Şimdi Ara

Castlevania: Lords of Shadow 2 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimde gorunen atmosferin zerresi yok oyundanki ilk oyunda bu resimde ki gibi yerlerin haddi hesabi yokdu.

Castlevania: Lords of Shadow 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    los1'de geçen mekanlar, atmosferler gerçekten çok çok iyiydi. los2'den daha da iyisini beklerken neyle karşılaştık, yazık.
  • indirip oyun ici capsleri paylaşırım oyun kıtlığında iyi geldi
  • 10 saat oynmanin ardindan hala inanamiyorum,
    Inanamadigim ilk oyunda yakalanan o mukemmel frekans ikinci oyundq nasil bu kadar berbat hale getirilebilir. Oyun o kadar kilise oyun elementleri bulunduruyor ki sasiyorsunuz bu oyunun AAA oyun olup ilki ile iliskilendirdiginizde berbatligina.
    Asiri yazik olmus. Modern tema resmen oyunu seydip atmis.
    Sirf ilk oyunun sonunda modern zamanda bir trailer sundun diye koca oyunu da modern temada mi yapmak zorundaydiniz agzi aciklar. Modern cag ile castlevania uyusur mu hic mi akilli adam yoktu yaninizda. Oyunun yuzde 60i falan dandirik gunumuz sehirinde, sehir dedikse bi tane ip issiz sokak bi tane olmazsa olmaz 3 tane icinee araba olan otapark bi tanede esas binamiz arastirma tesisi.
    Yuzde 40 da kale de geciyo4 ki ordada hep dar alanlar.
    Birinci oyundq birakin mekani mevsim hava kosullari degisiyordu, o kanalizasyon bolumu falan neydi oyle, kargali bolum vs. Her sey dandij oglu dandik, dusman falan hic yok cesitlilik hic yok, iki tanr diskek yaratik yapmislar guya onlarla ugrasiyon baska cesit yok.
    Anladigim benim su.
    Firma ile konami yapim asamasinda anlasmazlik yasamis buyuk ihtimaller onlarda gonulsuz ortaya bir sey cikatmislar. Bunun baska aciklamasi olamaz baska.

• Bu fare olma olayı nedir ya Allah aşkına. Batırmışlar resmen. LOS değil başka bir oyun olsaydı bu saçmalıklardan sonra oynamayı direk bırakırdım. Adı oynatıyor sadece.
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    faremi????
  •  Castlevania: Lords of Shadow 2

• çizerleri iyi çizmiş .. hayran kaldım atmosfere..tearing yoksa ucuzlayınca alırım bu oyunu kaçmazz grafikler çok sanatsall
    İlk oyunun sonunda modern dünyayı gösterince ben de ikinci oyun nasıl olacak diye merak etmiştim ama böyle bir oyunu yapanlar ikinci oyunda modern atmosferi arka plana atıp gotik temayı sürdürebilirler diye düşünüp geçmiştim. Cidden o şaheseri yapan adamlar yapa yapa bunu mu yapmış?
  • Bu adam devamli neden bu kadar kotumser konusuyor diyen arkadas olabilir. Pc ye gecince daha detayli yazicam da Allah cc askina yaratigin elinde makinali tufek var bize ates ediyor. Ozel bir yaratik boss yada yari insan degil bildigin yaratik insandan bozma kan emen bisey yahu, elinde pompali var yaw gelin ee siz konusmayin kendinizi tutabilirseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Pc de oyun oynamayı hiç sevmiyorum. Hayatta da oynamam. Kuzende ps3 var belki alıp onda oynarım.

aynen bende hiç sevmiyorum pc de oyun oynamayı.
    ps3 de çamur gibi grafikle oynamak varken pc de daha iyi grafikle neden oynıyayım.
    hem pc ye kol bağlanmıyor uzanamıyonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu adam devamli neden bu kadar kotumser konusuyor diyen arkadas olabilir. Pc ye gecince daha detayli yazicam da Allah cc askina yaratigin elinde makinali tufek var bize ates ediyor. Ozel bir yaratik boss yada yari insan degil bildigin yaratik insandan bozma kan emen bisey yahu, elinde pompali var yaw gelin ee siz konusmayin kendinizi tutabilirseniz.

yaratıklarda çığır açmışlar iştee
    pmpalı yaratıkmııı

Hocam sen hiç RE oynama o zaman. İnsanı oyun oynamaktan soğutuyor.
  • Tek dvd olmasından belli oyunun tırt olduğu, ilk oyun 2 dvd ve birsürü mekan + bayağı da uzundu, yine de oynarım bunu action tps olsun çamurdan olsun.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    rahat ol
    bu oyuna 1 dvd de sırf dlc çıkar
    etti sana 2 dvd
  • Re manyahiyimdir,
    Redident evil 1.5 bile var kolleksiyonumda claere yerine eliza olan versionu.

Ikk oyun 12 gb idi bu oyun ise 4.1 gb
    Burdan oyunun devamli ayni mejanlarda gectini anlayabilirsiniz.

• 23 saat 49 dakika surfu ve bitti,
    Uxuldum , uzuldugum nokta bu ouyun degil bu oyun sonrasi serinin akibeti. Kotu satislar sonucu buyuk ihtimal konami eskide yaptigi gibi seriyi uzunca bir sure dinlendiricek , rafa kaldiracaktir ve biz castle sevenler kotu de olsa iyi cikma ihtimali de olan castle oyunlarindan mahrum kalicaz.
    Handle lere devam ucuz yollusundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 25 Şubat 2014; 10:54:51 >
  • Adam daha 4 gun once cikan oyunu yememis icmemis 23 saatte bitirmis, 4 gunun 1 gununu resmen oyuna harcamis sonra da oyuna demedigini birakmiyor :D bu kasatka bir de 2 tane daha arkadas var. Bunlar bu forumun resmi nese kaynagi :D

Arkadasim bu kadar kotuyse birak oynama yuhu.bir oyun kendini hadi en fazla 3 saatte belli eder. Bu kadar mi bos zamaniniz var. Imreniyorum cidden sizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 25 Şubat 2014; 11:22:38 >
  • oyuna dun aksam başladım.soylendigi kadar kotu bir oyun değil.oynanabilir bence.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Bekledigim oyunlari ki cok bekledigim oyundu kendidi her bos vaktimde oynarim, yoksada bos vaktim planlarimi bos vakit ayiracak sekikde sekillendiririm, gece 2 ye kadar vaktimi veriri saat 6 da kalkarim tekrar,
    Ne icin peki ?
    Dedimya sevdigim bekledigim oyunlar icin.
    Thief de var su an bende 1 haftadir bekliyor 2 bolum oynayabildim sadece. 2 haftada anca biter.
    Senin hic olsada oynasam diye sabirsizlandigin oyun olmadi mi, atiyorum uncharted 4 gelince ki cok bekledigim sevdigim bir oyun 1 ayda mi bitiriceksin yoksa bi oturusta yariya mi getireceksin ?
    Sen simdi bana sen begenmiyorsun hala oynama devam ediyorsun bu bana sacma geldi diyebilirsin , cevabim konusu, konunun nasil sonuclanacagini cok merak ediyordum ve birde castlevania fanim.
    Oldu mu arkadasim simdi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.