Şimdi Ara

Cata Healer mana sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim derdim CC sorunu. Wotlk da kolaya alışmış insanlara CC yaptıramıyorum. Mageye sheep at diyorum adam aoe ile dalıyor, ben mobu mind controle alıyorum, 2 tane mob var zaten, diğer mobun canının yarısını götürüyorum, hatta dpssi tankın agrosunu bile alıyor, mob öldükten sonra bırakıyorum, oyuncular bana bana kızıyor. Tank tank benim yazıyor, iyi diyorum bişey yapmıyorum, Sonra 2 mob tanka aynı anda vurdumuda tank tek yiyor :)
    Özetle, iyilikten anlamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 15 Aralık 2010; 9:48:43 >
  • Boşversenize siz olay tamamen wotlk nin kolaylığıyla ve o kolaylığa alışmış olmanızla alakalı. Boşuna uzmanım ben falan demeyin gayet öyle.

CC yapmıyorlar hala, bi lockla giriyorsun adam o kadar noobki ne hs veriyor ne healera ss basıyor castları interupt etmek yok, boss fightında her kes deli gibi dalıyor taktik kullanımı sıfır ondan sonrada yok neymiş tank onu bunu yiyormuş yer tabii. Artı birde gear dandikliğide olunca al sana wipefest.

Grup sadece healer ve tanktan oluşmaz. İşini ilen sağlam bir dps bütün skillerini kullanıp bazen grubu bile wipe dan kurtarabilir. Ama nerde öyle dps.. Zaten oyunun %90ı paladin. CC yok birşey yok dal gitsin..

Geçti öyle lale wotlk günleri, strateji yapacaksın, cc yapacaksın elinde ne varsa son zerresine kadar avantaj sağlayacaksın.. Çokda güzel oldu.
  • Son gelen 'HOTFIX' ile holy paladinlere geçmiş olsun diyorum. Kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Son gelen 'HOTFIX' ile holy paladinlere geçmiş olsun diyorum. Kolay gele

Druid kaçan bişey varmı:) iyi olmuş oyunda paladin,prest dışında karakter istiyoruz hunterı okadar ezdiler artık hunter görmüyorum etrafta(kendimde 82 lvl im bıraktım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: DrSpoil

restoda talent var. neredeyse %10 mana tasarrufu sağlıyor ama sorun bence karakteri kullanımında. lifebloom catada özellikli. zaten drunun cast sureleri uzadı. hot yapacaksın artık. herkeze regrowt basarsan 10. turda mana sıfırlanır tabi. lvl85te gear dizmeye bak. 2-3 dung. yaptım.şimdiden 100k ya yakın mana var. az sabretmek lazım... :)

bu arada dikkat ettinizmi druidlere yine ciddi bir kıyak söz konusu shammyde mana int artıran talent yokken druda 2 tane var.. biri %15 mana, diğeri %6 int artırıyor.. mana shield shammyde epey işe yarıyor ama bu kadar barizde fark olmamalı..

birde durum pala ve priestte nasıl? yorumlar?

ne yazıkki druidde mana shiled ve mana totem yok.. o yok bu yok sende var ben yok dersen shamanlara da bubble istersin yakında... yok olmadı kus formuda versinler..

druidin healinde sıkıntı oldugundan buff gelecekmis diye duydum. aksam eve gidince bakarım artık bi degisiklik varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 15 Aralık 2010; 16:23:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

Benim derdim CC sorunu. Wotlk da kolaya alışmış insanlara CC yaptıramıyorum. Mageye sheep at diyorum adam aoe ile dalıyor, ben mobu mind controle alıyorum, 2 tane mob var zaten, diğer mobun canının yarısını götürüyorum, hatta dpssi tankın agrosunu bile alıyor, mob öldükten sonra bırakıyorum, oyuncular bana bana kızıyor. Tank tank benim yazıyor, iyi diyorum bişey yapmıyorum, Sonra 2 mob tanka aynı anda vurdumuda tank tek yiyor :)

su oyunda en sinir oldugum seydir priestlerin MC yapması. adamlar laftan anlamyıorlar. simdi priestin biri burnunu sokuyor ortalıga hemen bir yaratıgı MC yapıyor.. bakın tankın yasadıklarını tank gozuyle anlatayım:

mesela 5 yaratık var 3ü cc li 2sini tanklıcam. tam dalıyorum arada priest mc liyo. sap gibi kalıyom vuramıyom. ben daldım diye dps abanıyo tabi. mc siz yaratık onlara kosuyo taunt atıyorum, ama rage yokki yaratık bana vurmadıgından bu arada rage bitmis 1-2 sn otoattackda kalıyorum. hah tam agro alcam rage dolcak MC yapılmıs yaratık agroyu alıyo.. ee hala rage im dolmadı .. lan bi dur 1 kez vuram bi suna Allah askına dur dur... ya sabır neyse zor la agro alıyorum derken o da ne , MC kırılmıs, yaratık priesti kovalıyo. bizim salak priestte (arkadas ustune alınmasın, sözüm meclisten dısarı) yaratıktan kacıyo. ya agro sende ise geleceksin tankın yanına tank alsın agroyu , yok olmaz kacacak illa. kovala et al agroyu derken yine MC liyo.. ya bir s. git. napıyon.. diyesim geliyor. adam yaratıgı degil tankı cc liyor resmen. tankın 1 gözü MC ha simdi kırılcak ha birazdan die o yaratıkta. priest MC yaptıgından yaratıgın dps i de priestin yapacagından az ise al bide dps sorunu... hay Allah'ım yaf bi bırakta git düz vur iste yaratıga.. töbe töbee. bi dancın yapak dedik adamın MC fantezisiyle ugrasıyoz bide. haaa bide bunu yapan healerlar oldumu dadından yenmez. yusuf yusuf tüm cd leri acarsın ölmemek icin(healer ayratıgı MC ledi ya). cd süreleri 10-15 sn zaten. tan cdler biter MC den cıkan yaratıkda gelir , sonra 2 yaratıga tank öldü derler... ya de git basımdan deyip kiklersiniz adamı. vatana millete hayırlı olsun . OH BE!!

siz siz olun cok cok gerekmedikce partylerde MC yapmayın , tankın rage i gercekten artıyo, sonra niye kızıyo bu adam deniyo.

• buff gelmesede olur ya tek isteğim şu regrowth ve reju nun manalarinin biraz azaltilmasi :DSonuçta hot üstüne kurulu bir healeriz ama hot atmaya içim elvermiyor.
    Birde bu yaziyi görmemiş olanlar bence okusun.
    http://eu.battle.net/wow/en/blog/991479
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrSpoil

restoda talent var. neredeyse %10 mana tasarrufu sağlıyor ama sorun bence karakteri kullanımında. lifebloom catada özellikli. zaten drunun cast sureleri uzadı. hot yapacaksın artık. herkeze regrowt basarsan 10. turda mana sıfırlanır tabi. lvl85te gear dizmeye bak. 2-3 dung. yaptım.şimdiden 100k ya yakın mana var. az sabretmek lazım... :)

bu arada dikkat ettinizmi druidlere yine ciddi bir kıyak söz konusu shammyde mana int artıran talent yokken druda 2 tane var.. biri %15 mana, diğeri %6 int artırıyor.. mana shield shammyde epey işe yarıyor ama bu kadar barizde fark olmamalı..

birde durum pala ve priestte nasıl? yorumlar?

ne yazıkki druidde mana shiled ve mana totem yok.. o yok bu yok sende var ben yok dersen shamanlara da bubble istersin yakında... yok olmadı kus formuda versinler..

Arkadaşım druidde de kısacık cd'li innervate var, kendi koydugu hotlarla manasını doldurma var..hata yaparda biri ölürse düzeltmek için combat resi var.. mana shield çok imba bir şey değil, aksine çok kullanışsız çoğu fightta 1-2 damage alıyorsunuz chargeları bitip siliniyor, gözünüzün sürekli üstünde olması lazım, mana totemide healing stream totem yüzünden koyamıyoruz..

bu arada yanlış anlaşılmak istemem, bende hem druid, hem shaman, hem paladin, hemde priest healer var.. hiç birini ayırmıyorum hepsi evlatlarım.. tüm classlara sahip olunca insan ortada kalıp gelen buff, nerflere daha objektif bakabiliyor.. birisi karakterlerimdeki güzel bir özelliğe adaletsiz deyince ağlamak yerine düşünüp dogru haklısın diyebiliyorum

tavsiyem boş vakitlerinizde bol bol karakter kasın, belki class fanlığı bu münasebetle son bulur , şurda adam gibi ağlamadan zırlamadan sohbetler ederiz

• quote:

quote:

Benim derdim CC sorunu. Wotlk da kolaya alışmış insanlara CC yaptıramıyorum. Mageye sheep at diyorum adam aoe ile dalıyor, ben mobu mind controle alıyorum, 2 tane mob var zaten, diğer mobun canının yarısını götürüyorum, hatta dpssi tankın agrosunu bile alıyor, mob öldükten sonra bırakıyorum, oyuncular bana bana kızıyor. Tank tank benim yazıyor, iyi diyorum bişey yapmıyorum, Sonra 2 mob tanka aynı anda vurdumuda tank tek yiyor :)

su oyunda en sinir oldugum seydir priestlerin MC yapması. adamlar laftan anlamyıorlar. simdi priestin biri burnunu sokuyor ortalıga hemen bir yaratıgı MC yapıyor.. bakın tankın yasadıklarını tank gozuyle anlatayım:

mesela 5 yaratık var 3ü cc li 2sini tanklıcam. tam dalıyorum arada priest mc liyo. sap gibi kalıyom vuramıyom. ben daldım diye dps abanıyo tabi. mc siz yaratık onlara kosuyo taunt atıyorum, ama rage yokki yaratık bana vurmadıgından bu arada rage bitmis 1-2 sn otoattackda kalıyorum. hah tam agro alcam rage dolcak MC yapılmıs yaratık agroyu alıyo.. ee hala rage im dolmadı .. lan bi dur 1 kez vuram bi suna Allah askına dur dur... ya sabır neyse zor la agro alıyorum derken o da ne , MC kırılmıs, yaratık priesti kovalıyo. bizim salak priestte (arkadas ustune alınmasın, sözüm meclisten dısarı) yaratıktan kacıyo. ya agro sende ise geleceksin tankın yanına tank alsın agroyu , yok olmaz kacacak illa. kovala et al agroyu derken yine MC liyo.. ya bir s. git. napıyon.. diyesim geliyor. adam yaratıgı degil tankı cc liyor resmen. tankın 1 gözü MC ha simdi kırılcak ha birazdan die o yaratıkta. priest MC yaptıgından yaratıgın dps i de priestin yapacagından az ise al bide dps sorunu... hay Allah'ım yaf bi bırakta git düz vur iste yaratıga.. töbe töbee. bi dancın yapak dedik adamın MC fantezisiyle ugrasıyoz bide. haaa bide bunu yapan healerlar oldumu dadından yenmez. yusuf yusuf tüm cd leri acarsın ölmemek icin(healer ayratıgı MC ledi ya). cd süreleri 10-15 sn zaten. tan cdler biter MC den cıkan yaratıkda gelir , sonra 2 yaratıga tank öldü derler... ya de git basımdan deyip kiklersiniz adamı. vatana millete hayırlı olsun . OH BE!!

siz siz olun cok cok gerekmedikce partylerde MC yapmayın , tankın rage i gercekten artıyo, sonra niye kızıyo bu adam deniyo.

MC yapmayı bilene prieste denk gelmemişsin demek ki. Örneğin ben ortada 4 mob varsa birine MC atıp hafif dpsle diğer moblara kestiriyorum. Ardından diğer moba geçip o mobu da kalan ikisine kestiriyorum. Bu sırada tank hafiften aggro almaya başlıyor. En son da tank bir mobu alıyor ben de diğer moba MC atıp tanka yardım ediyorum. Böyle olunca healerın mana %95e bile düşmüyor. Kolayca bitiriyoruz dungeonu.

• benim de manam çok çabuk bitiyor heal atarken(priestim)
    fakat bunda tankın ve dpslerin suçu var. neden?
    çünkü catalysmde tbc zamanına döndük ve artık mobları aoe ile kesmiyoruz. cc yapıyoruz. tank eğer hepsini birden tutmaya çalışırsa canı çok hızlı gider ve bizim de manamız biter. sonuç olarak artık önemli olan CC. bu yüzden dungeon a girdiğimde baştan açıklama yaparak başlıyorum

Not:Yalnızca düşündüklerimi ve uyguladıklarımı yazdım.
  • dün itibariyle (carsamba) hc ler çokmu kolyalaşmış yoksa artık gear iyileştigindenmi anlamadım, hem addler hem bosslar catur cutur oluyor. mana sıkıntısı da yasayan healer pek gormedim.. nerf mi gelmiş acaba?
  • Evet bazı yerleri nerflemiş, dayanamadı gene blizz. Bunu tahmin ettiğim için zorken hepsini bitirmeye çalışmıştım
    quote:

dün itibariyle (carsamba) hc ler çokmu kolyalaşmış yoksa artık gear iyileştigindenmi anlamadım, hem addler hem bosslar catur cutur oluyor. mana sıkıntısı da yasayan healer pek gormedim.. nerf mi gelmiş acaba?
  • dungeon nerf filan geldiği yok.. sadece hall of originationda 1-2 npcde ufak bir traş sözkonusu, geri kalanlar bug fix.. wipe yemediyseniz bence nedeni insanların dungeonları taktikleri ve yeni healing sistemini yavaş yavaş öğreniyor olması..

dün gelen fixin detayları aşağıda;

Bastion of Twilight
    * The doors controlled by the Halfus and Ascendant Council encounters should no longer become stuck after a soft reset.

Blackwing Descent

* Arcanotron's Shield should only proc off of player attacks and not things like Searing Totem, pets, etc.
    * Players can no longer engage Nefarian without killing all three sub-bosses first.

Deadmines

* Defias Blood Wizards, Defias Shadowguards, and Defias Enforcers summoned during the Vanessa VanCleef encounter no longer award experience.

Halls of Origination

* Spatial Anomaly can no longer critically hit.
    * Setesh's movement speed has been decreased.

Lost City of the Tol'vir

* Frenzied Crocolisks should always despawn when Lockmaw resets.

Shadowfang Keep

* Troll druids in particular, when shapeshifting into Cat/Bear form, were dealing an extra 5% damage to themselves via Beast Slaying when afflicted by Barion Ashbury's Asphyxiate. This caused them to die instead of being taken down to 1 health. This has been corrected and Asphyxiate now properly ignores damage modifiers.

The Stonecore

* Slabhide can no longer be killed while he's in his air phase, and can be properly killed when he's back on the ground.
    * Flame Ascendants are now dropping loot that is appropriate for non-elite creatures.

bunlara ek olarak priest bufflanmış

* Blessed Resilience now increases healing received by 15/30%, up from 5/10%.
    * Focused Will now reduces damage taken by 5/10% and 10/20%, up from 4/8% and 6/12%.
    * Healing done by Glyph of Dispel Magic no longer improperly caps out at a certain health pool range.
    * Holy Concentration's mana regeneration component has been increased from 10/20% to 20/40%.
    * Player-controlled vehicles return an Invalid Target error when attempting to use Leap of Faith on them.
    * Rapture's mana regeneration component has been increased from 1.5/2/2.5 to 2/4/6%.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 16 Aralık 2010; 10:33:00 >

• Tosunum dün stonecore yaptım, 3.boss paralyse yarısı kadar vuruyor, zıplayan ogreler artık tek atmıyorlar grimbatol daki fire dmg düşmüş bunlar gearla alakalı olmayan şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Tosunum dün stonecore yaptım, 3.boss paralyse yarısı kadar vuruyor, zıplayan ogreler artık tek atmıyorlar grimbatol daki fire dmg düşmüş bunlar gearla alakalı olmayan şeyler

Hocam nerf olsa MMOda çıkar.. şimdi tekrar baktım.. öyle bir nerften bahsedilmiyor..
  • Forumlarında konusu vardır beli stealth nerf denilen durum yaşanıyor gibime geldi, bu akşam dene aradaki farkı göreceksin bu bahsettiklerimde.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Tosunum dün stonecore yaptım, 3.boss paralyse yarısı kadar vuruyor, zıplayan ogreler artık tek atmıyorlar grimbatol daki fire dmg düşmüş bunlar gearla alakalı olmayan şeyler

Hocam nerf olsa MMOda çıkar.. şimdi tekrar baktım.. öyle bir nerften bahsedilmiyor..
  • quote:

quote:

Bahsettiğin adam nobmuş, ben asla combat başlamadan mc almam.
    MC yapmanın usulü var. Ayrıca tankın armoru 2 mobu kaldırdığı sürece gerçekten hiç elimi bile sürmem mc'ye. Priestin MC diye bir spelli varsa kullanmasını öğrenecek.
    MC Yaparken dikkat edilecek şeyler.
    1) Tank moblara dalar
    2) Mobların AOE'si cast esnasında bana zarar vermesin diye rogueler gibi mobların arka tarafına koşulur 3-4 adım geride durulur.
    3) Mob MC'ye alınır
    4) MC süresi dolarsa ya da mob herhangi bir şekilde MC'den kurtulursa, basılacak tuşlar Fade + dispersion, tankın tek vuruşu agroyu sıfırlıyor, bende dispersionda olduğum için damage almıyorum, healer memnun tank memnun (eskiden öyleydi en azından), alışık bir grupla birde de mage rogue varsa humanoidleri tek tek kes çık.

Healer yaptıysa bunu sinirlenmenide haklı buluyorum. İyi bir shadow priest, zor hclerde ilaç gibidir.
    Olay mc değil, ben tanklara mark koy diyorum adam bana "Why ?" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 17 Aralık 2010; 12:34:19 >

• 2 tane healer mob cclenmemişse yada bozulmuşsa ccler ben healer olarak direk mc atıyorum hem mobların birbirlerine heal atmalarını engellemiş oluyorum hemde mobların hayvan gibi healini kullanıyorum. mc düzgün kullanılırsa çok işe yarayan bi skill. bi tane kendini bilmez zibidi mc attı diye nerdrage olmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

2 tane healer mob cclenmemişse yada bozulmuşsa ccler ben healer olarak direk mc atıyorum hem mobların birbirlerine heal atmalarını engellemiş oluyorum hemde mobların hayvan gibi healini kullanıyorum. mc düzgün kullanılırsa çok işe yarayan bi skill. bi tane kendini bilmez zibidi mc attı diye nerdrage olmaya gerek yok

Mob tadınığın bildiğin bir mobsa ve mcden de kolay çıkmıyorsa (bazıları çabuk kurtulma özelliği var) Bende yaptım aynısını , güzel oluyor :)
  • Arkdaslar lütfen birisi bana shaman healer mana sorununun nasıl çözüldüğünü açıklayabilirse cok sevinecem.
    Çıldırmak üzreyim shock / unleash hepsini kullanıyorum + bos bulundugum zaman LB atıyorum ufak da olsa mana dolduruyorum ama genede çabuk bitiyor.
    Dün Cata superior achisini aldım fakat hala bitmek bilmeyen bi mana sıkıntım var.Water shield ile combat regen 2.6 k + 72 k manam var.iLvL 341

Böyle devam ederse ya healerlıgı bırakcam ya da oyunu

edit: armory linki :http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/aragonit/simple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 17 Aralık 2010; 16:18:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.