Şimdi Ara

CD DVD ROM Kafayı yedi...Yakında bende yicem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makina A 100 847 2 gb kingston takviyeli...Arkadaşlar IDE ATA/ATAPI denetleyiciler den yolları değiştirdim...Kaldırdım tekrar kurdum olmuyor...DVD Ram gitti mi dersiniz...bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevineceğim....2 senedir tık yoktu...Kafayı yicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urdan1907 -- 27 Aralık 2008; 16:33:07 >

• cihaz toshıba ekranına geldiğinde f12 ile boot menüsünde boot edilebilir cd veya dvd niz varsa boot etmeyi deneyin en kötü ihtimalle recovery dvd sini başlatın normal bir şekilde açar ise dvd sürücü sağlam demektir. fakat açmaz ise ozaman dvd sorun vardır.

benim tahminim bu ram update ettikten sonra olmuştur. 2 gb lık ram çıkartıp win. recovery edip denemeniz . 2 gb uyumlu olmayabilir. 2 gb ramler bildiğim kadarıyla 800 Mhz ama a100 cihazlar 533 Mhz ramle çalışıyor. bilginize....
  • Ram i 1.5 sene önce dğiştirdim..Ram ile alakalı deil...Ram ler uyumlu...Boot yaptığımda cd dvd yi atlıyor...Nero da çıkar dediğimde açma komutunu yerine getiriyor....Ide ATA Atapi den ikincil IDE Kanalı nın salt pio yaptım....Üürnleri kaldırdım..Tekrar kendi tanıdı..Sistem geri yükleme bile yaptım...Olmadı:....Yazılımsal mı deil mi bilemedim..Kafayı yicem....
  • Güncel...
  • 2 gb tek değil ozaman 1x1 olarak taktınız sorun yok ozaman....

dvd sürücünüz f12 ile normal boot ediyor ise sürücü ile alakalı olmayabilir dediğim gibi cihazı recovery etmeden görmeniz imkansız. nero orginal yazılımı değil bildiğim kadarıyla orginal yazım programını kullanmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Attım PC hala çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.