wifi 6 modem isteyebilirmiyim ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
wifi 6 cihazlar piyasaya yeni çıkıyor. Bu yüzden size vermezler daha ellerinde yoktur. Ama daha kaliteli bir wifi 5 modem işinizi görecektir. sonuçta wifi 5 1200mbit gibi hızlara çıkabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdwifi 6 cihazlar piyasaya yeni çıkıyor. Bu yüzden size vermezler daha ellerinde yoktur. Ama daha kaliteli bir wifi 5 modem işinizi görecektir. sonuçta wifi 5 1200mbit gibi hızlara çıkabiliyor.
Forumda 1 2 kişi almış ondan sordum doğru diyorsunuz elimde asus ac51 var eğer vermezlerse ona geçeceğim.
-
evinize kadar fiber geliyorsa geçebilirsiniz, fttb abonelerine verilmiyor wifi6 modem. yine de tavsiye etmem çünkü huawei cihazlar genel olarak wifi özürlüsü. -
Talep halinde ellerinde ki Wifi6 lı yeni modemleriyle değişim yapıyorlar diye biliyorum.
-
Geliyor ama şuanda dağıtıma başlanmamış başlayınca bayi bilgi verecekmiş çagrı merkezi o şekilde dedi wifi kötü olduğu için değişmek istiyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstedim de daha dağıtima başlanmamış test aşamasındaymış
Demek ki sizin bölgede dağıtıma başlanmadı. Alıp kullananlar var diye biliyorum.
-
Evet bende 1 2 kişi gördüm nasip hocam bekleyecez artık.
kullanan biri olarak şu ana kadarki tek şikayetim uzak bir noktaya gidip 2.4Ghz'e geçtiğinde tekrar modeme yakın yere geçtiğimde 5Ghz frekansına geçişi ya olmuyor ya da gecikmeli oluyor
-
Ben herhangi bir servis sağlayıcının iyi bir modem verdiğini görmedim daha, hadi standart olarak vermese bile ek ücretle seçenek olarak kaliteli bir modem koy şöyle stabil çalışan, wifi si güçlü... Ama nerde...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X