< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çay fırsatları (5. sayfa)
-
-
yahu tespit edemediysen neden illaki vardır diyorsun,migros iyi firmalara ürettiriyor bir çok ürünü kalitelidir
-
yahu aç google 'a yaz, migros babamın firması değil, hem mevzu migros 'luk değil, karali markası.
https://www.noktabursa.com.tr/2020/10/21/bakanlik-karali-ve-dinar-cayda-boya-ve-hile-tespit-etti/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
migros filizden bahsediyorsun,büyük firmalar ürün yaptırdığında üretici standardını yükseltiyor bazen,
kaldı ki migrosun çayını karali değil doğuş üretiyor
migros çayını gösterip karaliyi göstermek neden
-
-
-
Filiz olmayan düz rizeyi doğuş üretiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tahmin ettim de , arkadaş kendinden çok emin konuşuyor. algısını kırdım.
Vay be ne başlıklar acildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buyur sanalmarkette satılanda böyle....
bakıp yazmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 19 Mayıs 2022; 19:28:20 > -
he.
kısaca, migros diye kalitelidir bişey yok. yudum, muratbey, knorr ... bunların hepsi sıkıntılı markalar. (google 'da bilgisi var)
yudum dışında katılmıyorum....aksine FİYATINA GÖRE en kaliteli ürün ürettiren üreten migrostur,
-
Hocam migros hem karali hem de doğuş üreticili çaylarını ayrı ayrı listeliyor (sadece çayda değil diğer ürünlerdede aynı şekilde).Sepete hangisini atarsanız o üreticili çay gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 19 Mayıs 2022; 20:5:23 > -
Kazakistan da yaşıyorum 2.5 ay sonra türkiye ye geleceğim. Ahmet tea tess gibi seylon çayları burada uygun fiyatlı getirsem bavulla satabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler bilgi için maalesef bulunduğum bölgede çoğu yok,ankara seçince çıkıyor çoğu marka
Neyse ki geçen yıldan biraz çay stoğum var
zaten alsak ne olacak 2 ay sonra gene zam herşeye
-
-
Evet son mesajlarda belli oldu...da arkadaş kendince boya testi yapmış boya yok çıkmış yine de migros kötüdür diyor ondan yazdım.
-
Migros Harman nasıl arkadaşlar? Köye göndermelik almayı düşünüyorum da.
Bu arada, A101'in Ankara Subayevleri cadde üzerindeki şubesinde indirimli Altınbaş'lardan epey vardı. Yakınlarda olan varsa, alabilir.
-
bak hala anlamamışsin, marka için yazdım ben onu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X