Şimdi Ara

Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Castlevania Lords of Shadow 2 [ PS3 Ana Konu ]

Platformlar : PC,PS3,XBox 360

Trailer

E3 Oynanış Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandFactor -- 1 Temmuz 2013; 20:05:45 >

• Yanlış hatırlamıyorsam oyun yeniden yapılanma sürecine girmişti.

Oyunu zorluk olarak daha kolay yapmaya karar vermişti yapımcılar.

Artık başarısız mı olur?
    Başarılı mı olur?
    Bilemeyeceğim ama bu kolaylaştırma süreci gerçekse bu seride özünü kaybedecek gibi.

Not: Haberi bulamadım ama Castlevania'nın kolaylaştırılacağını okumuştum BSC'de. Artık masa üstü konsol sürümü mü, el konsolu sürümü mü bilmiyorum.

• Ayıla bayıla oynadım buoyunu ne DMC , ne GOW şu oyundan aldığım tadı vermedi.2.si çıkmaz herhalde derken başlığı görüp atladım direk
  • İlk oyun çok iyiydi.Bu Trailer'da beni heyecanlandırdı hikayesi bakımından.Zaten aralarda oynanış tıkıştırmışlar birkaç saniye onlarda render'dir heralde.
  • Trailer müthiş görünüyor gerçekten.
  • İlk oyunu yarısında bırakmıştım çünkü kamera açılarını sevemedim. Karakter resmen nokta gibi gözüküyor. Umarım bunda da aynısı olmaz.
  • İlk oyunu oynamayanlar varsa kesinlikle bir şekilde bulup oynasınlar.
    Mükemmel bir oyun ve araştırarak giderseniz yaklaşık 35-40 saatlik oynanış süresi var.

Hikayeye hiç değinmiyorum bile.
  • Bu konu neden bu kadar olu yahu. E3 baslamadi ama baslamadan bile bu oyunun e3 un en iyileri arasinda oldugunu soyleyebilirim.
    Tek cekincem oyuna free kamera acisi gelmis. Serbest kamera acisini bende cok severim ancak serbest kamera acisi demek oyunun grafik ve diger grafik elementlerinden en az yuzde 30 kismak demek., Bakiniz 6 oyundur Santa monica gow da kamera acisini degistirmiyor cunki degistirdigi an ps3 un top grafikli olan GOW birden normal grafikli bir oyun haline gelir.
    Tek cekincem o. Ayrica benim bayildigim bu oyunda ki sey sanat yonetmeninin harikaligi.
    Bir gow a bakin bir bu oyuna bakin.. Atiyorum bu trailerde Gabriel bir kiz heykel in yanina gidiyor, sonucta Gabrial artik Drakula oldugu icin cogu sey ona biat ediyor ve heykel birden canlanip MY LORD diyor elinde ki atesi (oyunda kullanabilecegimiz bir ozellik sanirim) Gabrielle veriyor. Orda MY Lord derken ki kamera acisinin yaklasmasi, kizin gozunu acmasi. elini uzatisi. Daha sonra kanatli bir yatarik Gabriele saldiriyor mesela orda gabriel asagi dusuyor. Duser dusmez toparlaniyor, Orda ki kamera acisinin kendini balanslamasi mutis. Gow da bunu hic goremiyoruz. Odun gibi anca elinde kilic hi hi hi hi hi hi hidyya diyor baska bir sey demiyor. Gow iyidir ama artik yeter yani, biraz yenilik, gow 1 den beri 6 oyundur hic bir yenilik goremedik oyunda.

• Bu konu boyle kalmamali, ana konu bana devredilsin.
    E3 un yeni nesil haric en iyi oyunu bu sekilde sessiz bir konuyu haketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu konu boyle kalmamali, ana konu bana devredilsin.

Devredilse ne değişir ki? Mesele paylaşımsa her türlü yaparsın, yaparlar, yaparız.
  • Bir konuda yazdım cevap gelmedi o yüzden burada yazıyorum. Gabriel'ın dönüşme sürecini sizce ikinci oyunda anlatırlar mı yoksa gidin DLC'leri mi oynayın derler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Bu konu boyle kalmamali, ana konu bana devredilsin.

Devredilse ne değişir ki? Mesele paylaşımsa her türlü yaparsın, yaparlar, yaparız.

Tum guncelleneleri ilk mesaja ekleyemezsin, her guncellemede ilk mesajda guncellenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Bir konuda yazdım cevap gelmedi o yüzden burada yazıyorum. Gabriel'ın dönüşme sürecini sizce ikinci oyunda anlatırlar mı yoksa gidin DLC'leri mi oynayın derler?

Oyun gelmeden onu ogrenemeyiz ama sana tavsiyem youtube dan izle.

• quote:

quote:

Bir konuda yazdım cevap gelmedi o yüzden burada yazıyorum. Gabriel'ın dönüşme sürecini sizce ikinci oyunda anlatırlar mı yoksa gidin DLC'leri mi oynayın derler?

Ne olup bittiğini zaten biliyorum. Ama benimkisi merak sadece. DLC'lerinin fiyatını toplasan oyunla aynı oluyor hemen hemen.
  • quote:

quote:

quote:

Ne olup bittiğini zaten biliyorum. Ama benimkisi merak sadece. DLC'lerinin fiyatını toplasan oyunla aynı oluyor hemen hemen.

2 dlc vardı değil mi? Biz kardeşlikle almıştık.
    Kardeşlikle 5 kişi kullanabiliyorken almıştık gerçi hala oynayabilir miyim bilmiyorum.

• Tatildeydim,konuya bakamadım.Bir arkadaşımız konu bana devredilsin demiş.Merak etmeyin bir daha aksatmayacağım.Zaten sadece E3 oynanış videosu var.
  • Gameplay Geldi Mükemmel

• ilk oyundaki gibi kamera sabitmi olacak 2.oyunda da arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
  • Kuzenim ilk oyunu dün aldırttı.Oyunu beğendim
  • Gameplay de grafikler muazzam görünüyor umarım son hali de böyle olur. Bir de ilk oyunda kontroller çok karışıktı onu da düzeltseler tadından yinmez :-)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.