Bildirim
Castlevania: Lords of Shadow 2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk oyun sanatsal ve grafiksel anlamda çok iyiydi. Oyun süresi de gayet tatmin ediciydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 26 Aralık 2013; 17:41:46 > -
tablo gibi oyundu ilki,video'ya bakarsak oyun gümbür gümbür geliyorquote:
Orijinalden alıntı: S3thdrift
İlk oyun sanatsal ve grafiksel anlamda çok iyiydi. Oyun süresi de gayet tatmin ediciydi. -
İlk oyunu harikaydı 22 saat elim buruşmuştu terden artık bunu da uzun tutarlarsa süper olurquote:
Orijinalden alıntı: sendomi
tablo gibi oyundu ilki,video'ya bakarsak oyun gümbür gümbür geliyor
Alıntıları Göster -
Harbi tam sanat eseri ve bu nesil de oynadığım en uzun oyunlardandı.quote:
Orijinalden alıntı: Atalay`
İlk oyunu harikaydı 22 saat elim buruşmuştu terden artık bunu da uzun tutarlarsa süper olur
Alıntıları Göster -
İlk oyun 2.cd'de iken savelerim silinmişti baştan da başlayamadım, çok yazık oldu gerçekten sanat eseri, ne yapsam baştan başlasammı acaba...quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Harbi tam sanat eseri ve bu nesil de oynadığım en uzun oyunlardandı.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: MiQelangelo
İlk oyun 2.cd'de iken savelerim silinmişti baştan da başlayamadım, çok yazık oldu gerçekten sanat eseri, ne yapsam baştan başlasammı acaba...
Bence birdaha başla özellikle senaryo kısmı sonlara doğru harika oluyor -
Şaheserdi bu oyunun ilki, uzundu, bosslar, bulmacalar, mekanlar çeşit çeşitti, kesinlikle oynanması gereken bir tps, 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Efilyanquote:
Orijinalden alıntı: MiQelangelo
İlk oyun 2.cd'de iken savelerim silinmişti baştan da başlayamadım, çok yazık oldu gerçekten sanat eseri, ne yapsam baştan başlasammı acaba...
Bence birdaha başla özellikle senaryo kısmı sonlara doğru harika oluyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Şaheserdi bu oyunun ilki, uzundu, bosslar, bulmacalar, mekanlar çeşit çeşitti, kesinlikle oynanması gereken bir tps, 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum.
tps derken? -
quote:
Orijinalden alıntı: War Ensemble
quote:
Şaheserdi bu oyunun ilki, uzundu, bosslar, bulmacalar, mekanlar çeşit çeşitti, kesinlikle oynanması gereken bir tps, 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum.
tps derken?
Third Person Shooter -
Shooterin anlamini bilmiyosun galibaquote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpioquote:
Orijinalden alıntı: War Ensemble
quote:
tps derken?
Third Person Shooter
Alıntıları Göster
-
Çok iyi. Gabriel Belmont'a vampirlik yakışmış daha bi gençleşmiş . Arkadaşlar birde sorum olacak. Son çıkan DLC'leri hiç oynamadım. Ana hikaye ile bağlantılı mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Coldhuntr
Shooterin anlamini bilmiyosun galiba
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Shadow -- 1 Haziran 2012; 15:06:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Shadow
Çok iyi. Gabriel Belmont'a vampirlik yakışmış daha bi gençleşmiş . Arkadaşlar birde sorum olacak. Son çıkan DLC'leri hiç oynamadım. Ana hikaye ile bağlantılı mı ?
ana hikayeyle bağlantısı var tabiki mutlaka oyna bence -
Tek söyleyebileceğim gavur yapyo hacı -
Oyuna TPS diyenler olmuş, ne alakaysa!quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Tek söyleyebileceğim gavur yapyo hacı -
Beat 'em up :Aquote:
Orijinalden alıntı: slicer
Oyuna TPS diyenler olmuş, ne alakaysa!
Alıntıları Göster -
ilk oyun tek kelimeyle muhteşemdi. Grafikler, hikaye, oynanabilirlik. Bu jenerasyonda bu türde oynadığım tek oyun. Ha spoilerda vermiyim ama oyunun bitişi biraz tıraştan olmuştuquote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous
Beat 'em up :A
Alıntıları Göster -
Castlevania Lords Of Shadow yeni nesilde oynadığım en doyurucu oyundu. Her yönden mükemmeldi. Serinin devam etmesi çok sevindirici.quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo
ilk oyun tek kelimeyle muhteşemdi. Grafikler, hikaye, oynanabilirlik. Bu jenerasyonda bu türde oynadığım tek oyun. Ha spoilerda vermiyim ama oyunun bitişi biraz tıraştan olmuştu
Alıntıları Göster -
Shooter kısmı saçma oluyor doğru action olarak düzelteyimquote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
Castlevania Lords Of Shadow yeni nesilde oynadığım en doyurucu oyundu. Her yönden mükemmeldi. Serinin devam etmesi çok sevindirici.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Haziran 2012; 4:28:02 > -
Kamera acisi Third Person.
Benzer içerikler
- xbox çocuk oyunları
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox series s alınır mı
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- en çok oynanan oyunlar
- en iyi hayatta kalma oyunları
- gt6 ne zaman çıkacak
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X