Şimdi Ara

caykurrize spo rbombayipatlatti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://amkspor.com/2013/08/01/caykur-rizespor-bombayi-patlatti.html

ALİ ADNAN ÇOK MUTLU

Yeşil-mavili kulüp ile 5 yıllık anlaşma imzalayan Ali Adnan, Türkiye’de futbol oynayacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Çaykur Rizespor forması ile Süper Lig’de mücadele edecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. İnşallah yeni takımıma faydalı olacağım” diye konuştu.

Genç futbolcunun adı G.Saray ile de anılmış, sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş, Ali Adnan için teklif yaptıklarını doğrulamıştı.

caykurrize spo rbombayipatlatti

• saRbi gibi kazmalara milyon yurolar verilirken şu çocuk üzerine kumar oynamaya değerdi diye düşünüyorum
  • yönetim yabancı sınırından medet umuyor. çok yanlış.
  • Maalesef yabancı sorunu çözülmeden hele ki aynı mevkide Riera varken almamız işimizi daha da zorlaştırırdır. Kendini orda gösterirse belki sonra gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Ali Adnan çok büyük hata yaptı yada biz. Zamanla belli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkilerin bi bildiği vardır yoksa rize vs gs bu transferde kapışamaz ya bi anlaşmaları vardır 2 kulüp arasında... gizli işler dönüyor olabilir galatasarayın bilgisi dahilinde
  • Başlık iyiymiş
  • Milliyet gazetesi bu transferi okurlarına "Galatasaray yerine Rize'yi tercih etti" diye duyurdu,

Bilmiyorum ama bu Milliyet spor servisi iyice işin cıvığını çıkarmaya başladı, sansasyonel başlık atacağım diye iyice saçmalama başladılar, hoş Milliyet'te bu aralar nedense Galatasaray'a transfer çalımları haberleri eksik olmuyor ya neyse artık,
  • Başlık akraba evliliği
  • şu yabancı sınırı olmasa biz alırdık diye düşünüyorum. geleceğe yatırım olurdu.
  • türkiyede kalması ve daha çok forma şansı bulabilecek olması avantajdır.

Belki çok iyi bir oyuncu olunca biz alamayız ama büyüklerden biri alsa futbolumuz için oldukça iyi
  • En azindan biz alip rizeye kiraya verseydik.maliyeti uygundu aslinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Başlık akraba evliliği

cartıozo ve emelike yakin da

• quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Başlık akraba evliliği

cartıozo ve emelike yakin da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.