Şimdi Ara

CD Changer Lens değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımdaki CD changer artık CD'leri okumamaya, okuduklarında da kesik kesik okuma sorunu başladı. Bu arada çekme CD de çalmıyor. Bu işlerden pek anlamıyorum, acaba CD changerimin lenslerini değiştirterek hem bu okuma sorununu hemde çekme CD çalmama sorununu çözebilir miyim?

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Çekme CD'leri çok nadir çalıyordu. Ses sisteminin markası Infinity Gold. Başka teyp takmayı görsel açıdan düşünmüyorum.
  • Isten anlayan birine yaptirabilirsiniz yeni gibide olur. Kac sene evvel benim arabanin changeri bozulmustu .yaptirdim senelerce kullandim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens kirlenmiş olabilir.
    Tamirciye götürmeden önce bir CD temizlik kit'i alıp denemenizi tavsiye ederim.
  • Hortttt.

Bu konuyu önceki aracım Grand Cherokee'nin changeri için açmıştım şimdi Focus 1 var aynı sorun bunda da başladı.

Sürekli ''CD ERROR'' hatası veriyor, CD'leri okurken kasıyor, nadiren okuyor. Arkadaşlar bu lenslerin bozulduğu anlamına mı geliyor? Lens değişimi maliyetli ve zor bir iş mi yoksa tam tersi mi? Temizlikle alakalı olacağını sanmıyorum 1 sene önce temizletmiştim. Yoksa lens değil de başka bir sebepten mi? Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMS FD VE CD girişleri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.