Bildirim
cd çalara para düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Size resimdeki aparattan lazım, teybi kızaktan çıkarmak için. Teybin yanında veriliyor bu, kutusundan çıkıyor yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: khaydut
merhaba arkadaşlar. cd çaların içine para kaçtı. cd çaları servise götürmeden sökmenin bi yolu varmıdır? en yakın servis 100km uzakta. özel oto teypçiler yapamazmı bunu. bir yere sordum gerçi, o da kızak lazım dedi. kızak denen zımbırtı sadece servistemi bulunur?
En iyisi bi oto elektrikçisine götürün orda beraber bakın.Hiç anlamıyorsanız bu işlerden çıkarmayı felan denemeyin çizebilirsiniz de cihazı.Heryerde bulunmaz o aparat cihazı aldığınız verilmediyse oto ses sistemleri ile uğraşan esnaflarda vardır mutlaka -
bu kızaktan ben temin edebilirmiyim. bi yerlerde satılmazmı? -
quote:
bu kızaktan ben temin edebilirmiyim. bi yerlerde satılmazmı?
merhaba
sizin olduğunuz bölgelde hiç elektronikci yokmu getir 2 dakada söksün baksın içindeki parayı metal olduğuiçin cihazın içine zarar verir geç olmadan biranönce parayı çıkarttır
kolay gelsin -
bu gibi durumlarda yapıcağınız ilk iş sigorta kutusundan teybin sigortasını sökmenizdir, kolay gelsin.. -
quote:
bu kızaktan ben temin edebilirmiyim. bi yerlerde satılmazmı?
Sıfır satılan Pioneer teyplerin hepsinin kutusundan çıkar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X