Şimdi Ara

Cats Of MSI Promosyonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri Oyuncu Koltuğuna TOPLAMDA 920 TL İNDİRİM ile 3999 TL YERİNE 3079 TL'ye sahip olabilirsin!

Ürün linki:

itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    MSI MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri Oyuncu Koltugu| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/msi-mag-ch130-i-repeltek-fabric-gri-oyuncu-koltugu_u14187

Nasıl mı?

Itopya’dan 400 TL'lik CatsofMSI indirim kodu ile ürünü 3999 TL yerine 3599 TL'ye satın al, Okula Dönüş para iadesi promosyonuna katıl, 520 TL de para iadesi kazan! (Para iaden 30 iş günü içerisinde hesabına yatırılacaktır.)

ve

#CatsofMSI hashtag'i ile @msitrofficial’ı etiketleyerek herhangi bir MSI ürünü ve kedinle post veya hikaye at, Instagram sayfamızda paylaşalım!

Okula Dönüş promosyonu linki:

tr.msi.com
    Back to School Cashback Promotion 2021|X570S, B550 Gaming Motherboard, Liquid Cooler, Fan, PC Case, Power Supply| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/x570s-b550-liquidcooling-cashback-back-to-school

• beş tane kaptım Cats Of MSI Promosyonu! 

• Bu koltuğu 4.000 lira yapan özellikler nelerdir?
    Yani görünür de sıradan bir oyuncu koltuğundan ayıran bu kadar pahalı bir fark göremiyorum.

Bu paraya sağlam ortopedik daha rahat bir ofis koltuğu alınabilir. Kendi şahsi düşüncem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri Oyuncu Koltuğuna TOPLAMDA 2999 TL İNDİRİM ile 3999 TL YERİNE 1000 TL'ye sahip olabilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri Oyuncu Koltuğuna TOPLAMDA 2999 TL İNDİRİM ile 3999 TL YERİNE 1000 TL'ye sahip olabilelim.

Cats Of MSI Promosyonu! 

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Bu koltuğu 4.000 lira yapan özellikler nelerdir?
    Yani görünür de sıradan bir oyuncu koltuğundan ayıran bu kadar pahalı bir fark göremiyorum.

Bu paraya sağlam ortopedik daha rahat bir ofis koltuğu alınabilir. Kendi şahsi düşüncem.
    Merhaba,

Dayanıklılık ve rahatlığı ön plana çıkaran MAG CH130 I REPELTEK KUMAŞ, çizilmeye karşı dayanıklı bir oyuncu koltuğudur. MSI REPELTEK FABRIC serisi oyuncu koltuğu, suya dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı fonksiyonel yüzey katmanı ve fonksiyonel yüzey katmanı üretim yöntemine sahip patent başvurusu yapılmış oyun koltuğuna sahiptir ve evcil hayvanlarınızın etrafında sandalyenin keyfini en üst düzeyde çıkarmanızı sağlar. Çerçevesi ayrıca son derece dengelidir ve ergonomik olarak aerodinamik dış hatları vücut basıncınızı tamamen gevşetebilir. Özel dokuma tekniği sayesinde sadece dokunması hassas değil, aynı zamanda çizilmeden kaynaklanan hasarlara karşı da etkili bir şekilde direnirken, su tutmama özelliği ile ıslanmaz ve leke tutmaz, temizliği de oldukça rahattır.

Yarış arabası koltuklarına dayalı konseptle inşa edilen ve yüksek hız hissi veren bir düzene sahip olan MAG CH130 I REPELTEK FABRIC'in tasarımı, omurganın kıvrımlarına uygundur. Uzun oyun saatleri için idealdir. Üst kısımdaki hafif eğimli tasarım, başınız için daha da iyi destek sağlar.

Daha fazla konfor ve destek için, 57 cm'lik genişletilmiş derinliğe sahip oturma yeri ile omuza kavisli bir açı eklenmiştir. Çerçevesi ise güçlü bir destek için yüksek sertlikte çelikten yapılmıştır.

• Bilgisayar başında yarışmıyoruz ki?, nedir bu yarışçı koltuğu merakı anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle şu açıklamadan sonra ben ikna oldum. Bu hissi yaşamak için alacağım.

"Yarış arabası koltuklarına dayalı konseptle inşa edilen ve yüksek hız hissi veren bir düzene sahip"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSI Türkiye

Merhaba,

Dayanıklılık ve rahatlığı ön plana çıkaran MAG CH130 I REPELTEK KUMAŞ, çizilmeye karşı dayanıklı bir oyuncu koltuğudur. MSI REPELTEK FABRIC serisi oyuncu koltuğu, suya dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı fonksiyonel yüzey katmanı ve fonksiyonel yüzey katmanı üretim yöntemine sahip patent başvurusu yapılmış oyun koltuğuna sahiptir ve evcil hayvanlarınızın etrafında sandalyenin keyfini en üst düzeyde çıkarmanızı sağlar. Çerçevesi ayrıca son derece dengelidir ve ergonomik olarak aerodinamik dış hatları vücut basıncınızı tamamen gevşetebilir. Özel dokuma tekniği sayesinde sadece dokunması hassas değil, aynı zamanda çizilmeden kaynaklanan hasarlara karşı da etkili bir şekilde direnirken, su tutmama özelliği ile ıslanmaz ve leke tutmaz, temizliği de oldukça rahattır.

Yarış arabası koltuklarına dayalı konseptle inşa edilen ve yüksek hız hissi veren bir düzene sahip olan MAG CH130 I REPELTEK FABRIC'in tasarımı, omurganın kıvrımlarına uygundur. Uzun oyun saatleri için idealdir. Üst kısımdaki hafif eğimli tasarım, başınız için daha da iyi destek sağlar.

Daha fazla konfor ve destek için, 57 cm'lik genişletilmiş derinliğe sahip oturma yeri ile omuza kavisli bir açı eklenmiştir. Çerçevesi ise güçlü bir destek için yüksek sertlikte çelikten yapılmıştır.

Alıntıları Göster

yav he he

• ABD de 299 dolara satılan üstüne promosyon yapılan ürün burada sözde promosyonla 3079 TL. Neden Türkiye ye özel bindirme vergisi var hep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.