Şimdi Ara

çay aldım ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marketteki toz çayların yüksek fiyatını görünce aktara yaprak çay almaya gittim

400gr seylan çayı aldım

200gr yeşil çay 2x100gr şeklinde

100gr da hibisküs çayı aldım nar çiçegi diye geçio

hepsi 290tl tuttu iyimi çay aldım ss li 

hibisküsü demledim birazdan içicem tadını yazarım çay aldım ss li 

çay aldım ss li

çay aldım ss liBiBilgiyoutube
    Bu günlerde, hibiskus çayı neye iyi gelir? Ve hibiskus çayının faydaları nelerdir? Gibi sorular almaktayız. Bu videomuzda, hibiskus çayını kimler kullanamaz? Ve Hibiskus çayı ne zaman içilmeli? Benzeri konuları inceledik. Bakalım, hibiskus çok içilirse ne olur? Ve hibiskus çayının zararları var mı? Sorularının cevapları nelermiş. 00:00 Hibiskus hangi hastalıklara iyi gelir? 00:30 Hibiskus çayının faydaları ve zararları nelerdir? 00:50 Hibiskus çayı tansiyona iyi gelir mi? 01:10 Hibiskus çayı zayıflamak için nasıl kullanılır? 01:30 Hibiskus çayı bağırsak çalıştırır mı? 01:50 Hibiskus çayı zayıflatır mı? 02:10 Hibiskus çayı kilo verdirir mi? 02:30 Hibiskus çayı ödem attırır mı? 02:50 Hibiskus çayını kimler içemez? 03:10 Hibiskus çayı kanı sulandırır mı? 03:30 Hibiskus çayı uyku kaçırır mı? 04:00 Hibiskus çayı nasıl kullanılmalı? 04:30 Hibiskus çayı uyku getirir mi? 05:00 Hibiskus çayı şekeri yükseltir mi? 05:30 Hibiskus çayı şekeri düşürür mü? 06:00 Hibiskus çayının zararları var mı? 06:00 Hibiskus çayı ayda kaç kilo verdirir? 06:15 Hibiskus çayı yağ yakar mı? 08:00 Hibiskus insanı zayıflatır mı? 09:00 Hibiskus zayıflamaya yardımcı olur mu?
    https://www.youtube.com/watch?v=VsrRWyuswkY

hibüsküsü demledim koyu kırmızı bir rengi var tadı güzel ekşi falan gelmedi bana ekşi demişler anlamadım çay aldım ss li 

çay aldım ss li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 11 Mayıs 2024; 16:11:3 >

• çay içmem sen iç afiyet ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Mayıs 2024; 16:11:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

demli çay içmessen konseye giremezsin çay aldım ss li 

• Harmanladın mı?

• OptikForm kullanıcısına yanıt

sade yeşil çayla seylanı karıştırıyorum hibüsküsü karıştırmıyorum çay aldım ss li 

• fotoğraf çok sıkıntılı duruyor.

yaprak daha güzel Afiyed ossun

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.