Şimdi Ara

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plus şu ilk oyunu beleş verse ne tatlı olurdu be.
  •  Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

Oyunun ikinci yapımcı günlüğü vidyosu yayınlandı. Yapımcılar Dave Cox ve Enric Alvarez bizleri oyunun açık dünya yapısına hazırlıyor.

Dev Gotik kaleler ve harika bir atmosfer...

İyi seyirler

• Gerçekten muhteşem bir oyun olacak gibi ama bu oyun bana fazla satmıycakmış gibi geliyor
    Umarım hakettiklerini alırlar. 2d den 3d ye başarılı olarak geçen yegane serilerden biri başarılı olmasını umuyorum.
  • CLOS 2'nin müzikleri bugüne kadar bir oyun için kullanılmış en büyük orkestra ile yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 1 Şubat 2014; 19:59:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boss Savaşı

• Castlevania Lords of Shadow 2 Special Edition

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]
  • Ilk incelemesi 6 geldi hayal kirikligina ugradim. 1. Oyun saheserdi 2. Oyunu merakla bekliyorum ilk oyunun izinden gitsin yeter zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Oyun midemi bulandirmisti yarisinda birakmistim. Hep ayni igrenc görsellik yoksunu kurda benze yaratikr, örümcek ve iri kurt mu ayimi ne gelirdi. Gow daki yaratik cesitliligi ve görsellik yoktu.. 2.Oyun kamera acisi düsmanlar ve boss lar super görünüyor. Demo ya bu sali bakalim hayirlisiyla, gow ve dmc den baya örnek alinmis bu cok iyi oldu.
  • Demoyu PC'de oynadım. Optimizasyon iyidi fakat adamlar kontrol tuşlarını PC'ye göre ayarlamamış, "Şimdi 'e bas" Ne 'i lan?! Tutorial resmen çocuğa öğretir gibi zaten "Bak sana gösteriyorum sonra kaybolma, buraya gideceksin, ondan sonra şuradan karşıya geçeceksin." Oyun zaten çizgisel, göstermesen ne olur? "Bak adam tam ateş ederken yerdeki gösterdiğim yerlere isabet ettir. Bak tekrar tekrar gösteriyorum. Aferin, şimdi de aşağıdakinin aynısını yapacaksın. Bak tekrar gösteriyorum, buraya isabet ettir." Bu kısımda öyle sinirlendim ki al sen oyna a.k. diye bağırdım resmen.
  • Edge 4 vermiş. Belliydi patlayacağı...

3,5 yıl aradan sonra yaptıkları oyuna bak..

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

1.Oyun midemi bulandirmisti yarisinda birakmistim. Hep ayni igrenc görsellik yoksunu kurda benze yaratikr, örümcek ve iri kurt mu ayimi ne gelirdi. Gow daki yaratik cesitliligi ve görsellik yoktu.. 2.Oyun kamera acisi düsmanlar ve boss lar super görünüyor. Demo ya bu sali bakalim hayirlisiyla, gow ve dmc den baya örnek alinmis bu cok iyi oldu.

Dostum, ilk oyun ortalardan itibaren coşuyor. Biraz daha sabret, başka bir oyuna geçtiğini zannedeceksin.
  • Bunlara kim dedi oyunu modern zamanlara taşıyın diye?

Hayal kırıklığı olacak, belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Edge 4 vermiş. Belliydi patlayacağı...

3,5 yıl aradan sonra yaptıkları oyuna bak..

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

1.Oyun midemi bulandirmisti yarisinda birakmistim. Hep ayni igrenc görsellik yoksunu kurda benze yaratikr, örümcek ve iri kurt mu ayimi ne gelirdi. Gow daki yaratik cesitliligi ve görsellik yoktu.. 2.Oyun kamera acisi düsmanlar ve boss lar super görünüyor. Demo ya bu sali bakalim hayirlisiyla, gow ve dmc den baya örnek alinmis bu cok iyi oldu.

Dostum, ilk oyun ortalardan itibaren coşuyor. Biraz daha sabret, başka bir oyuna geçtiğini zannedeceksin.

Tamam dostum yeniden alip bitirim o zaman. Ama sunu soyleyim yarisina kadar oynadigim ilk oyunda karsilastigim boss dovusleri cok zevkliydi.

• Bir de Panoramik Bakalım

• İncelemeler kötü geldi ama ben oyundan umutluyum. İlk oyunu severek oynayıp bitirmiştim. Platform ve dövüş öğelerini çok güzel birleştirmişlerdi.

İnceleyenler mekan çeşitliliğini beğenmemiş. Yoksa dövüş kısmı falan güzel diyorlar. Bence kendini oynatır. Hem zaten bu tarz birkaç tane oyun var elle tutulur. Demosu güzeldi, ben beğendim.

Valla ben incelemeleri gözardı ederek ön siparişimi verdim. Yanında mirrors of fate HD oyununu da hediye verdi. Kardeşlik yapmak isteyenler ikinci indirme hakkı için mesaj atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunu arıyorum çok merak ettim şimdi varmıdır satan
  • Demosunu oynadım dinamikleri ve grafikleri çok beğendim.Seslendirmeler ve müziklerde gayet iyidi,sanırım hikayenin devamında bir sorun var.Modern zamanda geçmesinden dolayı olabilir,heyecanla beklediğim bir oyunun inceleme puanlarının bu kadar düşük olması üzücü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.