Çay fırsatları (7. sayfa)
-
-
-
Son kullanım tarihi kaçtı? Eski insertlerde gelip kimse almamış olabilir.
-
temmuz 2023 hocam, ne zaman geldiğini bilmiyorum ama geçen haftada vardı bugün dayanamayıp aldım 1 tane, rafta 3-4 kutu daha vardı yakınlardaki mağazaları kontrol etmek lazım muhtemelen depolardaki malları çıkarıyorlar ortaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Mayıs 2022; 17:2:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamlı fiyatı 45 lira. Değerlendirmek isteyen olursa 30,95 liradan satışta.
https://www.hepsiburada.com/caykur-altinbas-cay-500-gram-p-ZYAKCAYKUR120111
-
Teşekkürler hocam. 2020 insertinde gördüm dedim o kadar değildir ama o kadarmış :)
Afiyet olsun.
-
obruklarda olgunlaştırılmış tulum peyniri gibi olmuştur o zaman 2020 nedir ya :) hayır nasıl bir depoda tuttularsa artık hiç mi satışa çıkarmak akıllarına gelmemiş, neyse deneyip göreceğiz artık çayda tarih sıkıntısı olmuyor kolay kolay ıslanma vs... yoksa, harman yaptığımız çayla karıştırır içeriz 2-3 ay yeter bize artık, eyvallah hocam 👍
Daha güzel olur hocam boş verin :) Nemli yerde beklememişse iyice kurumuştur tadı oturmuştur. Hiç umudum yok ancak ben de bakayım madem varsa :)
-
denemek için akşam demledim hemen, tadı burukluğu demi epey hoşuma gitti, yarın uğrayabilirsem 1 tane daha alacağım sende bulabilirsin hocam umarım 👍
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 18 Ekim 2022; 11:3:22 >
-
bende gözükmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X