En sevdiğiniz video CD mi çizildi???Bilgisayar oynunuz mu çizildi???Bilgisayarınız bunları okumuyor mu???Bu yüzden sinirleniyor musunuz???
Artık CD/DVD çiziklerine son!
CD ve DVD leri Diş Macunu tedavisiyle kurtarabilirsiniz.Bu tedavi,genellikle başarılı bir şekilde çizikleri söker.Denemek isterseniz başlayalım...
Gerekli Malzemeler:
1-Küçük 1 parça pamuk 2-Diş Macunu
Yapılışı:
1-İlk olarak küçük 1 parça pamukla diş macununu elimize alalım. 2-Diş macununda küçük bir parçayı pamuğumuza sürelim. 3-Sonra ovalamadan CD/DVD nin ortasından başlayarak içten dışa doğru diş macununu yayalım(Köpürtmeden). 4-Sonra ılık suyla CD yi yine içten dışa doğru duruluyalım.Ama suyu fazla açmayalım. 5-Yine pamuğa azıcık diş macunu sürelim.Yine içten dışa döğru CD/DVD ye diş macununu yayalım. 6-Sonra yine CD yi içten dışa doğru bol ılık suyla duruluyalım. 7-En son olarak havluyla kurulamadan havluyla CD/DVD ye ponpon yapalım.Çünkü kurularken CD ye zarar gelebilir.
Ve CD niz hazır...Artık "CD im çizildi.Çalışmıyor." "CD im çizildi.Ben bu CD yi bir daha nerede bulacağım?" diye dertlere Son!!!
ponpon ne
ponpon kızlar olabilir :D:D:D:D
haaakk huuuuk, Puuuuuuu dedikten soonraa, peçeteyi şöööyIe bir üzerinde gezdiriyoruz çiziğin, tamamen organig bir temizIik sağIanıyor,
sonra okumasında görem bakiim
Ben cd yi yan yatırıyorum. tum cizikler gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hidden
haaakk huuuuk, Puuuuuuu dedikten soonraa, peçeteyi şöööyIe bir üzerinde gezdiriyoruz çiziğin, tamamen organig bir temizIik sağIanıyor,
sonra okumasında görem bakiim
resmen yerlerdeyim
çizilmiş ipod a da aynı yöntemi uygulasak çizikleri dolar mı yani?
quote:
Orjinalden alıntı: ApAtHe89
çizilmiş ipod a da aynı yöntemi uygulasak çizikleri dolar mı yani?
no ss no güven
quote:
Orjinalden alıntı: Melrin
BEN SABUNLU SU İLE YIKIYORU ATLETİMLEDE BİR KURULUYORUMM... ÖFFF MANYAK OLUYOR
hocam ne aleti bu bi aciklik getirsen insanlarin aklina kotu kotu seyler gelebilir bu saatte
en güzeli tel fırça ile fırçalamak kesin çözüm
okayacakmı okuyamıcakmı derdinden kurtulursunuz çünkü kesin okumaz
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
neb elmirelşid ub radak muroyımsarğu ama edeniy ürelrkkeşet