RX 6900 XT Aldım yerine 7800 XT yi beklemeli miyim ?
.
Cat7 100 mbps yi geçmiyor.
Merhaba linkteki ürünü satın aldım, 15 mt mesafede 100mbps i geçmiyor modemin ara yüzünde lan çıkışı 100mbps gözüküyor ama cat6 patch kablo ile aynı porta bağlıyorum 1gabit oluyor bağlantı.
200mbps paket kullanıyorum kablonun metresi 10tl 30mt aldım çözemezsem boşa gidecek bilgisi olan varmıdır türkcell in huawei modem.
wifi 6 modem isteyebilirmiyim ?
merhaba arkadaşlar 200 mbps+ tv bağlattım ama HG255s modem verdiler ve bilindiği üzere çok berbat bir cihaz wifi 6 destekli bir modemle değişim istesem yaparlar mı ? birde eski modemin kutusunu isterler mi acaba çöpe atılmış olabilir :/
tv+ kutu değişimi mümkünmü ?
Merhabalar dün superonline a geçtim 200mbps + tv ben işte olduğum için ve evdekilere söylemeyi unuttuğum için huawei cihaz vermişler forumda sagem önerilmiş değişim mümkün müdür gerek varmıdır.Biraz takıntılı biriyim her şey en iyisi olsun sorunsuz çalışsın istiyorum :)
Edit:Hallettim müşteri hizmetleri tekrar taahhüt vermemi istediler yani yeniden müşteri olmuş gibi taahhüt bugünden tekrar başladı.
Fiber aktivasyon süreci
Merhabalar
Şuanda türkn*t kullanaktayım vds 80mbps hız alıyorum ve memnun değilim hava bozunca kopmalar ping vs , 2019-2020 yılında türkcell mahallemizde ve ilçe genelinde ciddi fiber çalışması yaptı.Geçen haftalarda eve gelip fiber kutu koymak için imza istediler, bina önüne F/O kutusu kondu, aparman içine kablo çekildi, apartman içine kutu kondu, bugünde bir arkadaş geldi sonlandırmayı ve aktivasyonu yaptığını söyledi lakinn türkceli arıyorum 200mbps olan paketi istediğimi söylüyorum daha aktif edilmemiş 100 verelim diye ısrar ediyorlar aktif edilmediyse fiber ile 100 nasıl veriyorlar anlamıyorum.Türkcell in sitesinde fiber gözüküyor binada türkcell bayine gittim fiber aktif edilmemiş diyor direk bakırdan vermeye çalışıyorlar ne yapmam gerekli yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.050 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar