Şimdi Ara

Cata Healer mana sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: song_31

Arkdaslar lütfen birisi bana shaman healer mana sorununun nasıl çözüldüğünü açıklayabilirse cok sevinecem.
    Çıldırmak üzreyim shock / unleash hepsini kullanıyorum + bos bulundugum zaman LB atıyorum ufak da olsa mana dolduruyorum ama genede çabuk bitiyor.
    Dün Cata superior achisini aldım fakat hala bitmek bilmeyen bi mana sıkıntım var.Water shield ile combat regen 2.6 k + 72 k manam var.iLvL 341

Böyle devam ederse ya healerlıgı bırakcam ya da oyunu

mümkün oldugunca az healing surge kullanıp healing wave e yönel
  • Priest arkadaşlar hclerde rahat etmek istiyorlarsa şu rotasyonu kullanabilirler.

Chakra heal
    renew
    heal spam
    holyword:serenity up olduğu zaman kullanın
    talentınızı uygun verdiyseniz arada flash heal proclucaktır (surgeoflight)

bu sıralama ile tankı tüm fightlarda tutabilirsiniz.

diyelimki tank agır damage almaya başladı
    2 flash +1 greater heal + heal spam devam 1. rotasyona

diyelimki gurubunuz agır damage aldı

2 flash x prayer of healing gerektiği kadar + heal spam devam

gear olarak sprit abanın
    spritiniz yeteri düzeye geldiğinde 2000+ mastery abanın

Priest olarak bilmeniz gereken eger flash heal spamlıyorsanız forumları araştırmanız gerek .Blizz artık pristlerin ana skili olarak heal i getirmiş durumda gearınız kuvvetlendikçe ne kadar rahat bir skill olduğunu görüceksiniz.

artık hcleri sorunsuz mananız bitmeden halledebilirsiniz.

Ama unutmayın cataclsym wtlk den çok farklı artık guruptaki tüm insanların yedikleri damagelere dikkat etmesi gerekiyor.Herkez gözünü kapatıp dps yaparsa tank gerektiği yerde cd leri açmazsa en kral healer olun gene mananız biter.

• tavsiye olarak bütün itemlarını mail yapmaya bak botunu cıkarıp en kötü 333 mail giymek sana %5 int kazandırır bu da hem fazladan mana hem de fazladan regen demek.
    Hasteye gitmek yerine crite gitmeyi deneyebilirsin shaman talenti sayesinde critleyince aynı zamanda mana kazanabiliyoruz. en büyük olay heal tarzında tabi ki mümkün olduğunca healing wave riptide unleash elements kullanımını yüksek tutmak lazım. 72k mana değeri de gerçekten az gibi 340 ilvl shamanımda benim 80k manam var. regen benzer seviyede. bu gear ile sen işini çok iyi yapsanda grubun kötüyse yapacak bir şey yok ya oom olacan ya millet yatacak ya da ikisi birden.

quote:

Orijinalden alıntı: song_31

Arkdaslar lütfen birisi bana shaman healer mana sorununun nasıl çözüldüğünü açıklayabilirse cok sevinecem.
    Çıldırmak üzreyim shock / unleash hepsini kullanıyorum + bos bulundugum zaman LB atıyorum ufak da olsa mana dolduruyorum ama genede çabuk bitiyor.
    Dün Cata superior achisini aldım fakat hala bitmek bilmeyen bi mana sıkıntım var.Water shield ile combat regen 2.6 k + 72 k manam var.iLvL 341

Böyle devam ederse ya healerlıgı bırakcam ya da oyunu

edit: armory linki :http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/aragonit/simple

• warlock oynuyorum mana bitiyor, life tap kullanıyorum , life tap a fazla abanmıyorum ara ara,kullanarak mana nın yüksek kalmasını sağlıyorum
    evet mana bitiyor, bitsin daha iyi, healerında manası bitiyor biliyorum bitsin, bence çok iyi biraz zor olsun kardeşim oyun, bir heroic yaptım mı oh be bitti ne güzel yaptım diyorsun, gayette zevkli
    eskisi gibi kimsenin manası bitmesin, günde 20 tane heroic yap hızlı hızlı, oyunu bayan da buydu zaten
    mana bitecek kardeşim yoksa niye mana barın var, skiller bedava olurdu mana falan harcamazdın
    mana bitecek ki oyunun bir manası olacak
  • Arkadaşlar konuyu açalı 6 gün oldu ve olan değişiklikleri söylüyorum itemlerimin çoğunu heroiclerden dizdim.Ama şunu anladımki olay itemden daha çok grubun işini bilmesinde .Eğer grub noobsa kesinlikle heroic'i bitiremiyorsunuz.O yüzden guild dışı heroiclere girmiyorum.Bi arkadaşımız shamanda manayı nasıl yetiştiriyosunuz demiş.Bi kere bütün enchantlarını elinden geldiğince yapmaya çalışacaksınız.Öle socket yok enchant yok gitmeyeceksiniz.Jc q larından bi trinket veriyo int veren use layınca spirit artırıyor o baya işe yarıyor onu tavsiye ederim cd 2 min. Birde grim batol heroicten bi trinket düşüyor son bosstan inanılmaz bişey üzerine shield açıyor mana regen veriyor ve shield kırılırsa mana veriyor boss fightların sonuna doğru tam bir kurtarıcı.Uzun lafın kısası blizz bize ve diğer speclere(dps,tank)demişki:Arkadaşım sana bi sürü skill verdik.Bunlar gerektiğinde partini raidini kurtarır.Öyle 111111 311113 oynama devri kapandı artık oyunculuk konuşturma zamanı demiş.Herkes taktik bilecek herkes charına hakim olacak öle harala gürele dungeon yapıp item kasmak yok artık.Bence güzelde olmuş.Tek sorun tek takılan arkadaşlar pug gruplarda iyi grup denk gelsin diye dua edecekler.Herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntepergens -- 17 Aralık 2010; 19:01:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

warlock oynuyorum mana bitiyor, life tap kullanıyorum , life tap a fazla abanmıyorum ara ara,kullanarak mana nın yüksek kalmasını sağlıyorum
    evet mana bitiyor, bitsin daha iyi, healerında manası bitiyor biliyorum bitsin, bence çok iyi biraz zor olsun kardeşim oyun, bir heroic yaptım mı oh be bitti ne güzel yaptım diyorsun, gayette zevkli
    eskisi gibi kimsenin manası bitmesin, günde 20 tane heroic yap hızlı hızlı, oyunu bayan da buydu zaten
    mana bitecek kardeşim yoksa niye mana barın var, skiller bedava olurdu mana falan harcamazdın

Benim de gearım düşükken her saniye life tap yapıyordum.Gearım 4500'ün yukarısına çıktığında bu sorun ortadan kalkmıştı.Eğer çok kasmışsam kendimi 2 life tap çekiyordum o kadar.Catada da böyledir belki

Şu healerların mana sorunu olması çok kötü ya.Life tap yapınca heallamazlar artık

Off-Topic:

Ayrıca daha catayı almadım ama sorayım.Justice Point ile alınan itemlar vardı garroshun olduğu yerin çatısında bir vendorda görmüştüm.Mavi olanlar.Onlar dungeonlardan düşenlerden daha mı iyi? Yani 85 olunca JP'imi ona mı harcayayım?Yoksa heirloomlara harcayacağım.Eğer dungeonlardan iyileri düşüyorsa boşuna harcamayalım 4000 puanımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 17 Aralık 2010; 19:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

warlock oynuyorum mana bitiyor, life tap kullanıyorum , life tap a fazla abanmıyorum ara ara,kullanarak mana nın yüksek kalmasını sağlıyorum

Benim de gearım düşükken her saniye life tap yapıyordum.Gearım 4500'ün yukarısına çıktığında bu sorun ortadan kalkmıştı.Eğer çok kasmışsam kendimi 2 life tap çekiyordum o kadar.Catada da böyledir belki

Şu healerların mana sorunu olması çok kötü ya.Life tap yapınca heallamazlar artık

Off-Topic:

Ayrıca daha catayı almadım ama sorayım.Justice Point ile alınan itemlar vardı garroshun olduğu yerin çatısında bir vendorda görmüştüm.Mavi olanlar.Onlar dungeonlardan düşenlerden daha mı iyi? Yani 85 olunca JP'imi ona mı harcayayım?Yoksa heirloomlara harcayacağım.Eğer dungeonlardan iyileri düşüyorsa boşuna harcamayalım 4000 puanımızı

normal 85lerden 333 hc lerden 346level item düsüşüo. jp lerle alınan ıtemler de 346 level. yanı heirloom yerıne item alma gerekir ki en fazla 2 item oluo 4000puana

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.