Şimdi Ara

Castlevania: Lords of Shadow 2 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım öyle olsun. Yurtdışında yaşadığım için malum sebeplerden ötürü oyun elime biraz geç geçecek. Sağlam bir inceleme yazacağım burada. Akmı karamı belli olur.

Hani mekan zenginliğinden bahsediyorsun ya sürekli. Bir de FANIYIM diyorsun serinin. sonra mekan zenginliğinden dem vuruyorsun. Eyvallah lords of shadow mekanlarıyla on numara oyundu. Keşke bunda da olsaydı.

peki serinin bence order of ecclesia ile beraber en iyisi olan ( ve aslında gerçekten 1 numarası olan ) Alucard'ın başrol oynadığı symphony of night'ın tek bir kalede geçmesine ne demeli azizim ? Tek bir kalede geçen bu oyun neden merciler tarafından en iyi castlevania olarak gösteriliyor bunu açıkla madem ?
  • 3 saat kadar oynadım, 1.oyundan gerçekten farklı olmuş oyun.

Nasıl desem, oyunda kopukluklar var 3-5 düşman öldürüyoruz 15-20 dk ara video giriyor daha sonra boss geliyor onu biçiyoruz tekrar ara video

Sanki action tps değil de uncharted,tomb raider oynarmışız gibi tps kamerasıyla ilerliyoruz yani ilk oyun gibi uzun uzun ilerle düşmanlar çıksın tekrar ilerle öyle birşey yok.

İlerde neler olur bilemem bu gece de devam ederim fakat çok kopuk bir oyun action tps'den daha çok tps'ye kaydırmışlar gibi bir garip olmuş.

Dediğim gibi 2-3 düşman öldürüyoruz ilerliyoruz ya ara video giriyor ya da hemen boss geliyor uzun uzun bölümler yok çok tuhaf yapmışlar şayet böyle devam ederse gerçekten oyun tırt bakalım devam edeceğim oyuna.
  • Insanlar begenmek zorundami bu oyunu illaki fanboylugun dibine vurup kendinize guldurmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek DVD olmasına takılan ben değilmişim demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar bekle oyunu, sonra oyun fos çıksın
  • Grafiği geçtim sırf ilk oyundaki atmosferi kaybettiği için bile oynamayacağım bu oyunu zaten Xbox One dan X360'ı açmaya fırsat olmuyor bu da eksik kalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Grafiği geçtim sırf ilk oyundaki atmosferi kaybettiği için bile oynamayacağım bu oyunu zaten Xbox One dan X360'ı açmaya fırsat olmuyor bu da eksik kalsın...

Al bunla oyna o zaman vampir temalı işte

Castlevania: Lords of Shadow 2
  • Merhaba.
    Oncelikle Lords Of Shadow un castle fanlarinca en cok elestirilen bolumu coklu mekanlari ve az suren castle bolumleriydi. CUnki castlecilar tum oyun boyunca kalede , kale atmosferinden hoslaniyorlardi. Ben sahsen her ikisine de varim. LoS 1 de ki mekan farkliliklarini da cokca sevmistim. Ancak bu oyun da yuzde 60 aciklanan (mercurysteam tarafindan) bana gore daha fazla castlevania City denen sallamasyon bir sehirde ve cogunlukla bir tesiste gecmesi kabul edilir gibi degil. Sirf kalede gecse ve eski donem de olsa oyun onada varim ancak herkes kabul eder ki modern tema ile castle nin yanyana gelmesinden dogacak cocuk iste boyle ucube olur.
    SU an ben ne desem bos hocam oyunu oynaman lazim hemde bir iki saat degil baya bi , yarisini bitirmen lazim ki daha saglikli bir fikir sahip olasin diye.
    Oyunda bir kac bos savasi ve kale bolumu haricinde sorsaniz o 24 saatten ne kaldi hafizanda diye , hic bir sey. Kerkemes, hic bir seye benzemeyen dusmanlar yaratiklar uzi ve pompali kullaniyor. ne udugu belirsiz robotlar vs.
    Oyun dinamikleri ile dunya kadar oyunda kullanilan ve milyonkez kullanilan ve de yillar oncesinde modasi gecmis dinamikler.
    Bi kapidan geciceksin.1 gard var.Dikkatini dagitip ordan sivis.
    2 gard var , digerinin dikkati dagit digeri ona baksin sen sivis.
    3 gard var 4 var siz devamini getirin.
    Fare ol kablo kemir, fare ol kemir, vs
    Her bosu oldurme taktigi ayni.
    Ve turune getirdigi hic bir yenilik yok. 0
    Az begendigim seylerden birisi ise gabrielin modellenmesi, Mukemmel modellenmis, Hele o pelerin benzeri pardusumsu elbisesiyle arkadan yavas yavas yuruyusu mukemmel olmus.
    Bazi sahneler duygu yuklu o anlar hosuma gitti.
    Spoiler olmasin diye soylemiyorum bir aile drami var ortada. Iste konu vs iyi ama tek sorun verilis sekli.
    Keske hic modern temaya bulasmadan direkt yine eski donemde lkalip Laura ile vampir olduktan sonrasinda daha buyuk bir kotu guc icin oglu alucard ile beraber savassalardi vs de modern temaya hic bulasmasalardi.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hatırladım la bu tipsizi hey gidi günler, burak sen o zamanlar doğmamıştın kanka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Hatırladım la bu tipsizi hey gidi günler, burak sen o zamanlar doğmamıştın kanka

Nasıl doğmamıştın lan yaş oldu 25 izlerdim bunları çocukken kurabiye canavarı favorim

Castlevania: Lords of Shadow 2

• 3 başlı yılan boss savaşı güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot'a bakılırsa ,oyun ,söylendiği kadar kötü değil.. http://www.gamespot.com/reviews/castlevania-lords-of-shadow-2-review/1900-6415677/ İlk oyun ile aynı puanda.. http://www.gamespot.com/castlevania-lords-of-shadow/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 26 Şubat 2014; 11:19:29 >

• herkesin bakış açısı farklıdır tabiki ama ben oyunu beğendim.evet sıkıntılar olabilir ama oynanmaz kılmıyor.bana göre şu oyun sıkıntısı olan zaman dilimi içersinde oynanabilir bir oyun.
    bu arada striker da tavsiye ederim.özellikle retro oyunlardan hoşlananlar için güzel bir yapım.
  • Trenli bölüm bayağı iyiydi bu sefer uzun uzun kopukluk olmadan oynadım bölümü, oyun asla kötü değil fakat los1'deki mekan zenginliği bu oyunda maalesef yok.
  • Arkadaşlar Oyunun Türkçe Alrtazılı serisini yapıyorum Youtube'da bakar ve yorumlarsanız sevinirim ...

Castlevania Lord Of Shadows Türkçe Altyazılı Bölüm 1

http://www.youtube.com/watch?v=rXkUBn6jzHw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcewq -- 26 Şubat 2014; 12:44:31 >
  • Oyun tek manada rezil. Castlevania serisinin bir adet 2 boyutlu oyununu oynamıştım birde 3DS'te oynamıştım. En son LoS 2'nin geleceğini duyunca öncesinde ilk oyunu alıp denedim ve serinin yeni soluğuna bayıldım.

2. oyunu da alacaktım ki arkadaşım "önce malum yerlerden bir indir dene sonra gör, konu mekan falan bayağı bir değişik oyunun çok tatminkar bir yapısı yok" demişti . Nitekim demoyu oynayınca o şatoyu o savaş ihtişamını bizimle savaşan melek kıvamında paladini görünce yok canım diyordum.

Oyunun puanları geldi, sıkıntı nerden kaynaklı ki acaba , yenilik falan mı sunmuyor dedim(ki benim için hiç sorun değildi) . Arkadaşımın tavsiyesine uyup malum yerlerden inidirdim ve tam 114 dakika zor dayandım oyuna.

Sildim attım gitti. Arkadaşımın ellerinden öpüyorum ... Lafı fazla uzatmama gerek yok sanırsam; Modern tema ile Dracula'yı yan yana görüp (hele ki ilk oyunu yeni bitirmiş ve destansı bir hikayeden çıkmışken) , serbest kamera açısı getireceğiz diye oyunda ki sıkıntılar, oynanışın genel manada yavanlığı , basit oyun mekanikleri ve orta sınıf görsellerle kesinlikle olmamış olan bir oyun (ki Castlevania serisinin daha önceki bazı oyunlarında da modern temayı işlediğini biliyorum) . Atmosfer namına bir şey kalmamış oyunda. Kojima'nın yardımları ilk oyunda hissedilir derecede varmış demek ki.

Benim burada çıkardığım derse gelirsem; kesinlikle denemeden oyun alınmayacağı kalıbı ve oyun otoritelerine-eleştirmenlerine-basınına olan saygımı bir adım öteye taşıma kavramlarını beyan edebilirim.
    Tıpkı Thief'te , KZ:SF'de , RYSE da olduğu gibi. Bu adamlar biliyorlar hocam işi. Ki oyun dünyası ve basını aldı başını gitti. Bu adamlar beğenmiyor (hemde hep bir ağızdan) ve bir şeyler söylüyorsa muhakkak bir şey varmış. Düşük puanları verilen ve eksiklikleri işaret edilen oyunlara baktığımda (çok büyük çoğunluğunda) aynı feveranları bende ediyorum meğersem.

Denemeden, puanına bakmadan oyun yok bundan sonra. İsterse Naughty Dog yapsın isterse Rockstar...

• Oyunu PC için alacaktım ama yorumlar pek iç açıcı değil. Bekleyip iyice fiyatı düştükten sonra almaya karar verdim.

İlk oyunda müthiş bir iş çıkardıktan sonra ikinci oyunda nasıl olurda böyle çuvalladılar merak ediyorum:(
  • Oyunda tek hoşuma iden boss'lar oldu.
  • Evet ilk oyuna göre biraz sönük kalmış ama 6 puan alacak kadar kötü bir oyun değil. Boss savaşlarını beğendim mesela ama modern tema biraz saçma olmuş.
  • Bu kadar iyi bir oyun bu kadar rezil edilebilir olacak is degil. Ilk oyunun buyuk bir hayraniyim ama buna 2-3 saat zor dayandim. Modern tema falan sacmaligin daniskasi heleki fare ye donusmek gibi arcade oyun elementlerini oyuna ekleyen kafayi cok merak ediyorum..

haa belki bir ara oyunsuz kalirsam bitiririm
    bu rezaleti..ama suan dark souls varken yuzune bile bakmam..6 puanida sonuna kadar hakediyor. Yaziklar olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.