Şimdi Ara

Çay ocağında çalışıyorum günde en az 7-8 saat yürüyorum ama zayıflayamıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Bizim çay ocağımız var ve orada çalışıyorum. Bazen sabah 6 da bazen ise 10 da gidiyorum. Akşamleyin de okula gidiyorum saat 4 gibi(2. öğretim okuyorum). Ben kilo vermek istiyorum ama nasıl vereceğim anlamadım. O kadar saat ayakta durmama ve koşuşturmama rağmen kilo aldım çalışmaya başladığımdan beri(dükkanı açalı 3 ay oluyor). Yaklaşık 3-4 kilo aldım 3 ayda. Bana önerebileceğiniz diyet programı var mıdır. Evde olsa şu saatte şunu yiyeceğim bu saatte bunu yiyeceğim yapamam. Ama dükkanda yapabilirim. Sizlerden diyet programı istiyorum bana göre. Ben gün içinde abur cubur çok yiyorum. Çikolatalar, bisküviler, pastahaneden çörekler vs alıp yiyorum. Öğle yemeği olarak döner alıyorum veya tost yapıyorum kendime. Benim ayda 3-4 kilo vermemi sağlayacak bir diyet programı var mıdır. Lütfen yardımcı olun. 174 cm boyundayım ve 84 kiloyum. Göbek var, baldırlarım çok kalın, artık bu durum canımı çok sıkmaya başladı. Bir ara sağlıksız diyetle 92 kilodan 78 kiloya kadar inmiştim. Şimdi sağlıklı kilo vermek istiyorum. Zaman önemli değil, istediğim kilo aralığı 70-74. Ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir diyet programı önerirsiniz. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, sağlıklı forumlar...

• Kahvaltı:
    1 Bardak Su(mutlaka içmen gerek)
    1 Bardak Süt
    5-6 tane zeytin
    Domastes,maydonoz,salatalık gibi sebzeler
    1 porsiyon peynir(ne çok olacak ne az)
    2 Dilim ekmek(keslikle kepek ekmeği olmayacak nedeni kan şekerini düşürüp hızlı açıktırması Çavdar ekmeği yemelisin)

Ara Öğün:
    2 Galeta(susamsız) yada bir çay bardağı kuru yemiş

Öğle:
    1 bardak su
    2 Dilim ekmek (Çavdar)
    Yağsız salata veya bir kase yoğurt
    1 kase çorba
    6-7 Yemek kaşığı yemek(sebze veya et yemeği bu sana kalmış ama şunu dikkat etmelisin öğle etli yemek veya et yersen akşam sebze yemeği yemeye çalış )

Ara öğün:
    Çay ile 4-5 tane bisküvi yiyebilirsin

Akşam:
    1 bardak su
    2 dilim ekmek (çavdar)
    1 kase yoğurt veya salata
    1 kase çorba
    6-7 yemek kaşı yemek

Ara öğün:
    mevsim meyvesi (aşırıya kaçmadan)

bu programı kendi kalkı yatış satine göre ayarla bi sabah 6 da kalkıp bi sabah 10 kalkama belirli bi saat belirle nu arada yemeklere 2 yemek kaşığından fazla yağ attırma
    ben bu düzenli beslenme programı ile 2.5 ayda 12 kilo verdim (açıkcası programa tam uyamadım)

• Program guzel gibi gorunuyor ama mesela ogle yemegi olarak yemek turu belirtmissiniz. Ben dukkanda aparatif olarak ne yiyebilirim. Malum dukkandan cıkmak zor(is yogunlugundan dolayı). Ama ara ogunler ve sabah/aksam tam uyumlu bana. Ogle yemegini daha aparitif yazabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Program guzel gibi gorunuyor ama mesela ogle yemegi olarak yemek turu belirtmissiniz. Ben dukkanda aparatif olarak ne yiyebilirim. Malum dukkandan cıkmak zor(is yogunlugundan dolayı). Ama ara ogunler ve sabah/aksam tam uyumlu bana. Ogle yemegini daha aparitif yazabilir misiniz.

Önceki gün akşamdan tavuk göğsünü pişirirsin gidip orda ısıtıp yersin öğlen. Hiç olmadı Light Ton balıklarından al aç bir dilim çavdar ekmeğiyle ye. İsteyene, azimli olana her türlü yol var kardeşim başarılar.
  • Tesekkur ederim ilginiz icin. ikinci secenekte bana biraz uzak gibi geldi. Peki ogle yemegi olarak kahvaltı turu seyldr yesem nasıl olur. Ornegin 6-7 zeytin, beyaz peynir, salam, tursu, kasar peyniri vs vs, ogle yemegi icin tercih edilebilirmi. Edilebilir olursa bunlarında miktarını yazabilir misiniz..
    Bir de ogle ile aksam arasında cok sure var, bu sure icerisinde ara ogunu 2 posta yapsak nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukou67 -- 25 Kasım 2012; 16:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.