< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çay fırsatları (3. sayfa)
-
-
Antalya'da yaşayanlar için; Beta Tea Taç Yaprak çay Alya Markette 44 TL
İyi çaydır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun hocam. Bu arada Beta yüksek tepelerin tadını merak ettim. Bi ara deniycem.
Beta yüksek tepeler
Hb de 44 tl 44*3 = 132,48 TL - tavsiye20 kodu ile 112,48 TL oluyor. Tanesi 37,49 TL geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 17 Mayıs 2022; 23:4:41 > -
Tesekkurler. Beta biraz buruk hocam. Kaçak çaya benziyor azicik. Sever misiniz bilmem. Seviyorsaniz tomurcukla karıştırarak deneyin derim.
Ara ara değişik caylardan alıp deniyorum. En son 2 ölçek yüksek tepeler 1 ölçek karali tomurcuk yapıp içiyorum. Bu ayarda karar kıldım. Bakayım ondan da alayım hocam. Bozulmaz bir şey olmaz sonuçta. Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıldır bu çayı kullanıyoruz ve cok seviyoruz. Annemlere de tavsiye ettim. Onlar da kullaniyorlar.
2013 yılında fabrikasını gezme fırsatım oldu. Güzel çay denemenizde fayda var. Normalde doğuş çay kullanırım 2 ölçek yeterli geliyor bunda 3 ölçek de o tadı yakalıyorum.
-
Hocam en ucuz 69 lira olmus çay.
Sömürmüşler hocam. Sepettekilerde uçmuş :D
-
Tavsiye etmem acı çay yüksek tepeler. Taç yaprak'ın fiyatı abartı. Kızıldem fena değil.
Kaç kere girip çıktınız acaba? Belli sayıda vermelerinin bir nedeni var. Mesela tek maaşlılar...
Doğuş ve Karali üretim var.Doğuş üretimi iyi değil,Karali üretimli olanın gideri var
Sağlık olsun hocam. Başka indirime artik
Çok doğru bende Rize Çayelinde Neşe çay fabrikasını ziyaret ettim, eşimin dayısı da çaylarını o fabrikaya gönderiyor, çayı çok kaliteli herkese tavsiye ederim, çayı kurutma yaptıkları makinalar kömürle çalışıyor oda sanki ayrı bir tat veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TAVSIYE20 sadece dün için geçerliymiş. Bana da gelmiş.
İş yogunluğundan takip edemedik iyi mi :( Bugün kod işe yaramıyor. :(
-
Neşe markası olarak mı satılıyor? İnternette satışları var mı yoksa kendi sitesinden mi satış yapılıyor hocam? Bir de tavsiye edebileceğiniz bir çeşidi var mı, içimi yumuşak hemen acımayan?
Evet hocam Neşe markası olarak satılıyor, Köyüm Gold çeşidini öneririm ben şahsen 10 yıldır bu çayı içiyorum ve çok memnunum, internette de satışı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün şok market talan edilmiş deren hariç hiç bir şey yok. BİM den 2 sınırlaması vardı. 2şer adet 6 tane aldım. Stoklar bitene kadar 100 TL olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tirebolu42 filizle karşılaştırırsak hangisi iyidir?
www.migros.com.trTirebolu 42 Filiz Çay 1000 G - Migroshttps://www.migros.com.tr/tirebolu-42-filiz-cay-1000-g-p-2f95a9 -
Fırsatı bilmemde, migros filiz çayı 29.90 liradan bence gayet iyi.
hem fiyat iyi, hem tadı bana doğuş filiz ile aynı geliyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X