Şimdi Ara

Çay fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
8
Favori
13.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaya çiftliğinde Beta Çay vardı bir sürü 37.90 TL.
    İlk defa aldım ben de tadı hakkında fikrim yok.

Çay fırsatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahalledeki a101 mağazadan beta yüksek tepeler 500'lü demlik poşet çayı 68,75 TL'den aldım bugün, ihtiyacı olan etrafındaki mağazalara bakabilir çok iyi fiyat .

Çay fırsatları
    Çay fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Mayıs 2022; 16:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt

Son kullanım tarihi kaçtı? Eski insertlerde gelip kimse almamış olabilir.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

temmuz 2023 hocam, ne zaman geldiğini bilmiyorum ama geçen haftada vardı bugün dayanamayıp aldım 1 tane, rafta 3-4 kutu daha vardı yakınlardaki mağazaları kontrol etmek lazım muhtemelen depolardaki malları çıkarıyorlar ortaya.

Çay fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Mayıs 2022; 17:2:45 >
  • Zamlı fiyatı 45 lira. Değerlendirmek isteyen olursa 30,95 liradan satışta.

https://www.hepsiburada.com/caykur-altinbas-cay-500-gram-p-ZYAKCAYKUR120111

Teşekkürler hocam. 2020 insertinde gördüm dedim o kadar değildir ama o kadarmış :)

Afiyet olsun.

• obruklarda olgunlaştırılmış tulum peyniri gibi olmuştur o zaman 2020 nedir ya :) hayır nasıl bir depoda tuttularsa artık hiç mi satışa çıkarmak akıllarına gelmemiş, neyse deneyip göreceğiz artık çayda tarih sıkıntısı olmuyor kolay kolay ıslanma vs... yoksa, harman yaptığımız çayla karıştırır içeriz 2-3 ay yeter bize artık, eyvallah hocam 👍

Daha güzel olur hocam boş verin :) Nemli yerde beklememişse iyice kurumuştur tadı oturmuştur. Hiç umudum yok ancak ben de bakayım madem varsa :)

• denemek için akşam demledim hemen, tadı burukluğu demi epey hoşuma gitti, yarın uğrayabilirsem 1 tane daha alacağım sende bulabilirsin hocam umarım 👍

• Çay fırsatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 18 Ekim 2022; 11:3:22 >

• bende gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.