Şimdi Ara

CAST AJANSI GÖRÜŞME...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
13
Favori
130.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftaiçi bir cast ajansına kayıt için gideceğim.Sizce nasıl davranmalıyım?Daha çok ciddi insanlardan mı yoksa laubali insanlardan hoşlanırlar?Nasıl hareket etmeliyim?Bu işlerle uğraşan kişilerden yardımlarını bekliyorum?

• Rahat ol kendini kasma hatta gerektiginden fazla rahat ol ve eglenceli ol , ciddi olursan zaten baştan şansını kaybedebilirsin devamını oluruna bırak ..
  • bestmodel ajansa gittim
    çok ciddidiler ben makaraya vurdum ardından
    erberke baş vurdum kabul ettiler ama gitmedim
    çünkü onlar dahada ciddi. Cep telimi falan aradılar
  • Ajansa başvurmak benim de aklımda, kendini beğenmişlik gibi olmasın ama çoğu katolok mankenlerinden hatta televizyona çıkan erkek mankenlerden daha iyi fiziğim ve ifadem olduğunu düşünüyorum. Ancak şuan için yüzümde ki çocuksu ifadenin geçmesi gerekiyor, belki üniversiteye gittiğim de olabilir. Katalok mankenliğin de para varmıdır aceba
  • Resim var mı?
  • IMC ajansı öneririm yada Tümay Özokur.
  • figüran ajansları hepsi 20-30 tl reklamlarda dizilerde arka fonda amelelik yaptırıyorlar millete türkiyede mankenlikmi kaldı bayan mankenlik bile kalmadı hepsi dizilerde oynuyo 2 manken 2 oyuncu ana role arka fonada 20 tane figüran koyuyorlar dizi çekiyorlar sistem böyle yani şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

IMC ajansı öneririm yada Tümay Özokur.

tümay özokuru önerirsinde acaba tümay özokura girmek okadar kolaymı?_türkiyenin enbüyük casting ajansıdır tümay özokur.girmekse hiçte kolay deildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

IMC ajansı öneririm yada Tümay Özokur.

tümay özokuru önerirsinde acaba tümay özokura girmek okadar kolaymı?_türkiyenin enbüyük casting ajansıdır tümay özokur.girmekse hiçte kolay deildir

2006'da Ablamla Beraber Kayıt Olmştuk.Durmadan Görüşmelere Çağırıyolardı =)) 2008'de ayrıldık.Girebilmeniz İçin Kayıtlı Tanıdıklarınız Yada Ünlü Tanıdığınız Warsa Onları Kullanın =) Bizi Öyle Almışlardı =)

• arkadaşlar masal casting veya mandalina casting hakkında bir bilginiz var mı?yardımlarınızı bekliyorum...
  • up
  • Dostum geçen yazdım bu işin öncüsü Erberk Ajans.
  • cast 33 sumru onat var oda güzel.
  • İzmirlilere bu ajansı öneririm

Hakan Hekimoğlu ajans

2000 yılının Eylül ayinda Nese Erberk ile Hakan Hekimoglu' nun ortak fikri ile Izmir Alsancak' ta açılan Nese Erberk Ajans Izmir 2006 yilindan itibaren Hakan Hekimoğlu Ajans olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
    2010 yılına yaklastıgımız bu günlerde 3000 kisiyi asan bebek, çocuk, teenage, model, fotomodel ve olgun grup kadrosu ile Izmir ve Ege halkına hizmetlerini sürdürmekte olan Hakan Hekimoğlu Ajans Izmir. Ege'yi dünyanin en büyük moda merkezlerinden biri olan Istanbul ile bulusturmaya devam etmektedir. Ajansımızın en önemli misyonlarından biri de bize inanan Ege' li gençleri show dünyası için modellik ve oyunculuk adına yarınlara en iyi sekilde hazırlamaktır.
    Yüklendigimiz bu misyonda bize güvenen binlerce Ege'liye ve yüzlerce müsterimize tesekkür eder, saygılar sunarız.

• tam olarak neyapılıyor burda figüranlık falanmı yoksa mankenlik falanmı nebilim :S
  • Hakan Hekimoğlu Ajans İzmir'e (eski Neşe Erberk Ajans) internet başvurum için çağırılmıştım, gittim tamam dediler işte fotoğraf falan çekilecekmiş para istediler bende öğrenciyim vermem demiştim öyle kaldı acaba para kazanılabiliyor mu o ajanslardan hep aklımda kalmıştır acaba o parayı verseydim fazlasıyla geri alabilecekmiydim.
  • ben şuan IMC'deyim İstanbuldaysan tavsiye ederim.
  • konu eski ama kimse kanmasın diye yazıyorum, hepsi aldatmaca oyun,

internetten başvuruorsunuz ki ztn kabul edildiniz gelin diyorlar sonra foto çekiyorlar 50 tl istiyorlar veriyorsunuz benim dediğim 2 sene önceydi şimdi artmıştır o para, sonra sizde seviniyorsunuz para kazanırım birşey yaparım ama hiç arayan eden yok tabi hatta ilk 2 çekim için para almıyorsunuz diye sözleşme imzalatıyorlar bir kere şanslı iseniz çağırırlar ztn para alamazsın amelelik boş iş tamami ile sakın bu tuzağa düşmeyin bir veya iki tane sağlam ajans vardır ki ztn ona girmek nerdeyse imkansız gerisi baba ajans anne ajans meyve ajans gibi sallamalı ajanslara kanmayın sakın, kanan çok var benimde başıma gelmedi değil, havaya para vermek istiyorsanız siz bilirsiniz
  • bilgi verin nasıl oluyor kayıt, illa istanbuldamı yaşamak zorundayız. Reklam Dizi teklifleri nasıl geliyor sırası falanmı var.
  • ne kadar istiyolar peki belli aralıklarla mı para veriliyo merak ettim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.