< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgurUa -- 18 Haziran 2023; 18:13:17 > |
Çaykur Filiz 1 kg 84,90 TL
-
-
Nays ile 3 kg aldim hocam eyvallah -
3 tane de benden. İnş iptal olmaz. -
satıcı bizco olduğu için iptal edilmez diye düşündüm ben de aldım 3 tane :)
-
-
Teşekkürler Nays ile ben de faydalandım. -
Bitti -
BENDE faydalandım teşekkürler konu sahibine -
Kamelya da var 79 TL
https://www.ciceksepeti.com/caykur-kamelya-1-kg-kcm4192356
Çaykur Yeşil Çay 25'li 14.90 TL
https://www.ciceksepeti.com/caykur-yesil-suzen-poset-cay-25li-kcm82090991
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 18 Haziran 2023; 20:30:40 > -
Çaykur sarı dan sonra tiryakiye geçtim. O da doğru düzgün dem vermiyor. Kamelya nasıl, daha önce denemedim hiç.
-
Tiryaki, turist, kamelya birbirinden nerdeyse farki yok. Filiz bi tık daha iyi. Altınbaş ve Organik en iyileri.
-
Çaykur filiz tiryaki kamelya ve turist hepsini denemiş birisi olarak 1 filiz 2 tiryaki derim. Kamelya ve turisti ise hiç beğenmiyoruz.
-
Liptonun fabrikasi yanimda. Lipton kendi 1 çay isliyorsa 20 disardan aliyor. 1 fabrika var gostermelik caykurun 100 fabrika. Marka imajindan satis yapiyor. Baskasindan kuru cay alip paketleyip satiyor. -
Ne yaptılar bilemem, bir çok çayı denedim.
Hepsinde genel bir tatsızlık var. Tıpkı son yıllarda üretilen et sucukları gibi.
-
Çaykur evime sokmuyorum 5-6 yıldır.
-
Benim favaori çayım Doğuş Gurme çok kaliteli bir çay. 2. sırada Çaykur Filiz ve Lipton gelir
-
Var mı siparişi kargolanan, hala hazırlanıyor durumnda
Fiyat da değişmiş ztn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 19 Haziran 2023; 21:54:31 > -
kargo yok ama fatura kesmişler. fatura oluştuysa gönderirler heralde.
Benzer içerikler
- burger crush
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X