereye gittiğini tahmin ediyorsan oraya at, adam kovalarken önüne at , ya carpmamak için geri dönüp ölcek yada carpcak ona ölcek yani sonucta ölcek
  • smartcastsiz cassio bir hiçdir. smartcast kullan tüm skilleri
  • Q skillinin ufak bir gecikmesi var, attığın anda zehirlenmezler. Üstteki arkadaşın anlattığı gibi yaparsın.
    Moralini bozma, cassiopeia oyundaki en zor herolardan. O yüzden başlarda bocalayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q yu adamın yoluna at kesinlikle.Eğer tutarsa kule altına kaçana kadar e salla.Baktın poision etkisi bitti bi tane daha q salla.Zaten kaçmazsa kolay atarsın q yu.Kaçarsa daha iyi git creep kes :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Q skillinin ufak bir gecikmesi var, attığın anda zehirlenmezler. Üstteki arkadaşın anlattığı gibi yaparsın.
    Moralini bozma, cassiopeia oyundaki en zor herolardan. O yüzden başlarda bocalayabilirsin.
    bişey yazdım sonra vazgeçtim
    ayrıca karşında botla başlamış birisi varsa direk q yerine E ile slowlayıp Qlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 6 Mayıs 2012; 16:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

ayrıca karşında botla başlamış birisi varsa direk q yerine E ile slowlayıp Qlayabilirsin

E ile slowlayıp demişsin de W olucak sanırım o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Mage tower yardım lazım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cassiye karşı botla başlamayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

quote:

aynen öyle W dicektim de zaten ilk önce çok saçma bi mesaj yazmıştım kimse görmesin diye hemen editledim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

quote:

aynen öyle W dicektim de zaten ilk önce çok saçma bi mesaj yazmıştım kimse görmesin diye hemen editledim

Sanırım benden alıntı yapmışsın. Alıntı yapıldı bildirimi geldi konuya girdim hiçbir şey yok.d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.