Şimdi Ara

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok beklediğim oyunlardan birisi, yine mükemmel bir oyun gelir umarım.
  • Çıkış tarihi ne zaman?
  • Efsane devam ediyor, kesinlikle süper olacak bu oyun, neslin sonunda artık suyunu çıkarta çıkarta oynarız...
  • Demoyu oynama fırsatım oldu, bayağı bir kısa, tam sürümü bekliyorum lords of shadow 1 çok güzeldi bu da öyle olacaktır eminim.

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu konu boyle kalmamali, ana konu bana devredilsin.
    E3 un yeni nesil haric en iyi oyunu bu sekilde sessiz bir konuyu haketmiyor.

+1 Oyunu bende çok beğendim.GoW-Darksiders karışımı geldi Hocam ben bunun ilk serisini pcde oynamak istiyorum.Fakat oynama gibi lüksüm yok sanırsam dimi?
  • Var hocam niye olmasin.
    Gecen aylarda ilk oyun 2 dlc de icinde ve arti extra bir bolumle birlikte PC ye cikisini yapti.
    YEni oyun, yani 2. oyun gelmeden bence zaman varken ilk oyunu ve dlcleri bitir.
    Ozellikle DLC leri bitir ki Gabriel Belmond un neden ve nasil Drakula oldugunu anlayabilesin.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera sabit yani pilot kamera degil artik.
    Serbest kamera acisi var. Ancak bu bazi seylerden tamamen bazilarinda ise kismen feraget demektir.
    Atiyorum aa eksikligi daha cok gozulecek ve kaplamalar daha fazla siritacak.
    Demoyu bende oynadim. Fazla bir fikir vermiyor. Alistirma gibi bir sey ancak aksiyon guzel.
    Bu oyun hakkinda ne kadar olumsuz yorum yapsamda bu nesilde en cok bekledigim oyundur kendisi ama demodan ve videolardan aldigim tat sanki ilk oyunun o epic tatini kaybetmis gibi, bana oyle geldi.
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Aslinda bu yil icinde cikarilmayi dusunuluyordu ama nedense baya bir sure ertelendi.
    Su an verilen tarih ise 2014 Subat 27.
  • Hala birinci oyunu oynayamadım. Keşke plus ile bedava gelsede birinci oyunun tadına bir varsam. Hikayesini okadar çok merak ediyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Var hocam niye olmasin.
    Gecen aylarda ilk oyun 2 dlc de icinde ve arti extra bir bolumle birlikte PC ye cikisini yapti.
    YEni oyun, yani 2. oyun gelmeden bence zaman varken ilk oyunu ve dlcleri bitir.
    Ozellikle DLC leri bitir ki Gabriel Belmond un neden ve nasil Drakula oldugunu anlayabilesin.

Hocam indirme şansımız var mı?
  • Evet birinci oyunu oynayabildim pc'de. Çok ama çok harika bir hikayesi var. İkinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke yeni nesile de duyursalar . Ayrıca merak ettiğim bir konu var hem oyunun sonu hemde dlc'lerdeki hikayeyle ilgili.
    Şimdi Gabriel vampir oldu. Vampir olmasının sebebi dlcde The Forgotten one'ı öldürmeye giderken bir vampir bize yardım ediyordu. Kızın adını unuttum şimdi onu öldürüp kanını içiyoduk. Ondan dolayı mı vampir olduk? Ayrıca ikinci oyundaki düşmanımız forgotten one mı? Ama onu öldürdük son dlc'de?

• Konami yeni ekran görüntüleri yayınladı. Oyun 25 Şubatta piyasada olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Evet birinci oyunu oynayabildim pc'de. Çok ama çok harika bir hikayesi var. İkinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke yeni nesile de duyursalar . Ayrıca merak ettiğim bir konu var hem oyunun sonu hemde dlc'lerdeki hikayeyle ilgili.
    Şimdi Gabriel vampir oldu. Vampir olmasının sebebi dlcde The Forgotten one'ı öldürmeye giderken bir vampir bize yardım ediyordu. Kızın adını unuttum şimdi onu öldürüp kanını içiyoduk. Ondan dolayı mı vampir olduk? Ayrıca ikinci oyundaki düşmanımız forgotten one mı? Ama onu öldürdük son dlc'de?

İkinci oyunda ana düşman ve hikayenin ne olacağı belli değil. Hiçbir şekilde 2. oyunun hikayesi ile ilgili açık vermedi Mercury Steam.

Yalnız 2. oyunun hikayesini bağlamak açısından hemen Mirror of Fate HD oyununa başla derim. Oyun direk 1. oyun ile 2. oyunu bağlamak için yapılmış. Özellikle Alucard'ın hikayesini görmen açısından Mirror of Fate i ilk fırsatta aradan çıkarmanı öneririm.

• O değil de bu oyun neden RPG sekmesinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Evet birinci oyunu oynayabildim pc'de. Çok ama çok harika bir hikayesi var. İkinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke yeni nesile de duyursalar . Ayrıca merak ettiğim bir konu var hem oyunun sonu hemde dlc'lerdeki hikayeyle ilgili.

İkinci oyunda ana düşman ve hikayenin ne olacağı belli değil. Hiçbir şekilde 2. oyunun hikayesi ile ilgili açık vermedi Mercury Steam.

Yalnız 2. oyunun hikayesini bağlamak açısından hemen Mirror of Fate HD oyununa başla derim. Oyun direk 1. oyun ile 2. oyunu bağlamak için yapılmış. Özellikle Alucard'ın hikayesini görmen açısından Mirror of Fate i ilk fırsatta aradan çıkarmanı öneririm.

Ne yazıkki PS3'ü sattım. Artık youtube'dan videolara bakmaya çalışacağım. İlk oyunun hikayesi beni resmen derinden etkiledi. Umarım ikinci oyunda böyle olur

•  Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

28 Şubatta piyasada olacak olan oyun için çok yakın zamanda PS Store üzerinden bir Demo yayınlanacak.
  • fiyatı ne aralıkta olacak bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

fiyatı ne aralıkta olacak bilen varmı ?

Klasik 60$. Şey, pardon: 59.99$

http://www.amazon.com/Castlevania-Lords-Shadow-2-Playstation-3/dp/B0088MVP3S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

İlk oyunu oynamayanlar varsa kesinlikle bir şekilde bulup oynasınlar.
    Mükemmel bir oyun ve araştırarak giderseniz yaklaşık 35-40 saatlik oynanış süresi var.

Hikayeye hiç değinmiyorum bile.

aynen ben bitirdim ama tekrar başlıcam tr yama ile.
    skyrim biter bitmez ilk işim bu olacak.

steam de ön spariş felanda yok ne zaman gelecek bu oyun steam e ?

GrandFactor

şu ilk remsi küçült hocam ya sayfa taşıyor sağa sola çekiyoruz yazıları okumak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 22 Ocak 2014; 19:17:45 >
  • Karakterleri Tanıyalım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.