Şimdi Ara

Cbr 250r mı hyosung gt250r mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaza 250 cc motorla başlamak istiyorum.Ninja güzel motor ama parça fiyatları+yakıt tüketimi+servis sıkıntısı yüzünden elemek zorunda kaldım.Bir çok sitede bu kıyaslama yapılmış birisi hyosung demiş birisi honda demiş.Honda 120-140 geçtikten sonra titrediğini söyleyenler var doğru mu ? Not:Boy:1.78 Kilo:83

• Her türlü honda hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam ağrımasın ceptede para var diyorsan Honda dan şaşma yedek parça biraz tuzlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki94

Merhaba arkadaşlar.Bu yaza 250 cc motorla başlamak istiyorum.Ninja güzel motor ama parça fiyatları+yakıt tüketimi+servis sıkıntısı yüzünden elemek zorunda kaldım.Bir çok sitede bu kıyaslama yapılmış birisi hyosung demiş birisi honda demiş.Honda 120-140 geçtikten sonra titrediğini söyleyenler var doğru mu ? Not:Boy:1.78 Kilo:83

Bende senin gibiydim cbr ve hyo arasında kaldım araştırdım falan ama herkes farklı bişi söledi. Yani ikisininde iyi ve kötü yanları var. Ben en sonunda gittim geçen hafta 2013 model hyosung 250 aldım.
    Test etme imkanın varsa ikisinide kullan ona göre al. Hyo ağır ve kalıplı motor. Hiç motor kullanmadı isen ilk başta zorlanabilirsin. Sürüş pozisyonundan dolayı ilk başta ağrılar olabilir. Bendede oldu ama alıştım sayılır :) Gidiş gayet iyi bugun 2 kişi epey uzun ve dik yokuş çıkıyoz gazı verdimi inan çok seri gidiyor torku güzel.
    Ama yedek parça pahalı eğer yatırırsan düşürürsen ayna sinyal falan bunların orjinalleri pahalı. Boyun motor için uygun benimde 1.76 boy 69 kilo. kontrol etmekte zorlanmassın hyoyu. Dediğim gibi test imkanın varsa kesinlikle dene. Hayırlısı olsun deyim son olarak :)

• Altin Elbiseli adami izle 2 motoruda incele kararini ver.Bana sorarsan Honda derim ben sana ;)

• Honda

iki motora da bindim
    hondam vardl hatta kesinlikle honda
  • Arkadaşlar bende yakında A2 ehliyeti için kursa gideceğim mayıs ayı gibi de 250cc motor almayı düşünüyorum. Boyum 188 kilom 75. Uzun boylu olmak sıkıntı yaratır mı kullanımda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i
    5 ay önce açıldı
    Hangi 125cc motor alınır?
    7 ay önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cbr250
  • leventatik L kullanıcısına yanıt
    Aynen herkez farklı birşey söylüyor.Zor bir seçim olacak.Honda kalitedir honda alayım diyorum.Ama hyosungda çok güzel.Ne yapcaz bilmiyorum.
  • 2011 model ninja 250 kullandım 6000km boyunca.şu an 2012 cbr250 motorum var yaklaşık 3000km dir kullanıyorum.Hyo hiç kullanmadım.
    Öncelikle ninja cbr dan seri bir motor hem hızlanma eğrisinde hem de top speed olarak.Ancak bahsettiğiniz üzere parçası oldukça pahalı.(yan grenaj 1000tl) Cbr parça maliyeti olarak sizi üzmez yan grenaj 130tl civarında ayrıca oldukça yaygın kullanılan bir motor olduğundan servis sıkıntısı çekmezseniz.Titreşim sorunu tek silindir oluşundan kaynaklanıyor rolantide çalışırken ön siperlik titriyor evet doğru ancak sanıldığı ya da abartıldığı kadar titreşim yok hareket halindeyken beni ninja dan geçmeme rağmen rahatsız etmedi hiç durmadan 300km yol geldim rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım.Kullanımı oldukça kolay ve pratik.Şunu mutlaka eklemeliyim oldukça ekonomik bir motor yakmıyor diyebilirim.Sizi kolay kolay üzmez.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fire_glavie2

2011 model ninja 250 kullandım 6000km boyunca.şu an 2012 cbr250 motorum var yaklaşık 3000km dir kullanıyorum.Hyo hiç kullanmadım.
    Öncelikle ninja cbr dan seri bir motor hem hızlanma eğrisinde hem de top speed olarak.Ancak bahsettiğiniz üzere parçası oldukça pahalı.(yan grenaj 1000tl) Cbr parça maliyeti olarak sizi üzmez yan grenaj 130tl civarında ayrıca oldukça yaygın kullanılan bir motor olduğundan servis sıkıntısı çekmezseniz.Titreşim sorunu tek silindir oluşundan kaynaklanıyor rolantide çalışırken ön siperlik titriyor evet doğru ancak sanıldığı ya da abartıldığı kadar titreşim yok hareket halindeyken beni ninja dan geçmeme rağmen rahatsız etmedi hiç durmadan 300km yol geldim rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım.Kullanımı oldukça kolay ve pratik.Şunu mutlaka eklemeliyim oldukça ekonomik bir motor yakmıyor diyebilirim.Sizi kolay kolay üzmez.Saygılar.

zaten ninja 250r parça fiyatları yüznden elemek zorunda kaldım.Görünüş olarak kalite olarak performans olarak çok güzel ama dediğiniz gibi parça fiyatları çok uçuk.s cbr 250r korkutan tek yanı titreme çok oluyor uzun yolculuklarda 120-140 la giderken çok rahatsız eder dediler.Ben genelde denizli-izmir arası 300 km yolda kullanacağım.O yüzden korkularım var.

• Motor yok ki piyasada ben hangi honda bayisiyle konuştuysam mayıs sonu gelecek elimizde cbr 250 yok diyor?
  • quote:

quote:

2011 model ninja 250 kullandım 6000km boyunca.şu an 2012 cbr250 motorum var yaklaşık 3000km dir kullanıyorum.Hyo hiç kullanmadım.

zaten ninja 250r parça fiyatları yüznden elemek zorunda kaldım.Görünüş olarak kalite olarak performans olarak çok güzel ama dediğiniz gibi parça fiyatları çok uçuk.s cbr 250r korkutan tek yanı titreme çok oluyor uzun yolculuklarda 120-140 la giderken çok rahatsız eder dediler.Ben genelde denizli-izmir arası 300 km yolda kullanacağım.O yüzden korkularım var.

Ben 170 e kadar çıktım hiçbir sıkıntı yok içinizi ferah tutun.

• quote:

quote:

quote:

Ben 170 e kadar çıktım hiçbir sıkıntı yok içinizi ferah tutun.

170 de titreme rahatsız etmiyorsa çok iyi.

• Ben de şu sıralar bu ikilemdeyim ancak sanırım kararımı verdim gibi. Honda alacağım, hoyusng ne kadar güçlü ve kalıplı da olsa hem şekilsiz hem de Hondanın bi adı var. Ayrıca daha torklu makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Ben de şu sıralar bu ikilemdeyim ancak sanırım kararımı verdim gibi. Honda alacağım, hoyusng ne kadar güçlü ve kalıplı da olsa hem şekilsiz hem de Hondanın bi adı var. Ayrıca daha torklu makine

Aynen bende cbr250 r düşünüyorum.Eğer pişman olursam hyo gt250r geçerim.Yeterki allah kaza bela vermesin :D
  • İstanbul içinde CBR250 yok abicim.
    Anadolu yakasındaki 5 yetkili satıcıyı aradım yok yok yok.
    Ehliyet alacağım hayırlısıyla 10 gün sonra, param hazır ama motor yok şaka gibi.
    2014 modelleri gelecek dendi mayıs ayında bekleyip göreceğiz.
  • baki94 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana tam tarafsız bir cevap vereceğim . iki motorda güzel , ama ben 182 boyundayım ve cbr250 a bindim ve altımda gerçekten küçük durdu , sende bir bin ve resmini çekip kendine bak . sonuç olarak bende hyo gt250r almayı düşünüyorum , kimsenin ne dediğini takma 2 motorda 250cc kategorisindeki on numara motorlardır .
  • az arıza geniş ve kaliteli servis 2.el avantajı : Honda
    çok da fazla yapmayan ama yinede arıza veren fakat iyi bir görünüm için: Hyosung

birde hyo nun servisi hakkında bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

İstanbul içinde CBR250 yok abicim.
    Anadolu yakasındaki 5 yetkili satıcıyı aradım yok yok yok.
    Ehliyet alacağım hayırlısıyla 10 gün sonra, param hazır ama motor yok şaka gibi.
    2014 modelleri gelecek dendi mayıs ayında bekleyip göreceğiz.

Dediğiniz gibi 2014 geleceği için stok tükenmiş olmalı.Piyasada 250 cc öğrendiğini sanıp motoru 1000 kmde satan çok adam var ikinci elde düşünebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.