Şimdi Ara

CBW-383Z4 modemde sayfa geçiş hızı sorunu yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada bir arkadaş daha alt bir model için sayfa geçiş hızı sorununun nasıl çözüleceğini tarif etmiş. Fakat o tarif bu modeme uymuyor. Docsis 3.0 NetMASTER CBW-383Z4 modem için sayfa geçiş hızı sorununu nasıl çözeceğiz?

Sayfa geçiş hızından kasıt; örneğin Youtube'a girmek için tıkladığımızda ilk başta 10-15 saniye bekleyip sonra açması.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuzluk2

Merhaba,

Burada bir arkadaş daha alt bir model için sayfa geçiş hızı sorununun nasıl çözüleceğini tarif etmiş. Fakat o tarif bu modeme uymuyor. Docsis 3.0 NetMASTER CBW-383Z4 modem için sayfa geçiş hızı sorununu nasıl çözeceğiz?

Sayfa geçiş hızından kasıt; örneğin Youtube'a girmek için tıkladığımızda ilk başta 10-15 saniye bekleyip sonra açması.

Teşekkürler.

Sayın Kullanıcımız,

Belirttiğiniz sorun modem ayarlarıyla düzeltilebilecek bir sorun değildir; şebekeden ya da kullandığınız internet paketinden kaynaklanıyor olabilir.

NetMASTER cihazlarınızla ilgili tüm sorularınız için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Sayın Kullanıcımız,

Belirttiğiniz sorun modem ayarlarıyla düzeltilebilecek bir sorun değildir; şebekeden ya da kullandığınız internet paketinden kaynaklanıyor olabilir.

NetMASTER cihazlarınızla ilgili tüm sorularınız için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

sayın kullanıcımız,bahsettiğiniz sorun modem ayarlarıyla düzeltilebilecek bir sorun değildir,ÇÜNKÜ;netmaster modemlerin kendisi başlı başına sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Sayın Kullanıcımız,

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

sayın kullanıcımız,bahsettiğiniz sorun modem ayarlarıyla düzeltilebilecek bir sorun değildir,ÇÜNKÜ;netmaster modemlerin kendisi başlı başına sorun

Ben aynı modemi kullanıyorum ama sorun yaşamıyorum.

Kullandığım tarife "20 mbps hız, 40 gb kotalı" olandan

Muhtemelen uydu net'ten kaynaklanan bir sorun.

• merhaba bende UYDUNET de çok sorun yaşıyorum. Hızlı olucak diye çok heyecanladım başta 100 mbps internet aboneliği aldım fakat şu ana kadar en fazla 55 mbps'ye kadar çıktı hız. ve gün boyu kesilmeler yaşıyorum. Bir kere servis geldi kablolar gevşekti sıktım abi dediler. Acil bir çözüm bulmassa UYDUNET üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Takdiriniz parayı sokakta bulmuyoruz.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecanavci

merhaba bende UYDUNET de çok sorun yaşıyorum. Hızlı olucak diye çok heyecanladım başta 100 mbps internet aboneliği aldım fakat şu ana kadar en fazla 55 mbps'ye kadar çıktı hız. ve gün boyu kesilmeler yaşıyorum. Bir kere servis geldi kablolar gevşekti sıktım abi dediler. Acil bir çözüm bulmassa UYDUNET üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Takdiriniz parayı sokakta bulmuyoruz.Saygılar

Evet egecanavci çok haklısınız.
    Bende mayıs ayında macera aradım ve 10 mbps sınırsızdan 100 Mbps 100 Gb kotalı hizmetine geçtim.
    Hata yaptığımı bu 5-6 gün içinde öğrendim en fazla aldığım 55-60 Mbps hızdır.Müşteri hizmetlerini aradığınızda herşeyin normal sinyallerin normal olduğunu söylüyorlar ama her şey yalan, neyse mayıs ayı bitsin haziranın 1 inde tekrar eski tarifeme geçeceğim.
    bana göre UYDUNETİN stabil olarak sunduğu en yüksek hız 10 Mbps dir. diğer yüksek hızları hikayedir, yalandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: murseryan

quote:

Orijinalden alıntı: egecanavci

merhaba bende UYDUNET de çok sorun yaşıyorum. Hızlı olucak diye çok heyecanladım başta 100 mbps internet aboneliği aldım fakat şu ana kadar en fazla 55 mbps'ye kadar çıktı hız. ve gün boyu kesilmeler yaşıyorum. Bir kere servis geldi kablolar gevşekti sıktım abi dediler. Acil bir çözüm bulmassa UYDUNET üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Takdiriniz parayı sokakta bulmuyoruz.Saygılar

Evet egecanavci çok haklısınız.
    Bende mayıs ayında macera aradım ve 10 mbps sınırsızdan 100 Mbps 100 Gb kotalı hizmetine geçtim.
    Hata yaptığımı bu 5-6 gün içinde öğrendim en fazla aldığım 55-60 Mbps hızdır.Müşteri hizmetlerini aradığınızda herşeyin normal sinyallerin normal olduğunu söylüyorlar ama her şey yalan, neyse mayıs ayı bitsin haziranın 1 inde tekrar eski tarifeme geçeceğim.
    bana göre UYDUNETİN stabil olarak sunduğu en yüksek hız 10 Mbps dir. diğer yüksek hızları hikayedir, yalandır.

peki bunun tek çözümü üyeliği iptal etmek mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır en mantıklı çözüm yolunu @egecanavci uygulamak bence

@egecanavci o yüzden ben 10 mbps sınırsıza döneceğim.
  • Modemi BRIDGE modunda kullanin, hizlandigini fark edeceksiniz.
  • Ben modemin IP dağıtmasını, güvenlik duvarını, kablosuz özelliğini kapadım ve modem ile bilgisayar arasına Linksys WRT110 router koydum. Ne bir takılma var, ne bir DNS hatası. Netmaster modemleri beş para etmez. Bende de aynı modemden var, dört kere değişti ama zırt pırt DNS hatası veriyordu. Hele hele herhangi bir torrent programını açtığımda direk interneti kesiyordu. Download yapıp yapmamam da önemli değil, bütün heryer DNS sunucusu bulunamadı diye hata veriyordu. Uydunet bizlik değil dedi Netmaster servisi bizlik değil dedi, hatta utanmadan evde bulunan iki laptop iki telefon bir tablet ve bir masaüstü PC'min hepsinin bozuk olduğunu bile iddia ettiler.

Yavaşlık konusunda da Acıbadem Telekom sunucularında latency fırlaması oluyor, routing'i değiştirmeleri söylediğimde de bir sorun olmadığını iddia ediyorlardı.
  • Merhaba,

Bendede aynı sorun var bir türlü ps3 e bağlantı yapamadı dns hatası veriyor.Modemde dediğiniz ayarları kapadıktan sonra routerde çok ayar yapmak gerekiyormu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.