Merhabalar dün superonline a geçtim 200mbps + tv ben işte olduğum için ve evdekilere söylemeyi unuttuğum için huawei cihaz vermişler forumda sagem önerilmiş değişim mümkün müdür gerek varmıdır.Biraz takıntılı biriyim her şey en iyisi olsun sorunsuz çalışsın istiyorum :) Edit:Hallettim müşteri hizmetleri tekrar taahhüt vermemi istediler yani yeniden müşteri olmuş gibi taahhüt bugünden tekrar başladı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 20 Şubat 2021; 14:18:31 > |
tv+ kutu değişimi mümkünmü ?
-
-
evet mümkün, cihazı kapatıp arıza kaydı oluşturun gelip değiştirsinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
evet mümkün, cihazı kapatıp arıza kaydı oluşturun gelip değiştirsinler.Mesajınız için teşekkürler tam olarak anlayamadım cihaz çalışmıyor mu diyeceğim yoksa değişim mi talep etmeliyim.
-
4k cihaz ile değiştirmek istiyorum dediğinizde ertesi gün gelip değiştirirler. Ayrıca 4K Sagem cihazlar daha kaliteli, daha iyi görüntü ve hızlı kanal geçişi ile tercih edilebilir cihazlar.
-
Çok teşekkürler
-
Bugun yanlislikla huawei geldi aradim mh temsilcisi cok iyi sekilde anladi degisim icin ekip gonderiyorum 48 saat icinde degisim olucak dedi bakalim ne zaman degisicekler ve fark gorucekmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 mbps tarifesi kullananlarda huawei ile 4K sagem arasında fiyat farkı yok (normal kampanyalarda 5tl artı ödersiniz). O nedenle mutlaka 4K abonelik talep edin. 4K aboneliklerde sadece Sagem cihazlar veriliyor.
-
standart pakette de 4k Sagem cihaz alınıyor mu extra ücret ödenmeden?
-
Sadece 200mbps ve yanlış hatırlamıyorsam 100mbğs kampanyalarından birinde de 4K farkı yoktu. Kampanyaları incelerseniz bulabilirsiniz.
-
Tamam hocam sağolun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X