Şimdi Ara

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bu oyun benim hoşuma gitti arkadaşlar 5-6 saat oynadım hiç sıkmıyor gayet güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: squall06

Valla bu oyun benim hoşuma gitti arkadaşlar 5-6 saat oynadım hiç sıkmıyor gayet güzel..

oyun spota düştü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: squall06

Valla bu oyun benim hoşuma gitti arkadaşlar 5-6 saat oynadım hiç sıkmıyor gayet güzel..

oyun spota düştü mü?

Dostum 360'da oynuyorum illegal
  • Stealth görevleri hangi akla hizmet koymuşlar acaba cok sıkıcı koskoca dracula fare olarak geziyor oyunda kablo kemiriyor komedi tam...
  • İncelemeleri seyrettim ve neredeyse tümünde grafikler ve dövüş sistemi övülürken, mekanlar ve oyuna yeni katılan özellikler eleştiriliyor.

Şöyle bir bakınca koca dracula'nın fare olması gibi saçma sapan gizlilik öğeler ve mekanlar bu oyuna yakışmamış. Bi incelemede gördüm bür bölüm kanalizasyonda geçiyordu. Yahu bu oyun gotik atmosferli, gerçek dışı ortamlarda geçmesi lazım ki sanırım bu mekanlar sayıca az.

Valla dövüş dinamiklerinin iyi not alması beni sevindirdi. Klasik olmasa da keyifle kendini oynatacak bir oyuna benziyor. Cuma gelsede şu oyunun tadına bi baksak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Oyunun Türkçe Alrtazılı serisini yapıyorum Youtube'da bakar ve yorumlarsanız sevinirim ...

Castlevania Lord Of Shadows 2 Türkçe Altyazılı Bölüm 1

http://www.youtube.com/watch?v=rXkUBn6jzHw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcewq -- 28 Şubat 2014; 4:19:32 >
  • Oyun tek manada rezil. Castlevania serisinin bir adet 2 boyutlu oyununu oynamıştım birde 3DS'te oynamıştım. En son LoS 2'nin geleceğini duyunca öncesinde ilk oyunu alıp denedim ve serinin yeni soluğuna bayıldım.

2. oyunu da alacaktım ki arkadaşım "önce malum yerlerden bir indir dene sonra gör, konu mekan falan bayağı bir değişik oyunun çok tatminkar bir yapısı yok" demişti . Nitekim demoyu oynayınca o şatoyu o savaş ihtişamını bizimle savaşan melek kıvamında paladini görünce yok canım diyordum.

Oyunun puanları geldi, sıkıntı nerden kaynaklı ki acaba , yenilik falan mı sunmuyor dedim(ki benim için hiç sorun değildi) . Arkadaşımın tavsiyesine uyup malum yerlerden inidirdim ve tam 114 dakika zor dayandım oyuna.

Sildim attım gitti. Arkadaşımın ellerinden öpüyorum ... Lafı fazla uzatmama gerek yok sanırsam; Modern tema ile Dracula'yı yan yana görüp (hele ki ilk oyunu yeni bitirmiş ve destansı bir hikayeden çıkmışken) , serbest kamera açısı getireceğiz diye oyunda ki sıkıntılar, oynanışın genel manada yavanlığı , basit oyun mekanikleri ve orta sınıf görsellerle kesinlikle olmamış olan bir oyun (ki Castlevania serisinin daha önceki bazı oyunlarında da modern temayı işlediğini biliyorum) . Atmosfer namına bir şey kalmamış oyunda. Kojima'nın yardımları ilk oyunda hissedilir derecede varmış demek ki.

Benim burada çıkardığım derse gelirsem; kesinlikle denemeden oyun alınmayacağı kalıbı ve oyun otoritelerine-eleştirmenlerine-basınına olan saygımı bir adım öteye taşıma kavramlarını beyan edebilirim.
    Tıpkı Thief'te , KZ:SF'de , RYSE da olduğu gibi. Bu adamlar biliyorlar hocam işi. Ki oyun dünyası ve basını aldı başını gitti. Bu adamlar beğenmiyor (hemde hep bir ağızdan) ve bir şeyler söylüyorsa muhakkak bir şey varmış. Düşük puanları verilen ve eksiklikleri işaret edilen oyunlara baktığımda (çok büyük çoğunluğunda) aynı feveranları bende ediyorum meğersem.

Denemeden, puanına bakmadan oyun yok bundan sonra. İsterse Naughty Dog yapsın isterse Rockstar...

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar Oyunun Türkçe Alrtazılı serisini yapıyorum Youtube'da bakar ve yorumlarsanız sevinirim ...

Castlevania Lord Of Shadows Türkçe Altyazılı Bölüm 1

http://www.youtube.com/watch?v=rXkUBn6jzHw&feature=youtu.be

takip ediyorum hocam emeyine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic kimse begenmemis. Konami gittice batiyor.

• İlk oyunu oynamadım, hala gideri var mı oynanır mı sizce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,

CASTLEVANİA LORDS OF SHADOW 2 oyununu ön siparişle satın aldım. Yanında Castlevania Mirror of Fate HD oyunu hediye geldi.

120 TL'ye satın aldım TR PSN'den. İkinci hakkına talip olan arkadaşlar özel mesajla iletişime gecebilir.

• Hangi akla hizmet bu oyunun atmosferini değiştirip teknolojik kapalı labarotuvarlar getirirler yerine anlamıyorum hayır robotlar felan varmış çok acı ilk oyunun anısını rezil ettiler.
    Kojima yardım etmiş deniyordu aman diyordum ama adam harbiden yardım etmiş ilk oyuna mercury bi hiçmiş.
  • DMC 2 fiyaskosunu hatırlattı
  • arkadaşlar oyunda kılıçla ateş yumruğu olan 2 sey var ve bunlar boss ları oldururken bıze lazım oluyor ozellıkle ateslı yumruk..fakat ben boşa geldıgımde ateş yumruğum bıtmıs oluyor ve onu kullanamıyorum..doldurmak ıcınde blumun basından başlamayarak kırmızı seyden guc topluyorum mecburen..bu kırmızı seye ıhtıyac duymadan ıstedıgım zaman ateş yumruğunu aktıf hale getıremıyormuyuz..gucumuz bıttıgınde sureklı bolumun basınamı dönmek zorundayız..

• Edge, Castlevania: Lords of Shadow 2'ye Düşük Not Verirse...

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

Mercury Steam Patronu Enric Alvarez: "Birinin oyunumuza 4/10 vermesi için kör ya da aptal olması gerekir."

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

arkadaşlar oyunda kılıçla ateş yumruğu olan 2 sey var ve bunlar boss ları oldururken bıze lazım oluyor ozellıkle ateslı yumruk..fakat ben boşa geldıgımde ateş yumruğum bıtmıs oluyor ve onu kullanamıyorum..doldurmak ıcınde blumun basından başlamayarak kırmızı seyden guc topluyorum mecburen..bu kırmızı seye ıhtıyac duymadan ıstedıgım zaman ateş yumruğunu aktıf hale getıremıyormuyuz..gucumuz bıttıgınde sureklı bolumun basınamı dönmek zorundayız..

aynı sıkıntı bendede var
  • Ya kafamı yiyeceğim. Bu Medusa bossunda elini yere koyduğunda elini dondurmak lazım ama ben bir türlü yapamadım. Youtube'dan izledim Medusa elini yere koyunca avoid kılıcıyla buz atıyor ama ben bunu yapamadım bir türlü. Ne yapmam lazım bir yardım edin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Ya kafamı yiyeceğim. Bu Medusa bossunda elini yere koyduğunda elini dondurmak lazım ama ben bir türlü yapamadım. Youtube'dan izledim Medusa elini yere koyunca avoid kılıcıyla buz atıyor ama ben bunu yapamadım bir türlü. Ne yapmam lazım bir yardım edin arkadaşlar.
    Oyun unutulup gitmiş şaka gibi.

İlk oyunu çok fazla yerinden eleştirsem de bitirme şerefine erişebilmiştim. Ve en son sinematikle birlikte ana kahramınızımın anti kahramana dönüştüğü sahne epey harika görünmüştü gözüme. Geçenlerde indirimle aldım PSN'den ikinci oyunu ve Uncharted 3, Heavenly Sword derken sıra bu oyuna geldi. Öncelikle oyunun başı oldukça God of War II'ye benzetilmiş ve bir GOW hayranı olarak bunun kötü bir taklit değil de iyi bir şekilde oyuna yedirildiğini görünce oyunun konusuna olan merak duygum bilhassa artış gösterdi. Dahası nasıl ki Kratos ile düşmanlara karşı kendimizi güçlü hissediyorsak aynısı bu oyunda da Gabriel ile bizlere sunulmuş. Korkakça savaşmak yerine yerinde yapılan savuşturmalar ile birlikte oyun güzel dövüş mekanikleri sunuyor bizlere.

İlk bölümden sonra kitapta geçen hikayeden neden bir ikinci oyun yapmadıklarını böylece bunun da üçlemenin son oyunu olacağını düşünürken, bahsi geçen hikayenin Mirror of Fate isimli bir ara oyuna ait olduğunu öğrendim. İlk oyunu 3 yıl kadar önce oynamamdan mütevellit Zobek aslında neye benziyordu, gerçek formu neymiş diye bir google edeyim dediğimde ise yanlışlık eseri iki büyük spoilerın gazabına uğradım ancak buna rağmen oyun kendisini oynatmaya devam etti. Dracula'nın duruşu olsun, koşma şekli olsun savaş mekanikleri olsun ilk oyuna göre kat be kat geliştirilmiş ki ilk oyunla ilgili en çok takıldığım nokta Gabrie'in absürd koşuş şekli olmuştu. Bazı arkadaşlar Gabriel'ın fare olmasından yakınmış ancak klasik hack'n slash ögelerine ara vermek ve biraz olsun farklı şeyler yapabilmek anlamında bu fikir güzel düşünülmüş diyebilirim. İlk oyunu oynadıysanız inceleme puanlarını boşverin ve bu oyunu da oynayın derim.

• konu hort... oyunu beğenmeyenler olmuş bir kaç yorum okudum, ikinci oyun konusu olarak birinci oyun devam niteliği taşıyor fakat birinci oyun benim daha hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim, ilk oyun her bölümde çıtayı biraz daha yükseltmeye meilli, ikinci oyunda rahat bir oynayış var sadece... ilk oyunu oynaması zor çünkü konsoldan port edilme olduğundan sadece klavye ile oynamak mümkün veya ek olarak konsollara takılan usb joistik var ise onunla daha iyi oynanabilir ben klavye ile oyunu birdim ama çok eziyet çekiyorsunuz ne yalan söyleyeyim: ikinci oyun ise mause ile oynanabiliryor çok rahat o bakımdan; konu bakımından ise ikinci oyun birinci oyundan bir tık daha yavan geldi. sözün özü grafikleri açısından çıkış zamanını ele alırsak birinci oyunun grafikleri daha zayıf ikinci oyun ise muzaam derecede iyi grafiklere sahip... ben tavsiye ederim kısacası

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.