Şimdi Ara

CAST AJANSI GÖRÜŞME... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
13
Favori
130.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedense bana bu ajanslarda insan alınıp satılıyor gibi geliyor. bir haber okumuştum 3-5 sene önce ünlü bir şampuan firması güzellik yarışması düzenliyor ve hepsi hikayeden kraliçe sonra katalogdaki mankenlere işte şu iş adamı seninle görüşmek istiyor diyorlar ayar veriliyor paralar şan şöhret kapılar açılıyor.
  • Bende oyunculuk felan düşünüyorum ama öyle eğitimsiz bişey olunmaz bende ki de öyle kuru bi hayal agalar.
    Boy: 1.96
    Kilo: 95
  • cast ajans seçiminde dikkatli olmalısınız profesyonel bir dizi ajansı sizin kariyerinize pozitif yönde katkı sağlarken amatör bi ajans sizi ve kariyerinizi olumsuz yönde etkiler.benim bildiğim profesyonel çalışan ve geniş kadrosu olan istanbulda www.ajansreyting.com var onlara danışabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

IMC ajansı öneririm yada Tümay Özokur.

Ben tiyatrocuyum.Tümay ozokur için 40 değil 1000 fırın ekmek yese yetmez.

Eğitiminiz sertifikanız yoksa sabah 6.30 servisle sete.Yakın çekim yok 10 saniye gorunursun.7.30 buluşma noktasına geri birakilirsin.50 tl kazancın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi npmete -- 20 Şubat 2015; 10:37:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajan diye okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyla ilgili size bir yazı paylaşacağım bence dikkatlice okuyunuz. Ajanslar sizi deneme çekimlerine gönderir ama çekime girdiğinizde olay siz de biter cast ajansları size imkanı sunar ve gerisi size kalır.

Çok iyi bir cast direktörü deneme çekimine nasıl gidilir diye bir yazı yayınlamış bence bu yazıyı okuyun ve ona göre görüşmelere gidersiniz..

http://www.emredemir.com/deneme-cekimine-nasil-gidilir/

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Oyuncu olmak kolay iş değil, bazı ajanslar ücretli bazıları ücretsiz ama hepsinde şansınız size kalmıştır.
    Yeri geldi 500 kişiden sıyrıldım son 4-5 kişinin arasına kaldım ama olmadı, yeri geldi fotoğraftan beğenilip özel olarak çağrıldım yine olmadı.
    3 senedir koşturuyorum ama bıkmıyorum, bir gün bir rolü yakalarsam ciddiyim bırakmam o yüzden hayallerimi hep tazeliyorum.

Para isteyen ajanslar kötü olacak diye bir kaide yok, Mecidiyeköy İMC AJANS benden 50 tl almıştı ama 6 ayda nerden baksanız 30 deneme çekimine gönderdi.
    Layla Şirin para almaz ama az işe gönderir.
    Tiyatro,sinema eğitimi almayan veya Televizyon Radyo okumayan insanlar için ideal ajanslar
    İMC
    LAYLA ŞİRİN
    NEŞE ERBERK
    MAYADROOM YENİ YÜZ

Eğitim aldıysanız başvurulabilecekler
    RENDA GÜNER
    HARİKA UYGUR
    TÜMAY ÖZOKUR
    MAYADROOM PROFESYONEL

Ajans konusunda bir çok kişiye yardımım dokundu forumda, herşeyi bilirim isteyene seve seve yardımcı olurum mutlu olacaksa.

suanda ne yapıyosunuz . hangı ajanslar üçret almıyo yardım edebilirmısın . ne yapmak lazım bu ajanslar için

• 1 Yaşında bir kızım var onu reklamlarda filan oynatmak istiyordum ama söylediklerinize bakıncada işin gerçeği tiksindim bilmiyorum konu çok eski yenilerde yine hortlatılmış ama 50-60 TL karşılığında buz gibi havada belkide o çocuğu bekletmeye değmez herhalde.
     CAST AJANSI GÖRÜŞME...
  • _EndoplazmikBirKulum_ kullanıcısına yanıt
    bu işde en iyisini yapan ajans bence rol istanbul bende oraya kayıtlıyım ve cok memnunum..tavsiye derim..
  • mcyakışıklı M kullanıcısına yanıt
    böyle düşünme bence ögrenmeden hiç bişey yapamazsın denemeni tavsiye derim bende egitimsiz başladım ama suan gercekten iiyi durumdyım ve işini cok iyi yapan ajanslar var mesala rol istanbul ajans mayadroom ajans ... bunlar dizi sinema ve reklamda cok iyi ajanslar bence bi dene derim ....
  • bu konuda rol istanbulu öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

• bu işler spor yapmak gibi yada dönen bir zincir gibi ne kadar çok üstüne giderseniz bi o kdarda geri dönüş oluyor.BU İŞİ HOBİ OLARAK YAPIN. HOBİ
  • lanetli_bey kullanıcısına yanıt
    kardeş o ajans ücretli mi
  • up beyler nasıl yapıyoz okumaya üşendm
  • sıfatın iyiyse olur
  • 2010da ıstanbulda staj yaparken famıly ajansa ınternetten basvurmustum.2 hafta ıcınde 3 kez yardımcı oyunculuga cagırıldım.bıldıgınız fıguranlık.3une de gıttım.2 kez elde var hayat,1 kez kollama ıcın gıttım.ogleden sonra arıyorlar benı saat 2-3e kadar surda olur musun? olurum.elde var hayatta anlık gozuktum,kollamada gozukecegım bolum ertesı gune sarkmıstı.3 kez bedava daha sonra cagırılmalarda 20-30TL alınıyordu.orda emeklı yaslarda bırı vardı bızım gıbı,bu ıslerde oyuncu olma sansımız var mı dedık?adam gayet net bı sekılde yok dedı.ben kac yıldır bu ısteyım,gormedım oyle bısey dedı.staj bıttı memlekete gıttım.aradılar 4. Kez.memleketteyım,burda cekım olursa arayın dedım.daha aranmadım.memleket trabzon bu arada.
    Sımdı de ozgul canıscı cast ıcın basvurmustum mulakat ıcın mesaj attılar,ertesı gun de aradılar uygun mu? uygun dedım.nys ıste yarın 15:30da gorusmem.sızce gıtmelı mıyım ???
  • vay bee mesajımın üstünden 1seneden fazla zaman geçmiş. Sonuç olarak arkadaşlar hayal kırıklığı dolu bi sektör uğraşmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

vay bee mesajımın üstünden 1seneden fazla zaman geçmiş. Sonuç olarak arkadaşlar hayal kırıklığı dolu bi sektör uğraşmayın :)

hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hxae

quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

vay bee mesajımın üstünden 1seneden fazla zaman geçmiş. Sonuç olarak arkadaşlar hayal kırıklığı dolu bi sektör uğraşmayın :)

hmm

hocam bradd pit kadar yakışıklı değilseniz bu sektörde sürünürsünüz :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.