Şimdi Ara

Fiber aktivasyon süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda türkn*t kullanaktayım vds 80mbps hız alıyorum ve memnun değilim hava bozunca kopmalar ping vs , 2019-2020 yılında türkcell mahallemizde ve ilçe genelinde ciddi fiber çalışması yaptı.Geçen haftalarda eve gelip fiber kutu koymak için imza istediler, bina önüne F/O kutusu kondu, aparman içine kablo çekildi, apartman içine kutu kondu, bugünde bir arkadaş geldi sonlandırmayı ve aktivasyonu yaptığını söyledi lakinn türkceli arıyorum 200mbps olan paketi istediğimi söylüyorum daha aktif edilmemiş 100 verelim diye ısrar ediyorlar aktif edilmediyse fiber ile 100 nasıl veriyorlar anlamıyorum.Türkcell in sitesinde fiber gözüküyor binada türkcell bayine gittim fiber aktif edilmemiş diyor direk bakırdan vermeye çalışıyorlar ne yapmam gerekli yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipotify -- 29 Ocak 2021; 20:47:28 >

• En gec bir iki haftaya asil satis elemanlari gelir. Aktif oldugu gun geliyorlar. Su an satisa acik degildir. Az daha sabir acilinca direk alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 29 Ocak 2021; 21:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır Çok teşekkürler  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quiknet Kurulum Talebi (Nakil) nedir?
    geçen yıl önce açıldı
    FİBER ALTYAPI SÜRECİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.