Şimdi Ara

CBR 125 mi yoksa TVS APACHE mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Maddi durumum çok iyi olmasa da bir motora ihtiyacım var. Ortalama haftada 1500 kilometre yapacağım. Noter, sigorta gibi ıvır zıvır masraflar yüksek olduğu için motora ayırabileceğim para 2.5-3.200 arasında kaldı.
    Şimdi birisinde 3000'e Tvs rtr 150 modeli var, motoru inceledim dış görünümünde ufak tefek giderler var ama öyle ahım şahım bir şey değil, max çıkaracağı 200 tl.
    Ancak görünüm olarak bu motora alışamadım, sürüş falan çok itici geldi. Sizce acele etmeyip bütçeme göre Cbr aramaya devam mı etmeliyim yoksa Tvs'yi mi seçmeliyim ?

İlk motorum değil, daha önce kuryelik vb. işler yaptım uzun bir süredir sürmemiş olsam da 600cc kadar sürdüm yani düşük cc - yüksek cc olayı olarak bakmayın lütfen. Bütçeye göre bakalım. :)

• Apache titresim makinesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cbr belirledginiz miktar civarinda fazlasiyla hirpalanmis olabilir. O yuzden miktari arttirma şansınız varsa arttirip bakin derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki motorunda aynı temizlikte olduğunu farz ediyorum. Daha önce tvs apache kullanmış biri olarak 2012 model tertemizdi. Kesinlikle cbr diyorum.

Neden dersen
    1- Motorda titreşim var ama hakkatten var.
    2- Satmaya kalktım zor sattım
    3- 2. el almıştım o yüzden fazla zarar etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

İki motorunda aynı temizlikte olduğunu farz ediyorum. Daha önce tvs apache kullanmış biri olarak 2012 model tertemizdi. Kesinlikle cbr diyorum.

Neden dersen
    1- Motorda titreşim var ama hakkatten var.
    2- Satmaya kalktım zor sattım
    3- 2. el almıştım o yüzden fazla zarar etmedim.

Benim de hoşuma pek gitmedi. Uygun fiyatlı bir cbr bulsam güzel olacak sanırım.

Hubalahubhub

Malesef maddi durumum baya kötü bütçeyi artırma şansım yok.
  • Bulacağın cbr 2010 dan önceki kasalar olur sanırım onlarında temizini satan gördüm adam kafayı yemiş 2013 14 parası istiyor.Neymiş temizmiş nostalji bu eski kasaymış.Bence ybr 125 lere bakın.En azından sağlam motorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Bulacağın cbr 2010 dan önceki kasalar olur sanırım onlarında temizini satan gördüm adam kafayı yemiş 2013 14 parası istiyor.Neymiş temizmiş nostalji bu eski kasaymış.Bence ybr 125 lere bakın.En azından sağlam motorlar.

Cbr isteme sebebim tarz olarak super sport isteyişim. Tabi haklısın, adam eski kasaya 6k istiyor o paraya temiz yeni kasa bulurum. Şimdi düşünüyorum bir motora 6-7k vereceğime krediyle 14-15 verir adam akıllı bir şey alırım. 1 ay içinde bi cbr düşürebilirsem güzel olacak. Ucuz düşen ilanlar ne hikmetse akşamı görmeden yayından kalkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C 180 mi, 520i mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

Bulacağın cbr 2010 dan önceki kasalar olur sanırım onlarında temizini satan gördüm adam kafayı yemiş 2013 14 parası istiyor.Neymiş temizmiş nostalji bu eski kasaymış.Bence ybr 125 lere bakın.En azından sağlam motorlar.

Cbr isteme sebebim tarz olarak super sport isteyişim. Tabi haklısın, adam eski kasaya 6k istiyor o paraya temiz yeni kasa bulurum. Şimdi düşünüyorum bir motora 6-7k vereceğime krediyle 14-15 verir adam akıllı bir şey alırım. 1 ay içinde bi cbr düşürebilirsem güzel olacak. Ucuz düşen ilanlar ne hikmetse akşamı görmeden yayından kalkıyor

Ucuz düştümü gidiyor çünkü cbr piyasası daha doğrusu honda piyasası çok canlı.Bende uygun fiyatlı cbr 250 için anlaştım gittim servise gösterdik masraflı çıktı tam elim boş döneceğim derken servis daha doğrusu bayi kendi sattıkları 2.el cbr 250 yi diğer adamla anlaştığım fiyata bana verdiler.O yüzden servisleri gezmenide öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN__ -- 24 Ağustos 2016; 0:50:35 >

• Fiyat arttırma şansın yoksa TVS , fiyat arttırma şansın varsa CBR. Apachenin tipi de bu işten anlamayan insanlar için oldukça yakışıklı bu arada

Daha önce de motosiklet sürdüğün için TVS ' deki titreşim seni baya rahatsız edecek.Mümkünse bir test sürüşü yap. Dediğimi daha iyi anlayacaksın. Motora ilk başlayan birisi için bu titreşim daha az problem olur tabi. Benim sürdüğüm de eski kasa, yeni kasalarda da bu problemin giderildiğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Ağustos 2016; 2:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Fiyat arttırma şansın yoksa TVS , fiyat arttırma şansın varsa CBR. Apachenin tipi de bu işten anlamayan insanlar için oldukça yakışıklı bu arada

Daha önce de motosiklet sürdüğün için TVS ' deki titreşim seni baya rahatsız edecek.Mümkünse bir test sürüşü yap. Dediğimi daha iyi anlayacaksın. Motora ilk başlayan birisi için bu titreşim daha az problem olur tabi. Benim sürdüğüm de eski kasa, yeni kasalarda da bu problemin giderildiğini pek sanmıyorum.

Motorda test sürüşü yaptım, tvs 2011 model bu arada. Titreşimin aşırı hissedileceği bir yol gitmedim ancak bir rahatsızlık vardı tabi yani hissettiriyor kendini. İlk 100 metrede motorun önü bana hafif geldi neden bilmiyorum. En son uzun süre sürdüğüm motor cbf 150 ydi bir sonraki cbr 600dü şimdi tvs tarzı motorlar gözüme çok kötü geliyor. Bir yandan para bulmaya çalışıyorum üzerine ne ekleyebilirim diye ancak sigorta bedellerinin bu kadar yüksek olması elimi bağlıyor. 4 bin civarı ayırırım diyordum ama en son sigorta yaptırmak zorunda kaldığımdan beri 3-4 katına gelmiş fiyatlar.

quote:

Ucuz düştümü gidiyor çünkü cbr piyasası daha doğrusu honda piyasası çok canlı.Bende uygun fiyatlı cbr 250 için anlaştım gittim servise gösterdik masraflı çıktı tam elim boş döneceğim derken servis daha doğrusu bayi kendi sattıkları 2.el cbr 250 yi diğer adamla anlaştığım fiyata bana verdiler.O yüzden servisleri gezmenide öneririm.

Servisleri de geziyorum ama ellerindeki motorlar döküntü bile olsa 5000 üzeri fiyat çekiyorlar. Sebebini henüz anlamış değilim :) Hocam gariptir ki adamların cbr 125r için istedikleri fiyata 300-500 tl ekleyip cbr 250 alabiliyorum yani nasıl bir kafa ürünü bu fiyatlar anlamış değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.