Şimdi Ara

ççooookk acil notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 gün içinde laptop almam lazım.Laptopların özelliklerini okuduğumda fazla anladığımda söylenemez bugün araştırmaya başladım ama kafam çok karıştı.o kadar çok çeşit var ki.Benim Toshiba F50-11A laptopum var(geçen sene bayaa araştırdım almak için ama özelliklerin ne anlama geldiğini neye yaradığını yine unttum çünkü fazla bi ilgim yok teknolojik şeylere almak için bakmıştım bayyaa) neyse benim laptop iyi ama ağır netten almıştım laptobu özelliklerinde 2.9 kilo diyordu ben de iyi dedim ama eve geldiğinde laptobu bataryasıyla beraber tarttığımda 3. 5 kilo çıktı tabii haliyle ağır neyse dedim ben bunu zaten yanımda fazla taşımam dedim ama öyle olmadı öğrenciyim ve okula laptobu çok götürüyorum ve işkence oluyor resmen sırtım ağrıdı tüm sene:)
    ben hafif(arkadaşım netteki özelliklerinde batayasız kilolarının yazıldığını söylemişti doğru mu bilmiyorum)
    küçük(kaç inç önerirsiniz 12-13-14 bilmiyorum ama)(elimdeki 15.4 inç ve bana büyük geliyor)
    dwd yazıcı-okuyucu olması lazım
    windows-7 işletim sistemine sahip olacak.(32 bit-64 bit nedir arasındaki farklar)
    oyun oynamam internette ama çok video izlerim müzik dinlerim ekran kalitesi ve ses sistemi iyi olmalı
    numerik tuş takımı var mıdır bu küçük inçli ekranlarda bilmiyorum.8ama olsa çok iyi olur)
    bir de şarjı çok gitsin istiyorum.
    hızlı olsun
    bir de bu 3G özelliği notebookta nasıl bir özellik bilmiyorum ama bnim vınnım var.
    ama bu sefer toshiba almak istemiyorum.Çünkü kasaları kalın oluyor.Eğilimim asus ve sony vaio dan ama sony vaioların darbelerde düşme flan sağlam olmadıkları söyleniyor ben de bilgisayarımı çok atarım satarım hiç düşürmedim tabii ki ama ekstra dikkat gerektirmesin
    kart okuyucu olsun
    bluetoothu olsun
    grafik kartı NVIDIAgeforce olsun ATIyle NVIDIA arsında ne fark var? ki
    windows 7 işletim sistemi olsun tabi ki
    hızlı olsun

bu işten anlayanlar bana gülecekler ama bu işten anladığım kadarıyla istediğim özellikler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaimemiamor -- 21 Eylül 2010; 11:22:04 >

• başka laptop tavsiyesi lan yok mu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.