Şimdi Ara

tv+ kutu değişimi mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün superonline a geçtim 200mbps + tv ben işte olduğum için ve evdekilere söylemeyi unuttuğum için huawei cihaz vermişler forumda sagem önerilmiş değişim mümkün müdür gerek varmıdır.Biraz takıntılı biriyim her şey en iyisi olsun sorunsuz çalışsın istiyorum :)

Edit:Hallettim müşteri hizmetleri tekrar taahhüt vermemi istediler yani yeniden müşteri olmuş gibi taahhüt bugünden tekrar başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 20 Şubat 2021; 14:18:31 >

• evet mümkün, cihazı kapatıp arıza kaydı oluşturun gelip değiştirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

evet mümkün, cihazı kapatıp arıza kaydı oluşturun gelip değiştirsinler.

Mesajınız için teşekkürler tam olarak anlayamadım cihaz çalışmıyor mu diyeceğim yoksa değişim mi talep etmeliyim.

• 4k cihaz ile değiştirmek istiyorum dediğinizde ertesi gün gelip değiştirirler. Ayrıca 4K Sagem cihazlar daha kaliteli, daha iyi görüntü ve hızlı kanal geçişi ile tercih edilebilir cihazlar.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• Bugun yanlislikla huawei geldi aradim mh temsilcisi cok iyi sekilde anladi degisim icin ekip gonderiyorum 48 saat icinde degisim olucak dedi bakalim ne zaman degisicekler ve fark gorucekmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 mbps tarifesi kullananlarda huawei ile 4K sagem arasında fiyat farkı yok (normal kampanyalarda 5tl artı ödersiniz). O nedenle mutlaka 4K abonelik talep edin. 4K aboneliklerde sadece Sagem cihazlar veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

standart pakette de 4k Sagem cihaz alınıyor mu extra ücret ödenmeden?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Sadece 200mbps ve yanlış hatırlamıyorsam 100mbğs kampanyalarından birinde de 4K farkı yoktu. Kampanyaları incelerseniz bulabilirsiniz.

Tamam hocam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.