Bildirim
CAST AJANSI GÖRÜŞME... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
x2 güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: im no superwomen
gençler konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama size bir şey sormak istiyorum. beni ecasting den aradılar bir reklam için, ama reklamdan önce video-fotoğraf için 100 tl istediler sizce gideyim mi? reklamdan ortalama 7 bin tl alırsın dediler ama pek güvenemedim bi el atın.
söyle reklam ücretinden kessinler -
quote:
Orijinalden alıntı: im no superwomen
gençler konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama size bir şey sormak istiyorum. beni ecasting den aradılar bir reklam için, ama reklamdan önce video-fotoğraf için 100 tl istediler sizce gideyim mi? reklamdan ortalama 7 bin tl alırsın dediler ama pek güvenemedim bi el atın.
@aliosmanyuksel ne yaptınız hocam?
Beyler gittim. 70 lira aldılar hem video hem de fotoğraf çekimi için. O zamandan beri birkaç telefon geldi ama daha gitmedim hiç film çekimi için. -
Arkadaslar benim mayadroom Castinge basvurum kabul edildi hafta sonu gitmeyi planliyorum cebimden para cikarmi acaba ss de atiyorum simdi
Para tuzağı la bunlar, beni de çağırdılar güzelce süslenip evden çıktım. kahvaltı için girdiğim bi pastanede telefondan araştırma yaptım net üzerinden. Millet aynı şeyleri demiş durmuş. Yok kayıt ücretiymiş yok çekim ücretiymiş vs, bi de bunun kontratı var. Eğer seçilirsen gittiğin setlerde ilk 2-3 çekim bedavaya yapıcaksın sonra beğenilirsen ücret alabiliyormuşsun. Bla bla bla -
-
Oyuncu olmak kolay iş değil, bazı ajanslar ücretli bazıları ücretsiz ama hepsinde şansınız size kalmıştır.
Yeri geldi 500 kişiden sıyrıldım son 4-5 kişinin arasına kaldım ama olmadı, yeri geldi fotoğraftan beğenilip özel olarak çağrıldım yine olmadı.
3 senedir koşturuyorum ama bıkmıyorum, bir gün bir rolü yakalarsam ciddiyim bırakmam o yüzden hayallerimi hep tazeliyorum.
Para isteyen ajanslar kötü olacak diye bir kaide yok, Mecidiyeköy İMC AJANS benden 50 tl almıştı ama 6 ayda nerden baksanız 30 deneme çekimine gönderdi.
Layla Şirin para almaz ama az işe gönderir.
Tiyatro,sinema eğitimi almayan veya Televizyon Radyo okumayan insanlar için ideal ajanslar
İMC
LAYLA ŞİRİN
NEŞE ERBERK
MAYADROOM YENİ YÜZ
Eğitim aldıysanız başvurulabilecekler
RENDA GÜNER
HARİKA UYGUR
TÜMAY ÖZOKUR
MAYADROOM PROFESYONEL
Ajans konusunda bir çok kişiye yardımım dokundu forumda, herşeyi bilirim isteyene seve seve yardımcı olurum mutlu olacaksa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
Oyuncu olmak kolay iş değil, bazı ajanslar ücretli bazıları ücretsiz ama hepsinde şansınız size kalmıştır.
Yeri geldi 500 kişiden sıyrıldım son 4-5 kişinin arasına kaldım ama olmadı, yeri geldi fotoğraftan beğenilip özel olarak çağrıldım yine olmadı.
3 senedir koşturuyorum ama bıkmıyorum, bir gün bir rolü yakalarsam ciddiyim bırakmam o yüzden hayallerimi hep tazeliyorum.
Para isteyen ajanslar kötü olacak diye bir kaide yok, Mecidiyeköy İMC AJANS benden 50 tl almıştı ama 6 ayda nerden baksanız 30 deneme çekimine gönderdi.
Tiyatro,sinema eğitimi almayan veya Televizyon Radyo okumayan insanlar için ideal ajanslar
İMC
LAYLA ŞİRİN
NEŞE ERBERK
MAYADROOM YENİ YÜZ
RENDA GÜNER
HARİKA UYGUR
TÜMAY ÖZOKUR
MAYADROOM PROFESYONEL
Ajans konusunda bir çok kişiye yardımım dokundu forumda, herşeyi bilirim isteyene seve seve yardımcı olurum mutlu olacaksa.
Hocam peki bu mayadroom para istiyormu bizden kayıt sırasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tevfikkavil
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
İMC
LAYLA ŞİRİN
NEŞE ERBERK
MAYADROOM YENİ YÜZ
RENDA GÜNER
HARİKA UYGUR
TÜMAY ÖZOKUR
MAYADROOM PROFESYONEL
Hocam peki bu mayadroom para istiyormu bizden kayıt sırasında
Hayır ücretsiz.
-
Sağolun hocam ozaman hafta sonu kaydımı yaptırmayı planlıyorum
Backroom casting xd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gittiğiniz ajansları çok iyi seçin bazıları hevesinizden faydalanarak sizi köle gibi çalıştırabiliyor cidden ve iş ahlakları yok. hepsi böyle değil tabii ama bazıları cidden böyle. yalan söylüyorlar. ben bir tanesine kaydolmuştum 3 çekime gittim toplamda. her seferinde çekim saatleri hakkında yalan söylediler. ilkinde 3 saat sürecek dendi 6 saat sürdü, yanımda abim vardı neyse ki dönüşüm kolay oldu 16 yaşındaydım çünkü daha ve çekim yeri evime çok uzaktı.
bir tanesinde 2 saat dendi, suadiye'den levent'e gittim servis için, akşam 6'da bitecek denen çekim 10'da bitti o saatte levent'ten tek başıma döndüm eve.
üçüncüsünde "yönetmenimiz önceki çekimlerinizi görmüş sizi çok beğenmiş" dediler ki bu bir YALAN, muhtemelen çoğu kişi kabul etmediğinden sizi ikna için bu yola başvuruyorlar. buna inanmadığım halde 2 kere sordum verdikleri zaman diliminde mi bitecek diye, ısrarla evet dediler. ona güvenerek gittim. ama 3 saat sürecek denilen çekim ertesi güne sarktı ve ertesi gün sınavım vardı bunu da belirtmiştim yani. kavga dövüş çıktım geldim eve çekimden. manyak herif hala arkamdan "dava açacağım tazminat davası" diyip durmuş. neyse ki rejisör çocuk iyi biri çıktı onun sayesinde döndüm eve ve onun sayesinde halloldu olay. ha bir de şu var bana dava açsa kendisi kaybederdi çünkü ellerinde 18 yaş altı form kalmadığından(!) bana 16 yaşımda olduğum halde o formu imzalatmışlardı. şansım bu olmuştu yani.
diyeceğim o ki boş vaktiniz bolsa sıkıntı yok, ama yine de iş ahlakı olan firmaları seçin gideceğiniz ajansları iyi araştırın. ben araştırmadan gittim ilk fotoğraf çekiminde çaycı teyze çekmişti fotoğrafımı düşünün o konuda bile profesyonellik yok. verdikleri paralar zaten hiçir şey değil. eğer ciddi anlamda dizilerde çalışmak istiyorsanız da kurs bile olsa bir tiyatro eğitimi alın, ciddi ajanslara kapak atma şansınız artar :)
-
Hic bunlari dusunmene gerek yok cunku adamlar takmicak seni. Fotonu cekip aliyolarsa kayit paralarini alip yollayacaklar seni. Ardindan birsey icin biri aranirsa eger o kritere uygun insanlari (bu kriter 18-20 yas arasi 170-190 boy arasi gibi genel seyler) sistemden bulup mesaj atip haber veriyolaar. Sali gunu saat 2te surda ol gibi. Sen o saatte gidiyosun. Tabi o kriterde en az 200 kisi gelmis oluyo. Iste sen napcaksan burda yapmalisin. Cunku yonetmen goruyo o seciyo.
quote:
Sağolun hocam ozaman hafta sonu kaydımı yaptırmayı planlıyorum
Bildiğim kadarıyla Mayadroom eğer diyalogsuz figuranlık işine gönderdiğinde yapmayı kabul edersen hem 50-60 TL ücret veriyor hemde o gün sigortanı yatırıyor.
Benim bir arkadaşım vardı, Mayadroomda figuran olarak başladı 2 sene sürekli figuran takıldı, ayda 15-20 işe giderdi 1000 lirayı cebe atardı sigortasıda yatardı.
En son TRT1'de biten bi dizide oynuyordu, yani meyvesini 2-3 yıl gidip gelerek alıyorsun, haliyle bir süre sonra figuranlıkta olsa ortama alışınca diyaloglu işler düşebiliyor sonra yürü ya kulum. -
fake agent
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 2 Mayıs 2014; 20:40:05 > -
Bugün mayadroom à kaydımı yaptırmaya gidiyorum bakalım ne olacak buraya yazarım hem arkadaşlarda bilgilenmiş olur
quote:
Bugün mayadroom à kaydımı yaptırmaya gidiyorum bakalım ne olacak buraya yazarım hem arkadaşlarda bilgilenmiş olur
kardeş sonucunu bekliyorum ne oldukardeş sonucun ne oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: geno123
quote:
kardeş sonucunu bekliyorum ne oldukardeş sonucun ne oldu
Hocam pazar günü kapalıymış yarın gidicem hafta içi okul oluyor cumartesi açık sonucu yarın yazarım iyi d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X