< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çay fiyatları 200 TL'ye dayandı
-
-
-
İçmeyin
Zaten iyisini yurt dışına satip bize tozunu birakiyorlar
Çay icen insanlari hiç anlamiyorum türk çayının tadi berbat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
erkek erkeğemi evlenseydik!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Lipton'mu içiyorsun ?
Çay'lara zam gelmesinin erkek erkeğe evlenmekle ne alakası var ?
Evde bimin demlik poşet cayi var icen yok reis arada İngiliz cayi yaparsam yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç İngiliz çayı içmedim, güzel oluyor mu ve nerede satılıyor ?
Guzel oluyo reis normal caydan da yapılıyor youtubeda bak
Kacak cayin tadi efso
Nerden kaciriyonuz onu
Son 1 yılda çayların kalitesi çok düştü. İri kıyım çaylar yok artık. Yurt dışına mı satılıyor bu leziz iri yapraklar? Bildiğin toz içiyoruz artık. En kalite en baba çay bile toz gibi. Tatlarıda yok. Bi garip çayımız.
Sallama veya demlik çaydan bahsetmiyorum. Bildiğimiz en popüler kiloluk çaylardan bahsediyorum. 1 yıldır berbatlar.
Bir çay tadımcısı söylemiş çay firmalarına tadım yapıyormuş adam iş olarak. Kendi içtiği çaylar Çaykur Altınbaşak ve Lipton extra dem'miş. Bunları öneriyor.
-
Enflasyonun nedenini halen anlayamadınız mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilosu 197 tl olan çayın bir çay bardağını kafede 25 30tl arasına satıyorlar. Asıl bunun sorgulanması gerekiyor.
-
Hocam depremler de o yüzden oluyormuş, bir bilirkişi söyledi.
-
Bu çayı alacağıma gider 330 liraya 1 kilo seylan çayı alırım en azından çay içtim derim. Bu yerli çaylar ot. Demliğe 4-5 yemek kaşığı atınca anca rengi tadı oluyor.
-
Havalimanında iç çayı bundan sonra. Orada daha ucuz :)
-
Seylan çayı da çok ağır be kardeşim. Akşam için ideal ama gündüzleri karın ağrısı yapıyor.
|
erkek erkeğemi evlenseydik!
|
Son 1 yılda çayların kalitesi çok düştü. İri kıyım çaylar yok artık. Yurt dışına mı satılıyor bu leziz iri yapraklar? Bildiğin toz içiyoruz artık. En kalite en baba çay bile toz gibi. Tatlarıda yok. Bi garip çayımız.
Sallama veya demlik çaydan bahsetmiyorum. Bildiğimiz en popüler kiloluk çaylardan bahsediyorum. 1 yıldır berbatlar. |
İçmeyin
Zaten iyisini yurt dışına satip bize tozunu birakiyorlar Çay icen insanlari hiç anlamiyorum türk çayının tadi berbat |
Kilosu 197 tl olan çayın bir çay bardağını kafede 25 30tl arasına satıyorlar. Asıl bunun sorgulanması gerekiyor. |
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- en milliyetçi şehirler
- atık su bedeli nedir
- israil asgari ücret
- hyperbon sakız boykot mu
- trendyol kime satıldı
- youtube premium fiyat
- togg ortakları
- togg renkleri
- e devlet plaka kayıp başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X