Bildirim
CD ÇALARIN SARSINTIDA KESMESİ HK.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ses kesmesini engelleyen sistemin adı ESP'dir. Electronic Shock Protection yani. Eski discmanlerimizden kalan bir sistemdir. Ve bu olayın bir ayarı yoktur yapacağınız tek şey daha yavaş gitmek -
İlgin için teşekkürler FaBeRgE.Bana önerebieceğiniz ESP li pıoneer veya sony marka cd çalar varmi hiç kesmeyen Lütfen yrdım tşk. -
Hiç kesmeyen die bişi yok ama şöle bir tavsiyede bulunabilirim aşağıda görmüş olduğun modelde usb flash bellek bağlama imkanın var. 4gblık bir flasha mp3 atıp torpidoya atarsın hiç atlama yapmaz
-
Sayın FaBeRgE yardımın için teşekkürler.Önerdiğin cd çaların fiyatını araştırdım fiyatı biraz yüksek.Ben 300-400 ytl lik birşey arıyorum.Birde monte edeceğim araba markası palio 2001 onada uyacak bir cd çalar önerirmisin.Tşk. -
sony in gt 414U-610U-616U gibi modelleri var flsh disk okuyabilen güzelde ses çıkartıyo aletler tam sana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpantheroo -- 12 Ağustos 2007; 12:22:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: maydin23
Sayın FaBeRgE yardımın için teşekkürler.Önerdiğin cd çaların fiyatını araştırdım fiyatı biraz yüksek.Ben 300-400 ytl lik birşey arıyorum.Birde monte edeceğim araba markası palio 2001 onada uyacak bir cd çalar önerirmisin.Tşk.
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4148&k_id=657 tavsiye ederim
-
quote:
Sayın FaBeRgE yardımın için teşekkürler.Önerdiğin cd çaların fiyatını araştırdım fiyatı biraz yüksek.Ben 300-400 ytl lik birşey arıyorum.Birde monte edeceğim araba markası palio 2001 onada uyacak bir cd çalar önerirmisin.Tşk.
selamlar....arkadasım pıoneer 7950 cıdden gusl bır cıhaz...kafası motorlu falan cok şık bısey.... usb baglantısıda var.... buna ek olrak aux gırısıde olması lazım......herneyse fıyatıda 300- 400 arası bısey zaten.... yanlıs hatırlamıyorsam 350-370 ytl dıye bılıyorum bunun fıyatını... sonucta 50 lı model...garantısı yok turkıyede bunların.... -
quote:
Orjinalden alıntı: cADDy
quote:
selamlar....arkadasım pıoneer 7950 cıdden gusl bır cıhaz...kafası motorlu falan cok şık bısey.... usb baglantısıda var.... buna ek olrak aux gırısıde olması lazım......herneyse fıyatıda 300- 400 arası bısey zaten.... yanlıs hatırlamıyorsam 350-370 ytl dıye bılıyorum bunun fıyatını... sonucta 50 lı model...garantısı yok turkıyede bunların....
güzel bir tahmin ama 100ytl daha koyucaz üstüne
-
GG'de 7950'lerden 450-500 YTL 'ye satılıyor.Ahh peder ahh bi ikna olmuyorsun şu 7950'ye Valla yakınlarımın araçlarında CD çalarları görünce gocunmaya başladım artık Albea bilem MP3 çalıyor standartta biz de FM Transmitter zart zurt uğraşıyoruz -
Gökhan'cım acele etme alırız sana bişiler -
7950 türkiye ditrubutorü tarafından ithal edilmeyen bir pioneer modelidir ve son iki rakamı 50 ile biten tüm pioneer ürünler türkiyeye kaçak yollardan gelmektedir. Pioneer servisleri bu ürünlere servis hizmeti vermemektedir. alıp ta sonra başını ağrıtma.. Benden Söylemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy1xy1 -- 13 Ağustos 2007; 3:19:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
Gökhan'cım acele etme alırız sana bişiler
Arabaya egemenliği tam olarak kurduktan sonra sık sık görüşelim lütfen -
aynı marka bendede var aynısı oluyor yaf.cd anında donuyo,kesiliyo.çare bulamadım. -
Herkese selamlar.Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.Bugün SONY servisine gittim.Bana dedikleri şey bütün CD çalarlarda böyle kesti olduğu ve yapılacak bir şeyin olmadığı.Ben şunu anlamıyorum.SONY gibi kendini dünyada kanıtlamış bir markanın ürününün böyle basit hata yapması düşündürücü.Gerçekten sony güvenimi sarstı.. -
Daha sonra araba teyp monantajı iş yapan bir arkadaşın yanına gittim durumu anlattım oda teypin altına ve arkasına kauçuk yerleştirdi kesnti biraz azaldı ama hala sert sarsıtılarda teyp kesiti yapıyor -
Teyip alırken anti şok sürelerine iyi bakın nekadar uzunsa okadar iyi ve mp3 ler ile track ların sok süreleri aynı degil mp3 lerin şok süreleri daha uzundur bu yuzden mp3 dinleyin eger bu kesmeler cok ve sürekliyse teyipte bi arıza var demektir -
Sayın thegreenblack yardımınız için teşekkürler.Gerçekten daha önce orjinal CD albüm satın alıp öyle müzik dinliyordum.Kesinti yapıyordu.Şimdi MP3 dinliyorum hiç kesinti yapmıyor.Sorun traklı CD lerdeymiş.Beni bilgilendirip sorunun çözülmesine yardımcı olduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.maydin23
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X