Şimdi Ara

RX 6900 XT Aldım yerine 7800 XT yi beklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 17 Aralık 2022; 14:13:47 >

• 12k çok fazla. Şu an 6900 xt ederi max 9k hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zipotify Z kullanıcısına yanıt

Fiyatını bilemem ama 4K 'da şuan 6900xt kullanıyorum, ultra ayarlarda God Of War ve Horizon Zero Down oynuyorum gayet akıcı (70-100 fps arası).

• Kart çok iyi hocam kimse kötü diyemez lakin, 7800 Xt almayı düşünüyorum tahminler doğruysa 650$ civarında çıkacak.

Kartı iade ettim umarım pişman olmam 2 yıldır kart alam kiçin bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 14 Aralık 2022; 19:5:51 >
  • ben alacağım ya ikinci elden, ilk çıkınca 15 den aşağı satmazlar 7800xt yi, ağaç oldum 2 yıldır

• 7800 xt nin ne zaman çıkış yapacağı konusunda bir bilgi yahut öngörüsü var mı?

• sukrullex kullanıcısına yanıt

9K ya önereceğin varsa almak isterim. Minningsiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mokko kullanıcısına yanıt
    15 Eylül öncesi alınan kartların hepsini mining görmüş kabul edin. Ona göre de fazla fiyat vermek isterseniz para sizin, tercih de sizin.

Ben tezini boşa çıkarmak için yazmadım hocam :). 6900 arıyorum o fiyatlara bulursam alacağım diye yazdım.

• mokko kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, forumda ara ara düşüyor ama bende 6800 xt var şu an çok bakamıyorum. Gaming z trio vardı 9.5 k hemen satılmış. Yani takip etmek lazım. İyi fırsat bulunabilir.

6700 var bende de 4 aylık, onu yükseltmek istiyorum. Ara ara bakıyorum, denk gelir heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.