Bildirim
CCTV'den Görülmemiş Tsunami Kayıtları (Japonya)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arada kaynadı heralde -
O sondaki siyah araba resmen sınav vermiş. -
Tekne viraji cok iyi aldi ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzücü bir olay tabiki ama sondaki siyah arabalıya güldüm :D -
00:31 tekne yandan basıp gidiyor.Hepsini geçtimde aynı şiddetteki deprem burada olsa yandık.Tsunami olması zor ama gerek yok zaten.Gerçekten korkunç. -
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
quote:
uzak doğuda ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni
Klasik " çekik gözlü abi çinli bunlar ay japon ya ne farkeder ikiside köpek yiyor " düşüncesi.
Ne klasigi dostum ?
Thailand filipinler japonya kore cin farketmez, sevmiyorum yani burda seni geren ne ?
ülkemizde yaşanacak bir felaket sonrası çıkıp biri " Türkiye'de ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni" dese sizi germez değil mi?
Vallaha germez, ister uzulsun ister uzulmesin umrumda olmaz
bide bunu kıdemli yarbay yapmışlar
-
Allah korusun çok feci görüntüler -
Kıdemli yarbay bloklayacağım hiç aklıma gelmezdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakko9
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
quote:
uzak doğuda ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni
Klasik " çekik gözlü abi çinli bunlar ay japon ya ne farkeder ikiside köpek yiyor " düşüncesi.
Ne klasigi dostum ?
Thailand filipinler japonya kore cin farketmez, sevmiyorum yani burda seni geren ne ?
ülkemizde yaşanacak bir felaket sonrası çıkıp biri " Türkiye'de ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni" dese sizi germez değil mi?
Vallaha germez, ister uzulsun ister uzulmesin umrumda olmaz
bide bunu kıdemli yarbay yapmışlar
Kidemli yarbay olma kriterleri, birileri olurse uzulmek mi ?
Ben karmaya inanirim, insanlar er yada gec, burda yada diger yasamda, yaptiklari iyiliklerin ve kotuluklerin karsiligini alir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kavga etmeyin gençler. Adam sevmiyorsa sevmiyordur. Zarar vermediği sürece sorun yok. -
Bu tip olayların paylaşıldığı konularda güzel insan tahlili yapıp forumda kim nedir anlaya biliyoruz.Orada telef olan köpekler kadar yaşamaya hakkı olmayan cisimcikler mevcutmuş donanım haberde. -
Sağlam bir block daha geldi -
Sondaki arabayi kullanan kişi resmen kiyamet filmlerinde olan sahneyi yaşamiş insan debriyaji filan kaçirir heyecandan istop ettirir arabayi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O siyahlı arabadakiler yaşıyor mu acaba? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: •BuuReN•
50 milyon tane senin DEĞİŞİN ile siyahlı (dünyaca kullanılan) siyah araba var.Dakika/saniye vereydinde na göre bakaydık.
Neyi değişelim?
Bu kapağı tarih yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 14 Ekim 2013; 20:43:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
O sondaki siyah araba resmen sınav vermiş.
Aynen hocam kendimi onun için de düşündüm de gaza yapıştırıyosun arkandan dalgalar falan geliyor vallahi sınav vermiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Bu tip olayların paylaşıldığı konularda güzel insan tahlili yapıp forumda kim nedir anlaya biliyoruz.Orada telef olan köpekler kadar yaşamaya hakkı olmayan cisimcikler mevcutmuş donanım haberde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X