< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Mart 2021; 1:37:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cat7 100 mbps yi geçmiyor. (2. sayfa)

-
-
farketmemesi lazım ama B deneyin bu sefer. hem yeni standart hem karıştırmaması kolay olur.
-
1.uç
2.uç
-
Hocam yarın dediğiniz şekilde elimde bulunan başka bir cat 7 ye çakacağım eğer gene düzelmezse cat 6 ya geçeceğim.
-
Merhabalar Hocam sorunu çözdünüzmü acaba ? çözdüyseniz nasıl yaptınız paylaşırmısınız rica etsem, Bende aynı kablo markasıyla aynı problemi yaşıyorum Cat7A kullandım 100mbps üzerine çıkamıyorum Rj45 soketlemi ilgili bende standart rj45 sıralamasıyla çaktım T-568B acaba bu kablo gigafiber desteklemiyormu? yada yanlış olan nedir bende işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: karumMerhabalar Hocam sorunu çözdünüzmü acaba ? çözdüyseniz nasıl yaptınız paylaşırmısınız rica etsem, Bende aynı kablo markasıyla aynı problemi yaşıyorum Cat7A kullandım 100mbps üzerine çıkamıyorum Rj45 soketlemi ilgili bende standart rj45 sıralamasıyla çaktım T-568B acaba bu kablo gigafiber desteklemiyormu? yada yanlış olan nedir bende işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Cat7 10 gbps hız iletimi yapabilir. Ama aldığınız kablo gerçekte cat7 mi? Cat5 kabloları bile Cat6 diyerek satanlar var.
Bu tür kablolarda fabrikasyon jak kullanılması daha sağlıklıdır. Kendiniz jak çaktıysanız çapraz şemaya böre kabloları dizerek çakmalısınız. Fabrikasyon bir Cat7 yi inceleyip ucundaki renklere göre de dizebilirsiniz. Yeni nesil diye geçen delikli RJ45 jaklardan kullanın montajı daha kolay ve hatasız oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X