Şimdi Ara

cavalier king charles almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar muhabbet kuşu, kanarya vs. beslemiş biriyim hiç 4 ayaklı bir canlı besleme fırsatım olmadı -tavşan hariç-. Görünüşü güzel olan ve apartman için uygun olduğunu duyduğum cavalier king charles den almak istiyorum.

- Sizce apartman yaşamı için uygun mu ?
    - Sadece 3-4 günde bir yürüyüşe çıkartabilirim bu sorun mu ?
    - Köpek bakımları hakkında bir bilgim yok başımı fazla ağrıtır mı ?
    - 83x44 yükseliğide 48 santim olan bir kafes yeterli olur mu ? ( Kendim yapıcam eski eşyalardan. )
    - Tuvalet eğitimini tamamlayana kadar bir odada tıkılı mı kalsın yoksa tıkılı kalmayıp günün büyük bir bölümünü orda mı geçirsin ?

Ayriyetten benim gibi biri için önerebileceğiniz bir köpek olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 27 Mayıs 2015; 12:16:29 >

• Sakın ha 3-4 günde gezdireceksen alma başımı ağrıtırmı nasıl bi soru ya azaten ilk aldığında 600 tl aşı mama falan odiceksin.Mama aylık ortalama 100 tl mama.Havlıycal sıkılıcak sen yokken evi parçalıcak sakın kafeste tutma.Sen en iyisi hiç alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joklamme kullanıcısına yanıt
    Benim dışımda evde yaşayanlarda var onlar ev içinde ilgilenebilir "parçalama"ması için. 3-4 gün belki değişebilir bazen her gün, bazen aralıklı çıkartabilirim. Para olarak ta kendimize nasıl bakmak zorundaysak ona da o şekilde harcama yapmak zorundayım bunun bilincindeyim. Diğer sorularımı cevaplayabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

Benim dışımda evde yaşayanlarda var onlar ev içinde ilgilenebilir "parçalama"ması için. 3-4 gün belki değişebilir bazen her gün, bazen aralıklı çıkartabilirim. Para olarak ta kendimize nasıl bakmak zorundaysak ona da o şekilde harcama yapmak zorundayım bunun bilincindeyim. Diğer sorularımı cevaplayabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Boyle açıklasaydın sıkıntı çıkmazdı.

Ekincab Arslan <3

• joklamme kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok tabiki Ekincan Arslan <3
  • Soruları cevaplayabilecek birisi var mı ? :) Bu arada sahiplenmek/satın almak istiyorum PM ile ulaşabilirsiniz.
  • -Apartman yaşamı için uyumlu.
    -Boyut olarak küçük kategorisinde olduğu için enerji anlamında evde de enerjisi atabilir oynayacağı alanı ve oyuncakları olduğu sürece.
    -Yavruluk döneminde tuvalet konusunda işini evin içinde halledebilir, yavruluk döneminde sonra günde en az 1 defa çıkarmalısın. Ne olacak yani 30-40 dk olmak üzere günde iki kere çıkarsan sana da yararı var.
    -Kafes yatacağı alan ve bölgesi anlamında kullanılabilir ama ev de sizin kurallarınız doğrultusunda serbest gezmesi bence en doğrusu.
    -Tuvalet eğitiminde bir odanın her yerine gazete serin tuvaletini gazeteye yaptıkça gazeteleri azaltın bir süre sonra gazeteye yapmaya alışır. Odanın içinde tıkılı kalmasın siz zaten hareketlerinden tuvaletini yapcağını anlarsınız, gazeteye yapması için müdahalede bulunursun.
    -Irk seçimi olarak bence güzel bir tercih.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Köpekler her gün 2 kere gezmelidir
  • Apartmanda yaşam için uygundur.

Eğer 3 4 günde bir değil günde en az 2 kez.çıkmalı

Köpeklerin bakımı fazla sorumluluk ister

Tuvalet eğitimi için belirlediğiniz bir yere gazete sererek oraya alıştırmaya çalışın

Yuva yapmanıza gerek kalmayabilir kendi yaşam alanı belirleyerek orada uyur.

İmkanınız varsa sahiplenin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.