Şimdi Ara

Cassiopeia/Yorick/Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu heroların Cassiopeia için mid Yorick ve Riven için de solo top artı ve eksilerini hangisinin takım için daha önemli işler yapabileceğini öğrenmek istiyorum bunlardan birini alıcam büyük ihtimalle .

• Cassi Teamfightlarda baya etkili. Ama midde q yu tutturmak baya önemli. Alışınca giderek kolaylaşır ama başlarda sorun yaşayabilirsin. Yorick ile ilgili bir fikrim yok ama Lane de beni baya sinir edeni de hatırlıyorum , Talon a feeder olanı da. Riven solo top daha etkili bence. Cassi mi Riven mi dersen biri mage diğeri Ad. Bi kıyaslama yapmak doğru olmaz bence. Fakat eğer bunlardan biri cidden çok hoşuna gidiyorsa ve diğerlerini ''Bir maçta görmüştüm. Abi acayip iyilerdi bende alayım '' diyorsan kesinlikle istediğini al. Ne kadar feedlesende hem zevk alırsın hemde yavaş yavaş oturur champ sana. Kendine uyan Champ Seçmek bence önemli bir nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

Cassi Teamfightlarda baya etkili. Ama midde q yu tutturmak baya önemli. Alışınca giderek kolaylaşır ama başlarda sorun yaşayabilirsin. Yorick ile ilgili bir fikrim yok ama Lane de beni baya sinir edeni de hatırlıyorum , Talon a feeder olanı da. Riven solo top daha etkili bence. Cassi mi Riven mi dersen biri mage diğeri Ad. Bi kıyaslama yapmak doğru olmaz bence. Fakat eğer bunlardan biri cidden çok hoşuna gidiyorsa ve diğerlerini ''Bir maçta görmüştüm. Abi acayip iyilerdi bende alayım '' diyorsan kesinlikle istediğini al. Ne kadar feedlesende hem zevk alırsın hemde yavaş yavaş oturur champ sana. Kendine uyan Champ Seçmek bence önemli bir nokta

Ben daha çok
    Solo top İrelia, Tryndamere
    Jungle Lee Sin, Nocturne oyunuyorum.
    Sanırım Riven veya Yorick bana daha uygun. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizMario

quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenll

Cassi Teamfightlarda baya etkili. Ama midde q yu tutturmak baya önemli. Alışınca giderek kolaylaşır ama başlarda sorun yaşayabilirsin. Yorick ile ilgili bir fikrim yok ama Lane de beni baya sinir edeni de hatırlıyorum , Talon a feeder olanı da. Riven solo top daha etkili bence. Cassi mi Riven mi dersen biri mage diğeri Ad. Bi kıyaslama yapmak doğru olmaz bence. Fakat eğer bunlardan biri cidden çok hoşuna gidiyorsa ve diğerlerini ''Bir maçta görmüştüm. Abi acayip iyilerdi bende alayım '' diyorsan kesinlikle istediğini al. Ne kadar feedlesende hem zevk alırsın hemde yavaş yavaş oturur champ sana. Kendine uyan Champ Seçmek bence önemli bir nokta

Ben daha çok
    Solo top İrelia, Tryndamere
    Jungle Lee Sin, Nocturne oyunuyorum.
    Sanırım Riven veya Yorick bana daha uygun. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Solo top için İrelia müthiş bir seçim. Jungle Olaf dene derim. Ama sanırım yorrick sana pek uygun değil. Riven çok çok daha rahat kullanırsın. Ben teşekkür ederim.

• quote:

Bu heroların Cassiopeia için mid Yorick ve Riven için de solo top artı ve eksilerini hangisinin takım için daha önemli işler yapabileceğini öğrenmek istiyorum bunlardan birini alıcam büyük ihtimalle .

Riven alırsan 5-6 oyun sonra anlarsın Rivenin dilinden ondan sonrada solotopun kralısın karşına kim gelirse gelsin ayrıca takıma da çok yararlı olursun off tank build ile takımı taşıdığım olmuştu.Skilleri sağlam gayet güzel hero bence Riven almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katsuu

quote:

Bu heroların Cassiopeia için mid Yorick ve Riven için de solo top artı ve eksilerini hangisinin takım için daha önemli işler yapabileceğini öğrenmek istiyorum bunlardan birini alıcam büyük ihtimalle .

Riven alırsan 5-6 oyun sonra anlarsın Rivenin dilinden ondan sonrada solotopun kralısın karşına kim gelirse gelsin ayrıca takıma da çok yararlı olursun off tank build ile takımı taşıdığım olmuştu.Skilleri sağlam gayet güzel hero bence Riven almalısın.
    Riven hiçbiryerin kralı falan değil. Solo topta ondan kat ve kat iyi herolar var misal Warwick, ezer geçer riven'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dórian Gray

Riven hiçbiryerin kralı falan değil. Solo topta ondan kat ve kat iyi herolar var misal Warwick, ezer geçer riven'ı.

Alıntıları Göster
    Yorick al. Slow var heal basıyorsun, hızını artırıyorsun, ultin var daha ne olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cassioya baya alismis biri olarak her mac triple aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

cassioya baya alismis biri olarak her mac triple aliyorum
    bu ara cassi ilgi arttı sankı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

artı bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valagnar

quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

artı bir

Alıntıları Göster
    quote:

riven de disable var ultisini bozuyor ww nin nereye eziyor :D renekton desen anlarım. Riven de mana yok sürekli harraslıcak seni

• quote:

Orijinalden alıntı: 3d.now!

quote:

riven de disable var ultisini bozuyor ww nin nereye eziyor :D renekton desen anlarım. Riven de mana yok sürekli harraslıcak seni

mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

ww mi dalga mı geçiyosun sen ?
  • quote:

quote:

Riven çok zayıf bana görede bi lee sin , ireila ve yorick rahat ezer o laneyi. Yorick tam bir harass champi çok ciddiyim adam kulede bekler sende farm yaparsın her oyun böyle olur , Q skilli OP damageler çıkartıyo bi ToG çıktıktan sonra lanede çok rahat takılırsın kafana göre e skilli healliyo kendisni.Ultini anlatmya gerek yok resmen adamla 2vs1 yapıyosun buna rağmen ölürsen yeniden doğup az canlı adamı öldürebiliyosn.Çıkardığın ghoullar base damagenin yanı sıra senin %30 civarı ad ve hpne sahip oluyor sen skille 80 vurduktan sonra ghoul yine rakibe vurmaya devam ediyor bayada yüksek vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

quote:

Riven çok zayıf bana görede bi lee sin , ireila ve yorick rahat ezer o laneyi. Yorick tam bir harass champi çok ciddiyim adam kulede bekler sende farm yaparsın her oyun böyle olur , Q skilli OP damageler çıkartıyo bi ToG çıktıktan sonra lanede çok rahat takılırsın kafana göre e skilli healliyo kendisni.Ultini anlatmya gerek yok resmen adamla 2vs1 yapıyosun buna rağmen ölürsen yeniden doğup az canlı adamı öldürebiliyosn.Çıkardığın ghoullar base damagenin yanı sıra senin %30 civarı ad ve hpne sahip oluyor sen skille 80 vurduktan sonra ghoul yine rakibe vurmaya devam ediyor bayada yüksek vuruyor

Alıntıları Göster
    Rivenı merak edenler Angush'un turnuva maçlarında wickd'ın Irelia'sını ağlattığı replayleri izleyebilirler.

http://www.leaguereplays.com/summoners/euw/Angush/

Yorickle bunları yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hit trade yapabileceğiniz herolara karşı etkili bir seçim olabilir ww ancak bazı herolarda bu durum olmuyor.Gank atılması durumunda ultisi sayesinde karşı taraf sağlam gank yiyiyor ancak son ww nerfinden sonra çok az picklenmeye başladı bir yorick rahatlıkla lanede ww'yi tutar üstünlük kurar diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: phob0ss

quote:

quote:

Bana göre değil ama Rivenle oynamayı bilen biri solotopu rahatlıkla yönetebilir tabi karşıdada iyi biri varsa Riveni alt edebilir ancak o Champ. ww değil eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Rivenı merak edenler Angush'un turnuva maçlarında wickd'ın Irelia'sını ağlattığı replayleri izleyebilirler.

Attığın güzel fakat replayi izleyemiyorum bi yardımcı olursan hata veriyo watch replay'e basınca.
  • quote:

quote:

Attığın güzel fakat replayi izleyemiyorum bi yardımcı olursan hata veriyo watch replay'e basınca.

lolreplay yüklü mü? yüklü değilse onu yükle, gene olmazsa browser olarak chrome kullan ben öyle yapıyorum bir sorun çıkmadı.

• quote:

quote:

quote:

lolreplay yüklü mü? yüklü değilse onu yükle, gene olmazsa browser olarak chrome kullan ben öyle yapıyorum bir sorun çıkmadı.

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.