Şimdi Ara

Cata Healer mana sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. ayın 8 inde 85 oldum ve bütün dungeonları yaptım fakat dungeonlarda trashların yarısı ölmeden mana bitiyor. Aynı zamanda sanki dungeonlar 85 bizim healler ise 80 lvl olarak kalmış.sanırım blizz wow u zorlaştıracağız diye biraz abartmış.Yanlış anlamayın yapamadığım için değil ama bilmeyen gruplar geldiğinde hc ler kabus haline geliyo. umarım blizz bu konuda birşeyler yaparda bizde biraz rahatlarız.herkese saygılar.

• daha üstün başın neki mana diyorsun epicleri topladıkça düzelicek tabi alıştınız kolaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

daha üstün başın neki mana diyorsun epicleri topladıkça düzelicek tabi alıştınız kolaya

healer oynadın mı? oynamadıysan konusma.goren de yılların oyuncusu sancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: troy

daha üstün başın neki mana diyorsun epicleri topladıkça düzelicek tabi alıştınız kolaya

healer oynadın mı? oynamadıysan konusma.goren de yılların oyuncusu sancak

Alıntıları Göster
    troy arkadaşım şimdi olayı başka yerlere çekmeye gerek yok 4 yıldır healer shaman oynuyorum ve charıma da hakimimdir öle atmayalım bilmeden.hand of adal title ı kalkmadan onu alabilmiş endder kişilerden biriyim.Ama şu an cidden bi sorun var healerların manasında.Bende bunu healerdan anlayan insanlarla paylaşmak için açtım bu konuyu.Lütfen konu dışına çıkıp sataşma yapmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kuntepergens

troy arkadaşım şimdi olayı başka yerlere çekmeye gerek yok 4 yıldır healer shaman oynuyorum ve charıma da hakimimdir öle atmayalım bilmeden.hand of adal title ı kalkmadan onu alabilmiş endder kişilerden biriyim.Ama şu an cidden bi sorun var healerların manasında.Bende bunu healerdan anlayan insanlarla paylaşmak için açtım bu konuyu.Lütfen konu dışına çıkıp sataşma yapmayalım

Alıntıları Göster
    git bide healer priest oyna. haline şükredersin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende resto druid kullanıyordum 2. talent olarak vaz geçtim ciddi bir mana sorunu var bide gurupta tanktan adam almaya çalışan caster lar olunca her adımda mana bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

git bide healer priest oyna. haline şükredersin

Alıntıları Göster
    Priest healerım var. First spec dps ama bugün ilk hc'ime healer olarak gireyim dedim. 70k manam var. 10 saniye geçti, toplamda 4 tane Flash Heal attım ve manam %50'ye düştü. Ardından da çıktım zaten. Oynanacak gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrekka

Priest healerım var. First spec dps ama bugün ilk hc'ime healer olarak gireyim dedim. 70k manam var. 10 saniye geçti, toplamda 4 tane Flash Heal attım ve manam %50'ye düştü. Ardından da çıktım zaten. Oynanacak gibi değil.

Alıntıları Göster
    Mana sorunu olan arkadaşlar heralde wotlk deki mantikla oynuyorlar.Flash skilleri kullanirsaniz oom olmaniz kacinilmazdir.
    edit:Şimdi yazıyımda sonra troller üstüme gelmesin resto druid olarak mana sorunundan bendede var ama regrowth yerine nourish kullandikmi mana sorun olmuyor çok.lifebloom+nourish iyi gibi geldi şimdilik bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 12 Aralık 2010; 20:42:55 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Paladin oynuyorum 84e kadar retri kastım ondan sonra 85e kadar holy ile dvm ettim ilk girdiğim 3-4 inide noluyoruz oldum neredeyse her mob dan sonra abartmıyorum su içmek zorunda kalıyordum.

fakat ondan sonra baya bir alıştım şuan herolara giriyorum aynı gear 329 item lvl o da retri eq holy eq hala yeşil veya 80 itemlar var ve sorunsuz healiyorum

eski alışkanlıklardan vazgeçip bambaşka bir rotasyon oluşturmanız lazım şimdi sadece pala ile oynadığım için diğer charlar için bir şey söyleyemem ama hpala için tavsiye yada heal rotasyonumu öğrenmek isteyen varsa yazarım
    bu ara boss larda healmekte zorlanmıyorum ne mana nede dmg fakat bazen trash moblarda party den 1-2 kişinin öldüğü oluyor oda eq kaynaklansa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Mana sorunu olan arkadaşlar heralde wotlk deki mantikla oynuyorlar.Flash skilleri kullanirsaniz oom olmaniz kacinilmazdir.
    edit:Şimdi yazıyımda sonra troller üstüme gelmesin resto druid olarak mana sorunundan bendede var ama regrowth yerine nourish kullandikmi mana sorun olmuyor çok.lifebloom+nourish iyi gibi geldi şimdilik bana.

Alıntıları Göster
    peki flash skilleri kullanmadan nasıl 50k instant damage yiyen ve 140k hpsi bulunan tankı nasıl fullicez.Bide arkadaşlar cidden bu konu çok büyük bi problem bilmeden yorum yapmayın lütfen . hadi biz wotlk teki gib düşünüyoz peki catadaki gibi düşünüp yüksek healleyip yüksek mana gerektiren skilleri kullanmadan hc healleyebilen varsa buraya yazsın bizede nasıl yaptığını öğretsin demekki biz bu işi bilmiyoruz diyelim

• quote:

peki flash skilleri kullanmadan nasıl 50k instant damage yiyen ve 140k hpsi bulunan tankı nasıl fullicez.Bide arkadaşlar cidden bu konu çok büyük bi problem bilmeden yorum yapmayın lütfen . hadi biz wotlk teki gib düşünüyoz peki catadaki gibi düşünüp yüksek healleyip yüksek mana gerektiren skilleri kullanmadan hc healleyebilen varsa buraya yazsın bizede nasıl yaptığını öğretsin demekki biz bu işi bilmiyoruz diyelim

Alıntıları Göster
    Aynı problem bendede var. 329 oldu IT. Holy Paladinim. Holy Shock Critsiz 6k heal veriyor, critli 12k. 6K Heal ile 150K HP'si olan TANK'I NASIL HEALLEYEBİLİRİM YAHU! TANKA BAKMAKTAN DİĞERLERİNE BAKAMIYORUM! KIÇIMDAN ÇATLADIM SABAHTAN BERİ BE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 12 Aralık 2010; 20:53:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AltayKhan

Aynı problem bendede var. 329 oldu IT. Holy Paladinim. Holy Shock Critsiz 6k heal veriyor, critli 12k. 6K Heal ile 150K HP'si olan TANK'I NASIL HEALLEYEBİLİRİM YAHU! TANKA BAKMAKTAN DİĞERLERİNE BAKAMIYORUM! KIÇIMDAN ÇATLADIM SABAHTAN BERİ BE!

Alıntıları Göster
    + GRİM BATOLDAKİ BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN SIRA! + SABAHTAN BERİDİR GRİM BATOLDAKİ 1K'NIN ALTINA İNMEYEN MS + DİSCONNECT'LER! Yeter be.
  • quote:

+ GRİM BATOLDAKİ BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN SIRA! + SABAHTAN BERİDİR GRİM BATOLDAKİ 1K'NIN ALTINA İNMEYEN MS + DİSCONNECT'LER! Yeter be.

Alıntıları Göster
    Flash kullanırsanız biter demiş biri.
    Tank 10k dmg alıyor, sen normal [Heal] ile 4-5k heal atıyorsun. Ne zamana kadar kullanmayacaksın Flash ya da Greater skillerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 12 Aralık 2010; 21:33:13 >
  • quote:

Flash kullanırsanız biter demiş biri.
    Tank 10k dmg alıyor, sen normal [Heal] ile 4-5k heal atıyorsun. Ne zamana kadar kullanmayacaksın Flash ya da Greater skillerini?

Alıntıları Göster
    Tank 10k almıyor ki, en az 25-30k alıyor :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    hpala lar için benim rotasyonum çok basit

beacon bir kere tankda olucak ve talent olarakda beacon healendiğinde holy power vericek bu çok önemli

2. flash of light isterseniz bardan çıkartın ben neredeyse hiç kullanmıyorum sadece gerektiğinde partydekileri healemek için eğer holy power yok ise

3. holy radiance sanırım şuan que de olduğum için yeni spellin ismini tam hatırlayamıyorum ona talent vericeksiniz ve cd 30sn düşücek

şimdi heale gelince her zaman 3 holy power tutucaksınız bunuda holy light ile tankı yane beacon olan targeti spamleyerek yapıcaksınız boss veya trash moblarda holy light spamliceksiniz her 3 holy power olduğunda world of glory holy shoku ise party ye harciyacaksınız çünki hertürlü holy power veriyor party den biri dmg almıyorsa her cd tanka atıcaksınız çünki holy light hızlı cast etme proclasın diye zaten holy light spamlendiği için çok sık bir şekilde daybreak procluyor

en önemlisi burda ise seal kullanmak sanırım %10veya %15 yane bende 3.5k mana geri veriyor

umarım yardımcı olabilmişimdir ben bu rotasyon ile oynuyorum holy light şuan en güçlü heal 3holy power ile world of glory ile oom olmuyorsunuz

bu ara holy radiance ile holy powerı partyyi healemek için light of dawn kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

hpala lar için benim rotasyonum çok basit

beacon bir kere tankda olucak ve talent olarakda beacon healendiğinde holy power vericek bu çok önemli

2. flash of light isterseniz bardan çıkartın ben neredeyse hiç kullanmıyorum sadece gerektiğinde partydekileri healemek için eğer holy power yok ise

3. holy radiance sanırım şuan que de olduğum için yeni spellin ismini tam hatırlayamıyorum ona talent vericeksiniz ve cd 30sn düşücek

şimdi heale gelince her zaman 3 holy power tutucaksınız bunuda holy light ile tankı yane beacon olan targeti spamleyerek yapıcaksınız boss veya trash moblarda holy light spamliceksiniz her 3 holy power olduğunda world of glory holy shoku ise party ye harciyacaksınız çünki hertürlü holy power veriyor party den biri dmg almıyorsa her cd tanka atıcaksınız çünki holy light hızlı cast etme proclasın diye zaten holy light spamlendiği için çok sık bir şekilde daybreak procluyor

en önemlisi burda ise seal kullanmak sanırım %10veya %15 yane bende 3.5k mana geri veriyor

umarım yardımcı olabilmişimdir ben bu rotasyon ile oynuyorum holy light şuan en güçlü heal 3holy power ile world of glory ile oom olmuyorsunuz

bu ara holy radiance ile holy powerı partyyi healemek için light of dawn kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Şimdi çıktım 64k manam var (resto druid) tank ne olursa olsun 15k dan aşa bişey yediği yok canını full tutmak için sürekli flash skill atıyorum lvl 80 de kalsak daha iyidi critik değerlerim yerin dibine geçti.Hem tank olarakta katıldığım için hiç bir healer da suç olmadığını görüyorum çok dikkatli oynuyorum ama gene healerın mana 0 lanıyor hadi onu geçtik pvp yapıyorum bg deyim 98k canım var (bear formu) adamı öldürdüm diyelim canımı doldurcam 30k mana ile zar zor doluyor oda critli tutarsa bir kaçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Şimdi çıktım 64k manam var (resto druid) tank ne olursa olsun 15k dan aşa bişey yediği yok canını full tutmak için sürekli flash skill atıyorum lvl 80 de kalsak daha iyidi critik değerlerim yerin dibine geçti.Hem tank olarakta katıldığım için hiç bir healer da suç olmadığını görüyorum çok dikkatli oynuyorum ama gene healerın mana 0 lanıyor hadi onu geçtik pvp yapıyorum bg deyim 98k canım var (bear formu) adamı öldürdüm diyelim canımı doldurcam 30k mana ile zar zor doluyor oda critli tutarsa bir kaçı.

Alıntıları Göster
    10k örnekti. Dmg'in yanında Heal'ın ne kadar az kaldığını göstermek için farazi bir örnek verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Alıntıları Göster
    Ayrıca o kadar item dizmemize ragmen hala WoTLK teki gibi heal atıyoruz.Ama tank wotlktekinin 4-5 katı damage yiyor.wotlk da resto shamandım, sırf bu mana sorunu yüzünden elemental oldum.Resto oynamak tam bir baş ağrısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ayrıca o kadar item dizmemize ragmen hala WoTLK teki gibi heal atıyoruz.Ama tank wotlktekinin 4-5 katı damage yiyor.wotlk da resto shamandım, sırf bu mana sorunu yüzünden elemental oldum.Resto oynamak tam bir baş ağrısı

Alıntıları Göster
    Mage de su gibi harciyor genel bir sorun bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Mage de su gibi harciyor genel bir sorun bu.

Alıntıları Göster
    inanırmısınız warlockda öyle su gibi yiyor yahu.eskiden life tap yapmaya gerek kalmadan boss keserdim(affliction).şimdi iki skill atıyorum oom.life tap yapıyorum canım azalıyor hc lerde önemli bişey canını yüksek tutmak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.