Şimdi Ara

Çavdar Tarlasında Ki Çocuklar Kitabının Devamı Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu kitabın devamı var mı ? Mesela charles bukowski sürekli bir seri gibi gidiyor, pekii bu kitabında devamı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitabı okumuşum. Seri şekilde bir kitabı yok diye biliyorum.
  • Yok diye biliyorum, Charles Bukowski de seri gibi gitmez, kitaplar çok benzerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

Yok diye biliyorum, Charles Bukowski de seri gibi gitmez, kitaplar çok benzerdir
    Hankin maceralari konu olmuyor mu ? Mesela ekmek arasinda cocuklukdan universiteye kadar anlatilirken factotumda universiteden atilmis bir sekilde hayatina devam edisini anlatmiyormu

Edit: Mesela yine gazetecilik bolumunde, california universitesinde her iki kitaptada. Nasil seri halinde gitmiyor anlayamadim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 13 Mayıs 2018; 21:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V. van Gogh

Hankin maceralari konu olmuyor mu ? Mesela ekmek arasinda cocuklukdan universiteye kadar anlatilirken factotumda universiteden atilmis bir sekilde hayatina devam edisini anlatmiyormu

Edit: Mesela yine gazetecilik bolumunde, california universitesinde her iki kitaptada. Nasil seri halinde gitmiyor anlayamadim ?

Alıntıları Göster
    O zaman Yaşar Kemal'in bütün kitaplarına seri diyelim :D ama değil, İnce Memed bir seri ama mesela. Bukowski de hayatının belli dönemlerini anlatıyor, arka arkaya gelmesi onu seri yapmıyor

• Bir seri kaygısıyla yazdığını sanmıyorum, zaten anlatacaklarını anlatmış düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

O zaman Yaşar Kemal'in bütün kitaplarına seri diyelim :D ama değil, İnce Memed bir seri ama mesela. Bukowski de hayatının belli dönemlerini anlatıyor, arka arkaya gelmesi onu seri yapmıyor

Alıntıları Göster
    Bana seri gibi geliyor kucuklukten buyukluge

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi kitabında hatırlamıyorum ama bir öyküsü çavdar tarlası ile aynı evrende geçiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.