Şimdi Ara

Cat7 100 mbps yi geçmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çaktıktan sonra makro fotoğraf çekip atın bakalım. Benim cihaz ve bilgisayar 1gbps desteklenmesine rağmen telefon hattı da çift yönlü kullanıyorum. 8tel kablo 1-2-3-6 ethernet diğerleri telefon hattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Mart 2021; 1:37:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipotify Z kullanıcısına yanıt

farketmemesi lazım ama B deneyin bu sefer. hem yeni standart hem karıştırmaması kolay olur.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

1.uç

Cat7 100 mbps yi geçmiyor.

2.uç

• nofearl N kullanıcısına yanıt

Hocam yarın dediğiniz şekilde elimde bulunan başka bir cat 7 ye çakacağım eğer gene düzelmezse cat 6 ya geçeceğim.

• Merhabalar Hocam sorunu çözdünüzmü acaba ? çözdüyseniz nasıl yaptınız paylaşırmısınız rica etsem, Bende aynı kablo markasıyla aynı problemi yaşıyorum Cat7A kullandım 100mbps üzerine çıkamıyorum Rj45 soketlemi ilgili bende standart rj45 sıralamasıyla çaktım T-568B acaba bu kablo gigafiber desteklemiyormu? yada yanlış olan nedir bende işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: karum

Merhabalar Hocam sorunu çözdünüzmü acaba ? çözdüyseniz nasıl yaptınız paylaşırmısınız rica etsem, Bende aynı kablo markasıyla aynı problemi yaşıyorum Cat7A kullandım 100mbps üzerine çıkamıyorum Rj45 soketlemi ilgili bende standart rj45 sıralamasıyla çaktım T-568B acaba bu kablo gigafiber desteklemiyormu? yada yanlış olan nedir bende işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Cat7 10 gbps hız iletimi yapabilir. Ama aldığınız kablo gerçekte cat7 mi? Cat5 kabloları bile Cat6 diyerek satanlar var.

Bu tür kablolarda fabrikasyon jak kullanılması daha sağlıklıdır. Kendiniz jak çaktıysanız çapraz şemaya böre kabloları dizerek çakmalısınız. Fabrikasyon bir Cat7 yi inceleyip ucundaki renklere göre de dizebilirsiniz. Yeni nesil diye geçen delikli RJ45 jaklardan kullanın montajı daha kolay ve hatasız oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.