Bildirim
CCTV'den Görülmemiş Tsunami Kayıtları (Japonya)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arada kaynadı heralde -
O sondaki siyah araba resmen sınav vermiş. -
Tekne viraji cok iyi aldi ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzücü bir olay tabiki ama sondaki siyah arabalıya güldüm :D -
00:31 tekne yandan basıp gidiyor.Hepsini geçtimde aynı şiddetteki deprem burada olsa yandık.Tsunami olması zor ama gerek yok zaten.Gerçekten korkunç. -
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
quote:
uzak doğuda ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni
Klasik " çekik gözlü abi çinli bunlar ay japon ya ne farkeder ikiside köpek yiyor " düşüncesi.
Ne klasigi dostum ?
Thailand filipinler japonya kore cin farketmez, sevmiyorum yani burda seni geren ne ?
ülkemizde yaşanacak bir felaket sonrası çıkıp biri " Türkiye'de ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni " dese sizi germez değil mi?
Vallaha germez, ister uzulsun ister uzulmesin umrumda olmaz
bide bunu kıdemli yarbay yapmışlar
-
Allah korusun çok feci görüntüler -
Kıdemli yarbay bloklayacağım hiç aklıma gelmezdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakko9
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
quote:
uzak doğuda ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni
Klasik " çekik gözlü abi çinli bunlar ay japon ya ne farkeder ikiside köpek yiyor " düşüncesi.
Ne klasigi dostum ?
Thailand filipinler japonya kore cin farketmez, sevmiyorum yani burda seni geren ne ?
ülkemizde yaşanacak bir felaket sonrası çıkıp biri " Türkiye'de ölen insanlara üzülmem, sadece telef olan hayvanlar üzer beni " dese sizi germez değil mi?
Vallaha germez, ister uzulsun ister uzulmesin umrumda olmaz
bide bunu kıdemli yarbay yapmışlar
Kidemli yarbay olma kriterleri, birileri olurse uzulmek mi ?
Ben karmaya inanirim, insanlar er yada gec, burda yada diger yasamda, yaptiklari iyiliklerin ve kotuluklerin karsiligini alir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kavga etmeyin gençler. Adam sevmiyorsa sevmiyordur. Zarar vermediği sürece sorun yok. -
Bu tip olayların paylaşıldığı konularda güzel insan tahlili yapıp forumda kim nedir anlaya biliyoruz.Orada telef olan köpekler kadar yaşamaya hakkı olmayan cisimcikler mevcutmuş donanım haberde. -
Sağlam bir block daha geldi -
Sondaki arabayi kullanan kişi resmen kiyamet filmlerinde olan sahneyi yaşamiş insan debriyaji filan kaçirir heyecandan istop ettirir arabayi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O siyahlı arabadakiler yaşıyor mu acaba? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: •BuuReN•
50 milyon tane senin DEĞİŞİN ile siyahlı (dünyaca kullanılan) siyah araba var.Dakika/saniye vereydinde na göre bakaydık.
Neyi değişelim?
Bu kapağı tarih yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 14 Ekim 2013; 20:43:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
O sondaki siyah araba resmen sınav vermiş.
Aynen hocam kendimi onun için de düşündüm de gaza yapıştırıyosun arkandan dalgalar falan geliyor vallahi sınav vermiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Bu tip olayların paylaşıldığı konularda güzel insan tahlili yapıp forumda kim nedir anlaya biliyoruz.Orada telef olan köpekler kadar yaşamaya hakkı olmayan cisimcikler mevcutmuş donanım haberde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X