Şimdi Ara

CAST AJANSI GÖRÜŞME... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
13
Favori
130.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ella ajansla çalıştım ben bi süre, baya bi görüşmeye de gönderdiler ama ben pek yetenekli değilim sanırım. Arkadaşlarım baya işlere gitti ama ben sadece bir kaç tane iş alabildim.
    Kayıt parası falan almıyorlar ama başvuranların çoğunu da çağırmıyorlar diye biliyorum. Yine de deneyin işte güvenilir bi ajans ofislerinden de belli zaten cihangirde. İnternet adresinden başvuru yapabilirsin ajans başvuru
  • tiyatro okulu ve tiyatro okulunun desteği şart,yani destek alıpda bir yerden başlamılısın,yüz güzelliği ikinci planda,boy üçüncü planda

ben beyazla reklamda oynadım,yanyandık hatta ama ne oldu fıssss

önce eğitim alın, oyunculuğa başlayınca şunu çok iyi anlıcaksınız

dünyanın en zor işi vardır biri f.işelik diğeri oyunculukdur
  • Mayadroom da 1.yilim. Surekli ararlar iyi ajans ama para kazanmak cok zor. bir bar sahnesine gidersin aksam 4 te sabah 7 ye kadar surer seni mecidiyekoy metrobuse birakirlar. Figuranlik disinda bir sey olman imkansizdir. Diyalog cagirirlar o da en fazla hemsire güvenlik rolu falandir. Set ucreti 20 saat surse bile sinema 35 liradir. Dizi 40. Duruma gore degisir. Fotoğraf cekimi icin para almazlar ama ilk setinde para vermezler mesela 5 sete git 150 160 lira para alirsin. azdir emeğine üzülürsun ama parayi hemen yatirirlar. bol bol bos vaktim var setlerde ortam edinmek istiyorum para san şöhret onemli değil diyorsan mayadroom tercih edilebilir. Altini ciziyorum FİGURANLİK ajansidir. benim ozlesmem bitsin birakip egitim almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt yaptırmayı düşünenlere Family ajansı önerebilirim arkadaşlar.Ben kaydımı yaptırmış beklerken 3 gün sonra diziye çağırıldım.Uzakta olduğum bu kadar çabuk aranacağını düşünemediğim için ona katılamadım.Ne zaman döneceğimi hangi günler müsait olduğumu not alıp ilgilendiler ve tekrar o günler uygun projelerde değerlendireceklerini söylediler.Ardından 1 ay sonra Diriliş Ertuğrul projesi için arandım dialoglu bir bölüm olacağı için video çekimlerine katılarak rolü kaptım :) inanılmaz eğlenceli bir aile ortamıydı.Bu işi düzgün yapmak istiyorsanız Türkiye'nin en köklü ve geçmişi sağlam ajansı Family dir.kesinlikle başka yere bakmayın bile
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.